Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Oslo Oslo
Credits
Oslo.
Photo: Espen Gees/Nettbuss
Campaign
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Ett omfattande nätverk med bussar

Du kan nå stora delar av Norge med buss – det är ett smidigt och bekvämt sätt att resa på.

Express- och långfärdsbussar i Norge

Med sina tre typer av expressbusstjänster är Nettbuss ett snabbt och smidigt sätt att resa över stora delar av Norge. Upplev Norge från bussätet, både över kortare och längre resor i bussar som alla är utrustade med luftkonditionering och trådlöst internet. På några av sträckorna körs också nattbussar, så att du kan sova hela natten och vakna pigg och utvilad nästa morgon.

Nettbuss express

Nettbuss trafikerar stora delar av Sørlandet – många av expressturerna startar eller slutar i Oslo, och de flesta stannar också vid flygplatsen. Nettbuss express omfattande nätverk av sträckor förbinder Fjord Norge och landsbygden med städer som Oslo, Bergen, Trondheim, Ålesund and Kristiansand, samt Göteborg, Malmö och Köpenhamn.

Bus4You

Ett helt unikt koncept, med lite lyxigare expressbussar som går från Bergen till Stavanger, via Haugesund och Sandnes, samt från Oslo till Göteborg. Går endast att boka online.

TIMEkspressen

TIMEkspressen är en reguljär busstjänst som kör över nästan hela Østlandet, med Oslo som knutpunkt. TIMEkspressen har avgångar varannan timme varje dag, från morgon till kväll.

Hitta de billigaste biljetterna på nettbuss.no

Fler bussrutter i Norge

Läs också

Your Recently Viewed Pages