Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Norway Now
Search
or search all of Norway
Lofthus Lofthus
Credits
Lofthus.
Photo: Per Eide - Visitnorway.com
Campaign
Partner

Rundturer i Norges fjordlandskap

Upptäck Norges höjdpunkter med Fjord Tours spektakulära och populära rundresor.

Norge i ett nötskal – upplev det lilla stora landet

Norge i et nøtteskal® är den mest populära rundturen i Norge. Resan startar i Voss, Bergen och Oslo, och går längs några av de vackraste landskapen i Fjord Norge: norra Europas högst belägna järnväg Bergensbanen, den fantastiska Flåmsbanan, den smala och spektakulära Nærøyfjorden (som finns med på UNESCO:s världsarvslista) och den branta vägen Stalheimskleiva.

Säsong: Resan kan upplevas varje dag hela året om.
Norge i et nøtteskall®

Sognefjorden i ett nötskal – stor fjord, stora upplevelser

Norges längsta och djupaste fjord Sognefjorden sträcker sig över 200 kilometer in mot Jotunheimen. Det dramatiska landskapet är ett av de vackraste resmålen i världen. Resan Sognefjord i ett nötskal kombinerar en fantastisk kryssning på Sognefjorden med en spektakulär tågresa på Flåmsbanan.

Sognefjord  i et nøtteskall® finns som både dagstur och med övernattning längs vägen. Turen kan utgå från både Bergen och Oslo, och du kan själv skräddarsy din tur genom att lägga till hotell och aktiviteter. Allt kan göras i en och samma bokning.

Säsong: 1 maj - 30 september.
Sognefjord i et nøtteskall®

Preikestolen och Norge i ett nötskal – vilt och vackert

I den här turen ingår den populära Norge i et nøtteskal®, som tar dig med på en fantastisk resa från Oslo till Bergen. Resan går genom det vilda, vackra kustlandskapet mellan världsarvsstaden Bergen och oljestaden Stavanger.

Stavanger är utgångspunkten för en av resans absoluta höjdpunkter, en kryssning längs Lysefjorden med den imponerande klippan Preikestolen i bakgrunden – 604 meter över fjorden.

Säsong: 26 maj – 2 september.
Preikestolen & Noge i et nøtteskall®

Hardanger i ett nötskal– en smak av frukt och fjord

Om Sognefjord kallas kungen bland fjordarna i västra Norge, så är Hardangerfjord drottningen. Naturen längs den 179 kilometer långa fjorden fascinerar även den mest beresta turisten. Här hittar du naturskatter och kulturella pärlor sida vid sida.

Rundturen Hardanger i ett nötskal inkluderar en bussresa, en tågresa och en vacker kryssning på Hardangerfjorden. Om du besöker området i maj kan du dessutom få vara med om när de vackra fruktträden står i full blom.

Säsong: dagligen 1 maj-31 oktober
Hardanger i et nøtteskall

Geiranger och Norge i ett nötskal – en smak av världsarv

Denna rundtur tar dig till de två vackraste fjordarna i Norge, Geirangerfjorden och Nærøyfjorden, som båda är med på UNESCO:s världsarvslista. På resan får du uppleva järnvägssträckan Raumabanen med Kyllingbru och fjällvägen Trollveggen, jugendstaden Ålesund och en resa med Hurtigruten till den magiska Geirangerfjorden och den populära turen Norge i et nøtteskal® från Bergen till Oslo.

Säsong: 15 april - 14 September.
Geiranger och Norge i et nøtteskall®

Sognefjord
Sognefjord
Sverre Hjørnevik / www.fjordnorway.com
Rallarvegen
Visit Norway
Preikestolen
Preikestolen
Terje Rakke Nordic Life regionstavanger
Geirangerfjorden
Geirangerfjorden
Per Eide/Visitnorway.com

Hurtigruten & Norge i ett nötskal – en komplett Norgesemester

En av de bästa kombinationerna om du vill uppleva Norge. Resan Hurtigruten och Norge i et nøtteskal® består av en bekväm tågresa med Dovrebanan från Oslo till Trondheim och en resa med Hurtigruten från Trondheim till Bergen.

För att göra upplevelsen komplett kan du ta turen Norge i et nøtteskal® på vägen tillbaka till Oslo.

Säsong: Resan utgår från Bergen, Oslo och Trondheim – varje dag, året om.

Hurtigruten & Norge i et nøtteskall®

Rallarvegen – i rallarnas fotspår

Rallarvegen är en av de mest natursköna cykelturerna som leder från "Norges tak" och ner till fjorden. Som namnet antyder gjordes Rallarvegen av rallarna och användes som transportväg under uppbyggnaden av järnvägen Bergensbanen mellan Oslo och Bergen.

I Rallarvegens semesterpaket ingår en resa med Bergensbanen från Bergen eller Oslo till Haugastøl eller Finse, hyra av cyklar i två dagar, en tågresa med Flåmsbanan och resa tillbaka med Bergensbanen från Myrdal till Bergen eller Oslo.

Säsong: mitten av juli till slutet av september (förutsatt att vägarna är snöfria).
Rallarvegen med Fjord Tours

 

Upptäck Norge med Fjord Tours

Läs mer

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad