Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Storfjorden
Storfjorden.
Photo: Sveinung Myrlid / Visitnorway.com
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Foton och videofilmer från Norge

I vårt bild- och filmarkiv har du tillgång till ett stort utbud av foton, filmer och videor från Norge.

Bildarkiv

Innovasjon Norge har ett bildarkiv med ett stort sortiment bilder. Innovasjon Norge äger rättigheterna till bilderna, och de kan användas i artiklar som hjälper till att skapa intresse för Norge som resmål. När man använder bilderna är det viktigt att man uppger vem som är fotograf samt nämner visitnorway.com.

Vår presskontakt kan hjälpa till om du har specifika önskemål, eller om du inte hittar någon bild som passar dig. Det kan också hända att lokala turistorganisationer har ytterligare bilder att välja bland.

Filmarkiv

Innovasjon Norge har också en rad filmer att välja mellan. Filmerna finns i vårt Filmbibliotek, på YouTube, på Vimeo och på Visitnorway.com.

Alla filmer kan laddas ner och användas gratis i lågupplöst format. Filmklipp i högre upplösning kan laddas ner och användas i sin originalform om det är i syfte att marknadsföra och skapa intresse för Norge som resmål. Tillståndet gäller inte TV- eller bioreklam.

Producentens namn och visitnorway.com måste vara med i eftertexterna, eller vara synligt i filmmaterialet när det visas.

Ta del av våra riktlinjer. Kontakta vår presskontakt om du har några frågor eller specifika önskemål om filmerna.

Tillstånd och extra arrangemang

Vi kan ge råd om viktiga avtal, samt hjälpa TV-team och fotografer med extra arrangemang. Kontakta relevant presskontakt för mer information.

Inloggning och användning

Om du har använt arkivet tidigare kan du logga in med din e-postadress och ditt lösenord. Annars måste du registrera dig som ny användare. Klicka på inloggningsknappen längst upp till höger på bildarkivets sida.

Du kan ladda ner bilderna så snart du registrerat dig och godkänt användarvillkoren. Bilderna finns i tre olika upplösningar, två för tryck och en för webb. Så länge ditt projekt är i enlighet med de givna riktlinjerna kostar det ingenting att använda bilderna. 

Måste jag registrera mig för att söka bland bilderna?

Du kan söka bland bilderna i arkivet utan att registrera dig. I bildarkivet kan du göra sökningar på kategori, region, årstid, fotograf eller bildkod (om du har en sådan).

Hur får jag tag på bilderna?

Du kan välja vilka bilder du vill ha utan att vara inloggad på bildarkivet, men du måste logga in när det är dags att beställa bilderna. Du kan lägga bilderna i din varukorg och sedan därifrån göra ditt slutgiltiga val och välja bildstorlek. Innan du laddar ner bilderna måste du svara på några frågor om vad bilderna är tänkta att användas till.

Your Recently Viewed Pages

Tillbaka till toppen