Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Biking in Romsdalen
Biking in Romsdalen.
Photo: Sverre Hjørnevik/visitnorway.com
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Kör så det ryker

Kolla in de här erbjudandena när du planerar MTB-semestern i Norge.

Fyra dagars MTB-äventyr på Finnmarksvidda

Böljande kullar och öppna vidder, nästan osynliga spår på mjuk ljung och forsande älvar. På mountainbike kan man utforska den orörda vildmarken i Finnmarksvidda, ett område som befolkas av samiska renskötare.

Du åker i sällskap med en duktig guide som kan laga både mat och cykelpunka. Boende ordnas i enkla men mysiga fjällstugor.

Pris: från NOK 9 450 per person inklusive boende, guide och måltider.

Mountainbiketävlingen Offroad Finnmark i Finnmarks vildmarker

Cykeltävlingen Offroad Finnmark går av stapeln 27 juli till 4 augusti 2018.

Hundratals inbitna mountainbikeamatörer brukar anmäla sig till loppet som har ett rykte om sig att vara en av världens tuffaste MTB-tävlingar. Den kniviga banan slingrar sig fram genom vildmarken i Finnmark och bjuder både allt från enkelspår och skogsstigar till stiglös terräng med bäckar, åar och älvar. Hänger du på med ditt team i år?

Mountainbike med hela familjen i Sherwoodskogen

Precis utanför Radisson Blu Resort Trysil börjar 20 kilometer preparerade cykelstigar som bara väntar på dig och din familj.

Välj en lätt grön stig eller en mer utmanande röd. Prova på cykling på velodrombana, specialkonstruerade trästigar och broar – några varv brukar räcka för att behärska tekniken och sen är man fast!

Cyklar kan hyras på Radisson Blu Resort Trysils sportbutik SportLodgen.

Pris från NOK 650 per person per natt (dubbelrum) inklusive frukost, matsäck till lunch och inträde till spa.

Trysil Bike Festival

Två hela veckor med bara cykling, hur låter det? Trysil Bike Festival äger rum mellan 21 juni och 1 juli 2018. I festivalen ingår massor av event, till exempel MTB-festivalen Utflukt och Terrengsykkel Ungdomscamp, som anordnas för barnen. 

Det blir också flera cykeltävlingar för hela familjen. I Gullia-området anordnas både en pumptrack-tävling och en särskild familjedag där de minsta kan vara med i loppet Lucky Ducky. 

Mountainbike bland fjordar och fjäll

Utmana dig själv på mountainbike i fjordlandskapet i Geiranger. Turen går upp till hisnande bergstoppar och rekommenderas för rutinerade MTB-cyklister som tycker om branta och tekniskt svåra leder.

Du övernattar på en minsvepare som tidigare användes av den norska flottan. Alla måltider, inklusive vin och öl, ingår i priset.

Pris från GBP 3 400 per person.

Aursjøvegen tur och retur på MTB

Upptäck pärlan Aursjøveien. Vägen är känd för att vara tuffare än Trollstigen men är faktiskt perfekt för cykling eftersom den är nästan helt trafikfri.

Du får ta i den första dagen då cykelturen genom Litldalen, med en stigning från fjordens havsnivå upp till 860 meter över havet. Dag två börjar lite lugnare, i terrräng som inte är lika brant, innan vi cyklar ner till Eikesdalen. Runt kl. 16.00 blir vi hämtade vid vattenfallet Mardalsfossen och åker tillbaka till Sunndalsøra.

Pris från GBP 3 600 per person.

Med mountainbike genom Hjelledalen

Campingen Folven har ett perfekt läge om du vill köra mountainbike i Hjelledalen och på andra platser i Stryn. Regionen är ett riktigt paradis för MTB-fantaster med trånga passager, upp till 300 meter djupa raviner och fantastiska skogsleder, såväl som lättare terräng.

Cykla på egen hand eller med guide.

Pris från NOK 1 700 för en stuga till 2-4 personer under två dagar (juni, juli, augusti).

Strynefestivalen (7-10 juni 2018)

Träffa likasinnade MTB-entusiaster och andra adrenalinsökare i storslagen natur på Strynefestivalen.

Festivalen är öppen för alla som gillar utomhusäventyr som cykling, klättring, vandring och skidåkning. Guidade MTB-turer arrangeras för alla nivåer, från lätt till krävande, så du behöver absolut inte vara något MTB-proffs

Arktiska cykeläventyr i Lyngenfjord

Hyr cykel och ge dig ut på äventyr i Lyngfjordregionens arktiska landskap. Här finns en myriad med singletrack och slingrande skogsvägar bland ståtliga berg, grönskande dalar och kristallkara sjöar.

Från mitten av maj till augusti lyser midnattssolen upp sommarnätterna, så du kan hålla igång så sent du orkar på kvällarna.

Det finns gott om guidade turer, festivaler och tävlingar för cyklister i Lyngenfjorden, och du hittar all information du behöver på visit-lyngenfjord.com.

TOPPERBJUDANDEN
Sykkelfestivalen inkluderer Europas tøffeste terrengsykkelritt som går 300 eller 700 kilometer non stop gjennom veiløst terreng på Finnmarksvidda.… Read more
Sykkelfestivalen Onroad og Offroad Finnmark 28.juli - 4.augst 2018
Fire dagers terrengsykkeltur der vi velger noe av det flotteste Finnmark kan tilby. Uendelig vakker natur i den frodige og lune Altadalen og den lavt… Read more
Alta og Finnmarksvidda (4 dager)
Folven Camping er blitt Stryn sin base for stisykling. Og i august blir det ny sykkelfestival! Bli med og opplev spektakulære høgdemeter! Read more
Stisykling rundt Folven, Stryn
INTO THE LABYRINTH: A UNIQUE WORLD-FIRST MOUNTAIN BIKE TOUR NORWAY Experience Norway as never before on our exclusive mountain biking expedition into… Read more
Mountain bike tour Norway
Bli med Contrast Adventure ut på sykkeltur! Vi sykler over den spektakulære Aursjøveien, med overnatting på Aursjøhytta. Aursjøveien har fått navnet… Read more
Aursjøvegen rundt på sykkel
Cycling on the Hardangervidda brings you into beautiful and charming high mountain nature. Read more
Sykkel på Hardangervidda
Kombiner denne fantastiske sykkelturen på Hardangervidda med båttur over den vakre og idylliske innsjøen, Mårvatn! Read more
Sykkelpakke 2: Med sykkel og båt til Mårbu - 2 dager
Select
    Show Details
    Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
    Your Recently Viewed Pages

    Tillbaka till toppen