Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
The North Cape
The North Cape.
Photo: Bjarne Riesto / Visitnorway.com

Resor på egen hand och guidade bussresor till Norge

Res till Norge med Authentic Scandinavia och upplev fjordar, glaciärer, Hurtigruten, fantastiska järnvägssträckor, norrsken och mycket mer.

Res på egen han i Norge – fjordar och glaciärer

I Norge är det både enkelt, praktiskt och bekvämt att färdas med kollektivtrafik. Våra resor inkluderar inte bara den kända Hurtigruten utan även Bergen-, Flåm- och Raumajärnvägen. Du upplever glaciärer och höga fjäll och gör korta fjordkryssningar och bussturer längs natursköna vägar.

Guidade bussresor

Tillsammans med en professionell engelsktalande reseledare, lokala guider och erfarna busschaufförer går resan till Norge och övriga Skandinavien. Under resans gång färdas ni i moderna bussar, övernattar på unika hotell och får tillgång till den fantastiska norska naturen på ett enkelt och bekvämt sätt.

Några av våra mest populära bussturer inkluderar:

Om Authentic Scandinavia AS


Authentic Scandinavia är en researrangör med lång erfarenhet av resor i Skandinavien. Vi säljer individuella resor och guidade bussresor genom hela Norge och övriga Skandinavien. Upplev den spektakulära och dramatiska norska naturen som erbjuder allt från höga berg och djupa fjordar till forsande vattenfall och snötäckta glaciärer.

Läs också

Your Recently Viewed Pages

Tillbaka till toppen