Skip to main content

Planera resan till Trysil

Mountainbike i Trysil

Åk utför i breda backar, upptäck områdets 100 kilometer preparerade längdskidspår, prova att åka hundspann – eller surfa inomhus! På sommaren förvandlas skidorten Trysil till ett riktigt eldorado för alla som gillar mountainbike.

Trysil är ett riktigt vintersportparadis för både nybörjare och proffs. Här finns cirka 70 backar, duktiga skidinstruktörer och sisådär 100 kilometer med längdskidåkningsspår. Du kan också räkna med en extra lång vintersäsong i Trysil.

Den familjevänliga skidanläggningen är byggd runt Trysilfjellet, cirka två och en halv timme från Oslo. Trysil ligger också ett stenkast från Sälen (lite drygt en timme med bil), så det passar alldeles utmärkt om du vill ha extra variation på skidsemestern.

När fötterna kräver en paus från skidpjäxorna kan du gå på tur med snöskor, åka hundspann eller njuta av en härlig häst- och slädtur. På Radisson Blu resorts vattenpark finns en skojig inomhusvåg som bara väntar på att bli surfad.

Trysil var en av de första semesterorterna i Europa som blev ett så kallat hållbarhetsmärkt resmål. Denna certifiering ges bara till destinationer som kan visa att de arbetar systematiskt på att minska turistindustrins negativa effekter.

Mer reseinformation hittar du på Trysils officiella webbsida.

Utforska alternativen nedanför, eller gå direkt till:
Aktiviteter | Boende | Mat och dryck | Reseinformation

Toppaktiviteter i Trysil

Kolla in förslagen på vad man kan göra i Trysil.

Boende

Från bekväma hotell till mysiga stugor. Känn dig som hemma i Trysil.

Mat och dryck

Från lokala delikatesser till restauranger i toppklass. Se vad Trysil har att erbjuda.

Se mer på video

Hitta till Trysil

Mer reseinformation finns på Trysils officiella webbsida. Planera resan till Trysil med Entur.

Mot en mer hållbar framtid

Norska orter som kan visa att de arbetar systematiskt på att minska turistindustrins negativa effekter kan bli ett så kallad hållbarhetsmärkt resmål (Sustainable destination). Hållbarhetsmärkta resmål ska kunna erbjuda resenärer givande upplevelser samtidigt som de värnar om den lokala naturen, kulturen och miljön. De måste också främja lokalsamhället och dess näringar. Kommunen och resebranschen på hållbarhetsmärkta resmål samarbetar för att se till att orten är en trevlig plats att bo på, både för lokalbefolkningen och för tillfälliga gäster.

Läs mer om märkningen Sustainable Destination

Sustainable destination

Andra restips

Ta del av våra topperbjudanden

Upptäck Norge tillsammans med några av våra partners.

Fler förslag Börja semesterplaneringen här!

Stora upplevelser på nära håll

Nyligen besökta sidor