Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
A bus from Vy express driving on a road through big grass-fields
Vy express.
Photo: Vy express
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Nettbuss kör dig smidigt och bekvämt genom Norges berg, dalar och fjordar. Det är bara att luta sig tillbaka, koppla av och njuta av utsikten.

Dynamic Variation:

Fördelen med Nettbuss är deras omfattande nätverk, som täcker stora delar av södra, västra och mellersta Norge. Alla bussar är utrustade med sköna säten, luftkonditionering och wifi. Res på ett effektivt sätt samtidigt som du kan passa på att koppla av och njuta av det norska landskapet.

Ett omfattande nätverk av busslinjer

Nattbussarna på de lite längre sträckorna är extra bekväma, så du kan sova gott hela natten. Vissa linjer är dubbeldäckare (Nettbuss express plus), som ger dig ännu mer utrymme och komfort.

Vy express
Vy express.
Photo: Vy express

Nettbuss express

Nettbuss är inte bara ett effektivt och bekvämt sätt att resa genom Norge, det är billigt också.

De flesta av expresslinjerna startar eller slutar i Oslo, och många av dem stannar också vid flygplatsen Oslo Lufthavn (Gardermoen). Nätverket förbinder Fjord Norge och landsbygden med städer som Oslo, Bergen, Ålesund, Lillehammer och Kristiansand, samt Stockholm, Göteborg och Köpenhamn.

Genom bussens panoramafönster kan du beskåda Norges fantastiska natur, oavsett säsong. På sommaren kan du till exempel ta Nettbuss till och från Geirangerfjorden i Fjord Norge. Nettbuss har även en busslinje som kör mellan Oslo och Strömstad under sommaren.

Under skidsäsongen kan du ta Nettbuss till några av Norges populäraste skidorter, och du kan köpa ett paket med bussbiljett och liftkort till ett rimligt pris.

Billigast biljetter online

Vart du än tänker åka i Norge hittar du de billigaste biljetterna på nettbuss hemsida eller i Nettbuss mobilapp.

Genom att förbeställa dina biljetter online kan du alltså spara en slant, och dessutom garanteras du sittplats i bussen.

Hitta de billigaste biljetterna på nettbuss.no

Bussuthyrning

Du kan även hyra buss och chaufför. Nettbuss har flera typer av bussar att välja på, och om du reser med kollegor eller vänner kan vi rekommendera en buss som passar era behov.

Med anslutningar över hela landet är Nettbuss redo att ta dig säkert och bekvämt till Norges alla destinationer. Kontakta travel@nettbuss.no för reseförslag och priser.

Your Recently Viewed Pages

Tillbaka till toppen