Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
A woman photographing the mountains in Lofoten
Reine in Lofoten.
Photo: Tomasz Furmanek / Visitnorway.com
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Presstjänst och pressresor

Här finns information om pressresor och annat som kan vara till hjälp för journalister och fotografer som jobbar med Norge som resmål.

Innovasjon Norges presskontakter hjälper gärna journalister och fotografer som önskar att skriva om Norge som turistland. Vi kan bistå med fakta och statistik, bilder och relevanta kontakter runt om i Norge. Vi organiserar även pressresor till olika platser i Norge, samt är behjälpliga vid planeringen av enskilda reportageresor.

Vi organiserar även pressresor till olika platser i Norge, samt är behjälpliga vid planeringen av enskilda reportageresor.

Resurser

Journalister som planerar att besöka eller skriva om Norge är välkomna att ta kontakt med oss för idéer och uppslag till artiklar, eller för att få kontakt med personer i Norge.

Tillsammans med Norges regionala turistorganisationer kan Innovasjon Norge hjälpa till med allt från att ta fram intervjuobjekt till att göra specifika arrangemang för TV-team och fotografer.

Observera att vi bara har möjlighet att stödja våra prioriterade marknader.

Pressresor

Innovasjon Norge arrangerar regelbundet pressresor till olika platser i Norge – både för grupper och individer – i samarbete med våra partner i Norge. Resornas innehåll varierar efter önskemål och inriktningen på våra kampanjer. Om du önskar ta del av våra pressresor i framtiden, kan du ta kontakt med pressansvarig i respektive land.

Uppdrag

Ett brekräftat uppdrag krävs för de flesta av våra marknader innan du kan delta i våra pressresor. Vår presschef kontaktar den nämnda publikationen för att försäkra sig om att målgruppen, ämnet och förväntningarna matchar våra partners.

På marknader där ett bekräftat uppdrag inte är nödvändigt kommer våra pressansvariga att granska varje förfrågan och utvärdera om mediet, målgruppen och distributionen är rätt för Innovasjon Norge.

Resplan

Om inte annat anges börjar och slutar pressresorna vid en av flygplatserna i det tilltänkta marknadsområdet, varifrån det finns flygförbindelser till utlandet. Deltagarna förväntas själva ta sig till- och från utgångspunkten för resan. Boende, mat och aktiviteter under pressresan bekostas enligt överenskommelsen som anges i resplanen.

Reseförsäkring

Alla deltagare ansvarar själva för sin egen reseförsäkring, inklusive tillägg för eventuella vintersporter. Ta kontakt med presskontakten inom ditt marknadsområde om du har några frågor om pressresorna.

Exempel på resplan

Exemplen här nedan ger en idé om hur en organiserad pressresa kan se ut. Notera att pressresornas aktiviteter bekostas enligt resans specifika resplan, som varierar från resa till resa. Dokumenten är på engelska i PDF-format.

Bodø and Lofoten winter trip (February 2018)
Bergen International Festival (May 2018)
Active Helgeland (August 2018)

Your Recently Viewed Pages

Tillbaka till toppen

Ad
Ad
Ad
Ad