Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fishing in the Geiranger fjord

Fiske i Møre och Romsdal

muteplay/pauseplay/pause
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Fullt av fisk i fjordarna

Norges berömda fjordlandskap bara råkar vara en av landets bästa fiskeregioner. Kolla in möjligheterna vid Romsdalsfjorden eller prova havsfiske vid Atlanterhavsvegen.

Fiskeerbjudanden i Møre og Romsdal

En fiskesemester i Møre og Romsdal handlar inte bara om stora fiskar – med mysigt boende och många aktiviteter finns allt du behöver för den perfekta semestern.

Ta familj och vänner till Bergtun Hytter

Hyr en välutrustad stuga för upp till 7 personer och fiska i ett av Norges artrikaste vatten.

Stugorna Jonstua och Edvarstua går att hyra året runt och är perfekta för en fiskesemester med familj eller vänner. Tillsammans rymmer de 14 personer och har allt du behöver för din semester. Gratis internet.

Här finns två 18 fots båtar med 30 och 40 hk, och en 20 fots båt med 60 hk. Det går också att åka på fisketur i Atlanten i en 27 fots Arvorbåt.

Toppenfiske vid Lensmansgarden

Prova på idylliskt fjordfiske i Romsdalsfjorden, med goda chanser till rekordfångst.  

Lensmansgarden ligger omgiven av pittoreska fjäll och bjuder på en avkopplande miljö. Bara 500 meter bort i fjorden hittar du en småbåtshamn som garanterar många timmars toppenfiske.

Lenmansgarden har alla faciliteter du kan förvänta dig, och du välja att övernatta i bekväm lägenhet eller i timmerstuga. Båt ingår.

Komfort och kvalitet på Fagervik Camping

Fagervik Camping erbjuder komfort och kvalitet av högsta klass. Campingen omges av storslagna vyer och vild natur, och om du är på jakt efter rekordstor fisk har du hittat rätt.

De mysiga stugorna ligger precis vid vattnet och ger utsikt över fjorden. Bo bekvämt med separat sovrum, fullt utrustat kök, vardagsrum och badrum.

Förstklassigt fiske på Måna Camping

Njut av långa och härliga fiskeäventyr i den vackra Romsdalsfjorden, omgiven av majestätiska fjäll.

Ett sagolikt läge och utmärkta vatten gör Måna Camping till ett paradis för fiskeintresserade. Romsdalsfjorden är känd som en av Norges renaste fjordar, och har ett stort antal fiskarter. I området runt Måna Camping finns goda möjligheter till friluftsaktiviteter som vandring, samt en härlig strand att roa sig på.

Storfångst på Mittet Camping

Ge dig i kast med ett fiskeäventyr i Langfjorden! Här får du chans att fånga riktiga bjässar bland ett stort antal arter. Mittet Camping bjuder både på fantastisk natur och utmärkta möjligheter till fiske i havet, älven och i fjällsjöarna.

Stugorna har fyra bäddar, kyl och spis, och på campingen finns duschar, toaletter och ett gemensamt matutrymme. Här ges också guidade fisketurer.

Varierat fiske på Saltkjelsnes Camping

Åk på ett omväxlande fiskeäventyr i den lugna naturen vid Romsdalens sjöar, älvar och kust.

Saltkjelsnes Camping är en riktig pärla vid havet, omgiven av grönskande landskap. Åk på sköna fiskeäventyr i Romsdalsfjorden, Langfjorden och Romsdalsfjorden, samt i sjöarna uppe bland bergen. Några av de vanligaste fiskarterna här är torsk, hälleflundra, gråsej, makrill, bleka, långa, havskatt och kungsfisk.

Du har tillgång till ytor för fiskrensning, frys och en modern servicebyggnad. Stugorna är fullt utrustade, med eget kök och badrum.

Djuphavsfiske på Smøla Havfiskesenter

Vattnen runt Smøla är fulla av fisk i en mängd olika arter – ett gyllene läge för rekordfångst.

Smøla Havfiskesenter har lång erfarenhet och ingående kunskaper om de bästa fiskeställena, och månar starkt om säkerhet. Åk med en skeppare på fiskebåten Freidig eller ge dig ut på egen hand. Oavsett vad du väljer har du stora chanser att få riktiga baddare på kroken.

Bo i en rymlig lägenhet med all utrustning du behöver för att förvandla din fångst till en gourmetmiddag. På kvällen välkomnas du till den lokala puben, där det garanterat bjuds på en fiskehistoria eller två.

