Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Vitenfabrikken
Vitenfabrikken.
Photo: Ingeborg Skrudland / Jærmuseet
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade
Ad

Barnens Norge

I Norge kommer barnen först. Linje Konstali, redaktör för en webbplats med barnaktiviteter, delar med sig av sina favoritupplevelser för de små.

Vitenfabrikken

Vitenfabrikken är en flera våningar hög byggnad med roliga och pedagogiska installationer, som barnen kan utforska och experimentera med. Tanken är att väcka barnens nyfikenhet inom naturvetenskap, matematik och teknik.

Setesdalsbanen

Ett skojigt museum på räls. Ta en tur på ett över 100 år gammalt ånglok. De åtta kilometerna mellan stationerna Grovane och Røyknes i Vennesla kommun går i idylliska omgivningar. Gamla trävagnar och ståtliga stationsbyggnader gör resan extra sagolik.

Atlanterhavsparken

Besök ett av norra Europas största saltvattensakvarier och upptäck livet under havsytan. Akvariet har byggts in i det mäktiga kustlandskapet vid Tuseneset väster om Ålesund. Utställningarna handlar om livet i Nordsjön längs den norska kusten och i de djupa norska fjordarna.

Stiklestad Nasjonale Kultursenter

Lär känna Sankt Olav II (ca 993-1030) och de dramatiska händelserna som utspelade sig år 1030 i Stiklestad, som ligger i Verdal. Detta livliga museum bstår av ett omfattande område med 30 historiska byggnader, en medeltida utomhusteater och olika utställningar.

Edvard Munchs hus i Åsgårdstrand

Edvard Munch (1863-1944) tillhör världshistoriens mest erkända konstnärer. Munch fann inspiration för många av sina berömda målningar i detta vackra hus i den charmiga staden Åsgaardstrand. En guidad tur berättar om konstnärens färgstarka liv. På sommaren går det utmärkt att kombinera besöket med ett dopp på den närliggande stranden.

Your Recently Viewed Pages

Tillbaka till toppen

Ad
Ad
Ad
Ad