Skip to main content
Unknown Component
civid: 585c4a8611ef199d3d237a7b
name: plugins_common_social_share (widget)
Lillesand

Skottevik Feriesenter - et hav av möjligheter

Skottevik ligger i Høvåg mellan Kristiansand och Lillesand i kustremsan som kallas Blindleia, och i en exceptionell Sørlandsmiljö med gamla uthamnar och Sørlandspärlor i långa rader.

Skottevik Feriesenter ligger i Høvåg mellan Kristiansand och Lillesand i kustremsan som kallas Blindleia, och i en exceptionell Sørlandsmiljö med gamla uthamnar och Sørlandspärlor i långa rader. 

Den 3 km långa strandlinjen erbjuder goda möjligheter till friluftsaktiviteter, både på land och vatten. Vi har lägenheter, stugor, campingplats, uppvärmd utomhusbassäng, ny konstgräsbana, beachvolleybollplan, minigolf, kanoter och roddbåtar, restaurang och kiosk.

Du kan vandra/cykla i vackra omgivningar, antingen på egen hand eller med guide. Eller testa dykning, delta i klättring, nattvandring eller forsränning.

Havsfiske
Skottevik har 6 båtar från 22–28 fot med 10–30 hk dieselmotor, som skräddarsydda för havsfiske. Du kommer direkt ut på djupt vatten där det finns mer än 60 olika fiskarter. Vi har fiskebrygga med rensbod, fryshus, fiskeguide, fiskeutrustning och mycket mer – alldeles vid Skagerack.

Vägbeskrivning:
Från öster: avfart 86, följ skyltar mot Høvåg (RV-401). 
Från väster: avfart 87, följ skyltar mot Høvåg (RV-401).

Källa: Visit Kristiansand

0

Skottevik Feriesenter - et hav av möjligheter

Nyligen besökta sidor