Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
A girl getting on the Vy express bus
Vy express.
Photo: Vy express
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Vy Express, tidigare Nettbuss, kör dig smidigt och bekvämt genom Norges berg, dalar och fjordar. Det är bara att luta sig tillbaka, koppla av och njuta av utsikten.

Fördelen med Vy Express är deras omfattande nätverk, som täcker stora delar av södra, västra och mellersta Norge. Alla bussar är utrustade med sköna säten, luftkonditionering och wifi. Res på ett effektivt sätt samtidigt som du kan passa på att koppla av och njuta av det norska landskapet.

Ett omfattande nätverk av busslinjer

Nattbussarna på de lite längre sträckorna är extra bekväma, så du kan sova gott hela natten. Vissa linjer är dubbeldäckare som ger dig ännu mer utrymme och komfort.

Vy express
Vy express.
Photo: Vy express

Vy express

Vy Express är inte bara ett effektivt och bekvämt sätt att resa genom Norge, det är billigt också.

De flesta av expresslinjerna startar eller slutar i Oslo, och många av dem stannar också vid flygplatsen Oslo Lufthavn (Gardermoen). Nätverket förbinder Fjord Norge och landsbygden med städer som Oslo, Bergen, Ålesund, Lillehammer och Kristiansand, samt Stockholm, Göteborg och Köpenhamn.

Genom bussens panoramafönster kan du beskåda Norges fantastiska natur, oavsett säsong. På sommaren kan du till exempel ta Vy Express till och från Geirangerfjorden i Fjord Norge. Vy Express har även en busslinje som kör mellan Oslo och Strömstad under sommaren.

Under skidsäsongen kan du ta Vy Express till några av Norges populäraste skidorter, och du kan köpa ett paket med bussbiljett och liftkort till ett rimligt pris.

Billigast biljetter online

Vart du än tänker åka i Norge hittar du de billigaste biljetterna på Vy Express hemsida eller i mobilappen.

Genom att förbeställa dina biljetter online kan du alltså spara en slant, och dessutom garanteras du sittplats i bussen.

Bussuthyrning

Du kan även hyra buss och chaufför. Vy Express har flera typer av bussar att välja på, och om du reser med kollegor eller vänner kan vi rekommendera en buss som passar era behov.

Med anslutningar över hela landet är Vy Express redo att ta dig säkert och bekvämt till Norges alla destinationer. Få reseförslag och icke-bindande erbjudanden genom att fylla i Vy:s kontaktformulär.

Your Recently Viewed Pages

Tillbaka till toppen