Fiskeäventyr vid Strømsholmen

Dykcentret vid Strømsholmen är ett utmärkt val för alla som är ute efter äventyr under eller ovan vatten.

Strømsholmen ligger vid Atlanterhavsveien mellan Kristiansund och Molde, och erbjuder övernattning, aktiviteter och sightseeing. Sälar och späckhuggare är två av många höjdpunkter bland mer än 1 400 arter i havet. Dessutom finns här flera vrak på olika djup, algskogar och havsbottnar med vit sand.

Häng med på en av de dagliga fisketurerna och maximera dina chanser att få fisk som torsk, bleka och hälleflundra på kroken.

Hitta rätt bland fjordarna

Ta kartan till hjälp för att ta reda på mer om områdets fiskeplatser.

Topperbjudanden
Følelsen og opplevelsen av en "rugg" på kroken! Du glemmer det aldri! Farvannet rundt Smøla er rikt på fisk av alle slag. Bli med vår fiskeskøyte… Read more
Havfiske fra Smøla Havfiskesenter
Bli hekta på eventyrfisket i Langfjorden Lev det enkle liv i ei trehytte beliggende i vakre, rolige omgivelser ved Langfjorden, og nyt det fantastiske… Read more
Fiske ved Mittet camping
Fiskefrelste dager på Saltkjelsnes Camping Saltkjelsnes Camping er en virkelig perle ved sjøen, og tilbyr en herlig mix av eventyrlig fiske og… Read more
Saltkjelsnes camping - Fiskefrelste dager
Lensmansgarden i Innfjorden er omgitt av vakre, dramatiske fjell. Fjorden er kjent for mye kvalitetsfisk og innbringende fangster, noe som gjør… Read more
Fiske ved Lensmansgarden
Den vakre beliggenheten mellom majestetiske fjell, kombinert med et fantastisk fiske i fjorden gjør Måna Camping til et paradis for fiskere. Her kan… Read more
Fiske ved Måna Camping
Er du på jakt etter den ideelle plassen for fiskelykke og storfangst, er Fagervik det rette stedet. Her kan du, enten du er nybegynner eller ekspert,… Read more
Fiske ved Fargervik Camping
Bergtun hytter ligger i Årsbogen ved Atlanterhavsveien og her er et fiskeparadis med Hustadvika rett uutenfor hyttedøra. Alle husene er veldig godt… Read more
Fiske ved Bergtun hytter
Djuphavsfiske och fjordfiske på Atlanterhavsvegen. Båt: Hårek, 27 fot. Min. 4 personer. NOK 650 per person inklusive fiskeutrustning och… Read more
Dagliga fisketurer på Atlanterhavsvegen
Select
  Show Details
  Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS

  Reseinformation

  Møre och Romsdal ligger i sydvästra Norge. Från Oslo kan du nå regionen på en dag med bil. E39 korsar regionen från norr till söder.

  • Romsdal - fishing - Bus/train

   Buss och tåg

   Du kan lätt nå alla större orter och populära destinationer med kollektivtrafik. Vi rekommenderar att du tar en tur med Raumabanan (Åndalsnes – Dombås) så att du får njuta av den överdådiga naturen.

  • Romsdal - fishing - Ferry

   Färja

   Färjan från Hirtshals i Danmark åker mellan Stavanger och Bergen flera gånger i veckan under hela året. Fjordarna trafikeras av ordinarie färjor.

  • Romsdal - Fishing - Plane

   Flyg

   Det går direktflyg till Oslo och andra europeiska städer från flera flygplatser i regionen (Volda, Ålesund, Molde och Kristiansund).

  Säkerhet på fiskesemestern i Norge

  Säkerhetstips

  Kom ihåg följande regler när du vistas på eller vid sjön:

  1. Var medveten om allmänna säkerhetsråd. Lite planering minskar risken för olyckor och hjälper dig att koppla av på semestern.
  2. Ta med all utrustning du behöver. Utrustningen måste vara lättåtkomlig och i gott skick.
  3. Respektera havet och vädret. Åk bara ut i båt om det är säkert att göra det.
  4. Var medveten om vilka regler som gäller på havet, och se till att du följer dem.
  5. Bär flytväst.
  6. Se till att du är utvilad och nykter. Kör aldrig båt under påverkan av alkohol eller droger.
  7. Var hänsynsfull, och kom ihåg att säkerheten på sjön är allas gemensamma ansvar.
  Your Recently Viewed Pages

  Tillbaka till toppen