VIKTIGT! Se den senaste informationen om coronaviruset i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Pudderglede

Vinter i Hovden

muteplay/pauseplay/pause
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

En familjevänlig fjällby

Den första liften byggdes 1968, och sedan dess har Hovden utvecklats till en modern och familjevänlig skidanläggning. Här varar vintersäsongen från november till maj.

Hovden Alpinsenter är en modern anläggning som välkomnar hela familjen. Anläggningen har backar för åkare på alla nivåer, och några av pisterna är upplysta med elljus på kvällarna.

Terrängparken "Bukkerittet" har något för alla sorts åkare, och räknas som en av Norges bästa parker för snowboard och friåkning. Här finns gott om spännande möjligheter, som rails, olika typer av ramper, big jumps och mycket annat.

"Tusseland" är barnens alldeles egna skidområde, med små och enkla backar, roliga aktiviteter och särskilda barnpister. Området har både knappliftar och transportband, och längst ner i backen finns en skidkarusell för de allra minsta.

Hovden bjuder på hela 170 kilometer längdspår som underhålls dagligen under vintersäsongen. Här finns också ett brett utbud av boendealternativ. