Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Appar

TA HJÄLP AV MOBILEN
Närmaste restaurang, de bästa attraktionerna, vägen till norrskenet... Nurförtiden finns det sannerligen appar till det mesta.
A person uses the Visit Norway app on an iPad
Apps.
Photo: Placeit / Making Waves
Ad

Ta hjälp av mobilen för att få ut det mesta av din resa. Här nedan är ett urval av appar som kan göra din resa enklare, billigare och roligare.

Norway Lights

Norway Lights är både en webbsida med norrskensprognos och en app med översikt över Norges så kallade "norrskensstäder". Den har ett användarvänligt gränssnitt, som hjälper dig att hitta rätt i jakten på det magiska skenet.

Appen ger en tre dagars norrskensprognos, som är mer detaljerad för aktuell dag. Utifrån väderprognosen och mängden solvind meddelar appen om du gör bäst i att röra på dig eller vänta ut norrskenet på en viss plats.

I appen finns också massor av fakta om norrskenet och en karta som visar din position i förhållande till andra norska städer. Den är också fylld med fotograferingstips och annat användbart, inte minst smidiga länkar till flyg- och turoperatörer.

Visit Norway – Norway in your pocket

Med Norges officiella reseapp får du information om resetjänster nära dig medan du är i Norge. Den är också bra att ha när du planerar Norgeresan.

Appen visar tusentals övernattningsställen (hotell, vandrarhem, B&B med mera), restauranger, aktiviteter, attraktioner och evenemang.

Om du tänker bila rekommenderas delen om Norges nationella turistvägar, som presenterar de 18 vägarna som utrustats med innovativ arkitektur och design på utvalda platser i Norges magnifika natur.

Matentusiaster bör kolla in "Norwegian Foodprints" – ett kvalitetsmärke för restauranger. Appen har också en lista över ekocertifierade leverantörer – målet är att underlätta mer miljövänliga val.

Ladda ner PDF-versionen av Norway in your pocket.

Norway in virtual reality

Visitnorways VR-app ger dig Norge ur fågelperspektiv i virtual reality, med 360 graders panoramavyer. Sväva hundratals meter över djupblå fjordar, vattenfall, fjäll och glaciärer medan du sitter tryggt hemma i soffan med din smartphone.

För bästa möjliga VR-upplevelse behöver du ett VR-headset som Google Cardboard.

Gratis nedladdningar

Norway Lights
Visit Norway – Norway in your pocket
Visit Norway – Virtual Reality
Packa väskan
Väderprognos

iPhone: Yr till iOS 
iPhone: Storm till iOS 

Android: Yr till Android
Android: Storm till Android

Your Recently Viewed Pages

Tillbaka till toppen

Ad
Ad
Ad
Ad