Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
A boat cruising on Geirangerfjorden on a sunny summer day
Take a cruise on the Geirangerfjord.
Photo: Per Eide / Visitnorway.com
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Fjord Travel Norway har ett stort utbud fjordkryssningar och individuella rundturer.

Med god lokalkännedom och personlig service ser Fjord Travel Norway till att du får se de vackraste sidorna av Norge – oavsett årstid.

Fjordturer på sommaren

Under sommaren kan du uppleva Norges vackra fjordar, höga fjäll och pittoreska dalar med Fjord Travel Norways fjordpaket. Hitta mer information om sommarkryssningar i Norge.

Geirangerfjord och Norge i et nøtteskall®

Turens längd: 6 nätter (alternativt 4 nätter)

En av Fjord Travel Norways mest populära turer börjar och slutar i Oslo. Turen startar med en tågresa från Oslo till Myrdal och sedan bär det vidare med Flåmsbanan till Flåm. Resan går vidare med en fjordkryssning på Aurlandsfjorden och UNESCO-listade Nærøyfjorden. Med buss tar du dig sedan ner för Stalheimskleiva för att spendera två nätter i Bergen samt två nätter i Ålesund. Turen avslutas med en fjordkryssning på Geirangerfjord. Läs mer om Geirangerfjord och Norge i et nøtteskall®.

Aurlandsfjord
Aurlandsfjord.
Photo: Robin Strand / visitBergen.com

Kryssning på Sognefjorden och byn Balestrand

Turens längd: 6 nätter (alternativt 4 nätter)

På denna rundtur får du uppleva den natursköna Bergensbanen och den berömda Flåmsbanan. Dessutom blir det fjordkryssningar på Sognefjorden och Aurlandsfjorden. En avkopplande tvådagarsvistelse i den vackra fjordbyn Balestrand ingår också, liksom övernattningar i Oslo och Bergen. Läs mer om kryssningar på Sognefjorden och byn Balestrand

Oslo, Bergen, Flåmsbanan och Sognefjord

Turens längd: 4 nätter

Ett kortare kryssningspaket med två övernattningar i Bergen och två i Oslo. Här får du uppleva Sognefjorden, Aurlandsfjorden och Oslofjorden med båt. Det blir dessutom tågresor längs Flåmsbanan och Bergensbanen. Få mer information om Oslo, Bergen, Flåmsbanan och Sognefjord.

The Flåm railway going through the landscape of green hills and spectacular mountains in the background in Bergen, Fjord Norway.
The Flåm railway.
Photo: Morten Rakke

Norge i et nøtteskall®

Turens längd: 5 nätter

Den här fantastiska rundresan med start i Oslo inkluderar tågresor på Bergensbanen och Flåmsbanan. Dessutom blir det fjordkryssningar på Aurlandsfjorden och UNESCO-listade Nærøyfjorden. Med buss tar du dig sedan ner för Stalheimskleivas hårnålskurvor innan du tar tåget tillbaka till Oslo. Övernattningar sker i Flåm, Bergen och Oslo. Läs mer om Norge i et nøtteskall®.

Speciella sommarkryssningar

Med Fjord Travel Norways kryssningspaket får du ut det allra bästa av Norges kust och fjordlandskap. Kliv ombord på Hurtigruten och upplev landskapet och fjordarna när det är som mest levande – under sommaren.

Hurtigruten har seglat längs den norska kusten i över 100 år. Fartygen transporterar resenärer från hela världen, men också många lokalbor som bor i de små fiskebyarna längs vägen. 

Hitta mer information om sommarkryssningar i Norge.

The Exclusive Grand Tour of Norway

Turens längd: 11 nätter

En exklusiv tur som bjuder dig på många upplevelser. Åk tåg på den berömda Flåmsbanan, upplev Aurlandsfjorden och Sognefjorden och övernatta i den mysiga fjordbyn Balestrand. Efter det blir det en naturskön sexdagarskryssning från Bergen till Kirkenes. Du hinner dessutom med att se de stora sevärdheterna i Oslo. Läs mer om The Exclusive Grand Tour of Norway.

Höjdpunkter längs den norska kusten

Turens längd: 11 nätter

Turen börjar och slutar i Oslo och tar dig med längs hela Norges kust. Hurtigruten tar dig från Kirkenes till Bergen med utflykter på Nordkap och öarna i Vesterålen. Dessutom får du uppleva Trollfjorden, Lofoten, Trondheim och Fjord Norge. Turen inkluderar också en kryssning på Lysefjorden där du kan se den berömda Preikestolen. Övernattningar sker i Oslo, Kirkenes, Bergen och Stavanger. Läs mer om höjdpunkter längs den norska kusten.

Arktiska fjordar och höjdpunkter längs kusten

Turens längd: 7 nätter

Upplev en rad enastående höjdpunkter på den här rundturen som inkluderar både Oslo och Tromsø. Det börjar med en fyradagarskryssning med Hurtigruten från Tromsø till Bergen, via Lofoten, Helgelandskusten, Trondheim och Atlanterhavsvegen. Upplev Fjord Norges vackra landskap, den charmiga kuststaden Bergen och Stalheimskleivas slingrande väg. Innan du är tillbaka i huvudstaden blir det kryssning på Nærøyfjorden och Aurlandsfjorden och tågresor på Flåmsbanan och Bergensbanen. Läs mer om arktiska fjordar och höjdpunkter längs kusten.

Norges fjordar och västkusten

Turens längd: 7 nätter

På den här resan får du utforska de norska fjordarna och västkusten. Starta resan på Dovrebanen som går genom Dovrefjells nationalpark. Tillbringa natten i den historiska staden Trondheim innan du fortsätter med Hurtigruten till Bergen för två nätters övernattning. Upplev Hardangerfjorden, Sognefjorden och Aurlandsfjorden innan du tar Flåmsbanan från Myrdal till Geilo. Efter en natt i Geilo tar tåget dig tillbaka till Oslo. Läs mer om Norges fjordar och västkusten.

Your Recently Viewed Pages

Tillbaka till toppen