Norwegian Supper Club
Norge vill bjuda in dig till en helt unik matupplevelse. Njut av stor kökskonst från några av de allra främsta kockarna, på helt unika platser – med ingredienser hämtade från den omgivande naturen.
Allmänna villkor
Du måste ha fyllt 21 för att vara med.
Det är gratis att anmäla sig, det är bara att fylla i formuläret.
Vinnarna lottas fram.
Vinnarna kontaktas via e-post eller telefon.
Resor och övernattning ingår ej.
Värdet är NOK 15.000.
Tre prisbelönta kockar, tre makalösa platser, tre unika upplevelser där mat, natur och arkitektur bildar en magisk helhet. Här kan du läsa mer om Norwegian Supper Club.
Norsk matkultur har länge kännetecknats av enkelhet, god hantering av råvaror, ansvarsfullt jordbruk och unika ingredienser av hög kvalitet. Sätt detta i händerna på några av världens främsta kockar så blir resultatet en helt oförglömlig upplevelse.
De norska kockarna har själva valt platserna där de ska ta fram menyer inspirerade av landskapet runtomkring, och med råvaror från närområdet. Varje sittning har bara 12 platser. Blir du en av de lyckligt lottade middagsgästerna? Skicka in din intresseanmälan för en chans att få en plats vid bordet.
Möt kockarna
Sven Erik Renaa
Ägare och köksmästare på RE-NAA, restaurang med två Michelinstjärnor. Riktar in sig på råvaror av högsta kvalitet från regionen för att skapa sina unika smakkombinationer.
"Vårt smak-DNA ligger i inläggning, fermentering, saltning, torkning och alla olika sätt vi smaksätter rätterna du serveras när du kommer hit."
Renaa har valt Utstein Klostergard som plats för sin middag. Den hålls den 4 oktober 2022. Se videon för att få veta mer om Sven Erik Renaa och hans vision.
Heidi Bjerkan
En av få kvinnor i världen som driver en Michelinrestaurang. Hon har ett tydligt fokus på hållbarhet, och en stor kärlek till mat gjord på ingredienser från regionen.
"Produkterna och producenterna i Trøndelag är fantastiska. Jag tycker vi har allt, från både hav och fjäll, och här finns mängder av goda grönsaker."
Hon står värd för sittningen på Strandbaren Stokkøya den 17 oktober 2022. Se videon och få en försmak på läckerheterna som väntar i Trøndelag.
Jimmy Øien
Den unga stjärnkocken är köksmästare på Restaurant Rest, och han använder sin kreativitet i varje del av sin matlagning. Han hittar gärna ovanliga fisksorter och grönsaker med udda form, alltid med ett fokus på hållbarhet och storartade smaker.
”Jag hoppas kunna inspirera gästerna på Supper Club och presentera ingredienser de aldrig smakat tidigare. Det kommer bli en unik upplevelse."
Han är värd för middagen på Laagen i Larvik 6 september 2022. I videon får du veta mer om smakerna som väntar på Laagen!
Sven Erik Renaa
Ägare och köksmästare på RE-NAA, restaurang med två Michelinstjärnor. Riktar in sig på råvaror av högsta kvalitet från regionen för att skapa sina unika smakkombinationer.
"Vårt smak-DNA ligger i inläggning, fermentering, saltning, torkning och alla olika sätt vi smaksätter rätterna du serveras när du kommer hit."
Renaa har valt Utstein Klostergard som plats för sin middag. Den hålls den 4 oktober 2022. Se videon för att få veta mer om Sven Erik Renaa och hans vision.
Heidi Bjerkan
En av få kvinnor i världen som driver en Michelinrestaurang. Hon har ett tydligt fokus på hållbarhet, och en stor kärlek till mat gjord på ingredienser från regionen.
"Produkterna och producenterna i Trøndelag är fantastiska. Jag tycker vi har allt, från både hav och fjäll, och här finns mängder av goda grönsaker."
Hon står värd för sittningen på Strandbaren Stokkøya den 17 oktober 2022. Se videon och få en försmak på läckerheterna som väntar i Trøndelag.
Jimmy Øien
Den unga stjärnkocken är köksmästare på Restaurant Rest, och han använder sin kreativitet i varje del av sin matlagning. Han hittar gärna ovanliga fisksorter och grönsaker med udda form, alltid med ett fokus på hållbarhet och storartade smaker.
”Jag hoppas kunna inspirera gästerna på Supper Club och presentera ingredienser de aldrig smakat tidigare. Det kommer bli en unik upplevelse."
Han är värd för middagen på Laagen i Larvik 6 september 2022. I videon får du veta mer om smakerna som väntar på Laagen!
Upptäck platserna
På alla tre platser väntar typisk norsk minimalism och traditionella drag kombinerat med modern och väl avvägd design.
Strandbaren Stokkøya
I en traditionell fiskeby på den lilla ön Stokkøya i Trondheimsfjorden ligger Strandbaren, på en av Norges allra vackraste stränder. Byggnaden har stora glasytor ut mot havet, och på klara sommarkvällar kan man se ljuset från fyren Halten, som ligger ungefär 16 sjömil åt nordväst. En stor del av trämaterialet till bygget är hämtat från skogen runtomkring.
Njut av en fantastisk måltid med havet alldeles utanför fönstret!
Strandbaren Stokkøya
I en traditionell fiskeby på den lilla ön Stokkøya i Trondheimsfjorden ligger Strandbaren, på en av Norges allra vackraste stränder. Byggnaden har stora glasytor ut mot havet, och på klara sommarkvällar kan man se ljuset från fyren Halten, som ligger ungefär 16 sjömil åt nordväst. En stor del av trämaterialet till bygget är hämtat från skogen runtomkring.
Njut av en fantastisk måltid med havet alldeles utanför fönstret!
Laagen Larvik
Laagen är ett naturområde som bygger på enkla designprinciper, med norska material och gott hantverk.
Laagen Hub är en plats som bjuder in till speciella upplevelser.
Den här exklusiva platsen är perfekt för givande samtal och trevliga måltider.
Med sin moderna design byggd på skandinaviska material är Lagen Hub den ultimata miljön för en minnesvärd kväll!
Sjøhuset Utstein Klostergard
Utstein är ett skyddat kulturområde. Den ursprungliga båthuset byggdes runt 1850 och har en helt unik atmosfär. Det restaurerades 2017 och nominerades till EU:s arkitekturpris 2019. Omgivningen är jordbruksland, där djuren betar året runt.
Njut av god mat i historisk miljö!
Sjøhuset Utstein Klostergard
Utstein är ett skyddat kulturområde. Den ursprungliga båthuset byggdes runt 1850 och har en helt unik atmosfär. Det restaurerades 2017 och nominerades till EU:s arkitekturpris 2019. Omgivningen är jordbruksland, där djuren betar året runt.
Njut av god mat i historisk miljö!
Laagen Larvik
Laagen är ett naturområde som bygger på enkla designprinciper, med norska material och gott hantverk.
Laagen Hub är en plats som bjuder in till speciella upplevelser.
Den här exklusiva platsen är perfekt för givande samtal och trevliga måltider.
Med sin moderna design byggd på skandinaviska material är Lagen Hub den ultimata miljön för en minnesvärd kväll!
Bli en del av Norwegian Supper Club idag!
Klicka på länken nedan och få chans till en minnesvärd måltid.
Ta del av våra topperbjudanden
Upptäck Norge tillsammans med några av våra partners.