Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Tregde Ferie Tregde Ferie
Credits
Tregde Ferie.
Photo: Tregde Ferie
Campaign
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Lågsäsongen i södra Norge erbjuder sportfiskare ett unikt lugn, kristallklart vatten, otaliga fiskarter och spännande guidade fisketurer.

I landets sydligaste delar finns mycket goda fiskemöjligheter året runt. I havet hittar du allt från torsk, gråsej, lyrtorsk och sill till makrill, lubb, långa och kolja. Vare sig du reser på egen hand, med familjen eller i grupp kan du räkna med enastående fiskeupplevelser.

Bo i en fullt utrustad lägenhet eller stuga vid de bästa fiskeplatserna längs Skagerrakskusten. De flesta semesterorter har allt du behöver för en bra fiskesemester, inklusive båtuthyrning, stora frysar och rum för fiskrensning. Om du behöver mer tackel eller andra förnödenheter har du mycket att välja på i de lokala butikerna.

Click to activate
Skottevik Feriesenter
Credits
Skottevik Feriesenter.
Photo: Skottevik Feriesenter

Skottevik Feriesenter

skottevik.no
Credits
Skottevik Feriesenter.
Photo: Skottevik Feriesenter

Fiska under lågsäsong på Skottevik Feriesenter

Hos charmiga Skottevik Feriesenter finns allt du behöver för en riktig fiskesemester. Åk på guidad charter-resa eller hyr en båt och gör en egen utflykt. Bara några hundra meter från land når du djupt vatten med över 70 arter.

Skottevik ligger en halvtimme med bil från Kristiansand. Bo i lägenhet med två dubbelrum, vardagsrum med öppet kök och badrum. Här kan man också ägna sig åt en rad andra aktiviteter, bland annat swimmingpool, kanoter och roddbåtar. Här finns också restaurang och kiosk.

Boka här

Från NOK 11200 per vecka för fyra personer i lägenhet, inklusive båtuthyrning

Tregde Ferie
Credits
Tregde Ferie.
Photo: Tregde Ferie

Tregde Ferie

tregdeferie.no
Credits
Tregde Ferie.
Photo: Tregde Ferie

Fiska under lågsäsong med Tregde Ferie

Den idylliska semesterorten Tregde Ferie är beläget på en plats som skyddas från det öppna havet, vilket gör det till en bra plats för vinterfiske. Kom hit under vinterperioden, så undviker du sommarens folkmassor. Under lågsäsongen ökar dessutom chanserna att fånga större fisk, eftersom de tenderar att röra sig till djupare vatten på sommaren. Vanligaste arterna är torsk, långa, lubb, och gråsej.

Tregde Ferie ligger ungefär en halvmil öster om Mandal och fem mil väster om Kristiansund i Sørlandet - de erbjuder stugor och lägenheter med hög standard.

Läs mer

Bjørnevåg Ferie
Credits
Bjørnevåg Ferie.
Photo: Bjørnevåg Ferie

Bjørnevåg Ferie

bjornevaag-ferie.no
Credits
Bjørnevåg Ferie.
Photo: Bjørnevåg Ferie

Fiska under lågsäsong på Bjørnevåg Ferie

Bjørnevåg Ferie ligger vackert mellan Lyngdal och Farsund. Här finns modernt boende i bekväma stugor och lägenheter.

Bjørnevåg Ferie hyr ut båtar och erbjuder resor med djuphavsfiske tillsammans med lokala fiskare som agerar skeppare under hela året.

Läs mer

Farsund Resort
Credits
Farsund Resort.
Photo: Tommy Egra Farsund Resort

Farsund Resort

farsundresort.no
Credits
Farsund Resort.
Photo: Tommy Egra Farsund Resort

Fiske under lågsäsong på Farsund Resort

Farsund Resort är ny bland fiske- och semesterorterna i södra Norge. Fiskemöjligheterna här är av högsta klass, och omgivningens skyddade fjordar och idylliska öar erbjuder en utmärkt miljö för rekreation och avkoppling.

Fiskeexpeditioner kan nästan alltid ordnas, oavsett väder och årstid.

Läs mer

Mer om fiske under Norges lågsäsong

Mer om Sørlandet

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad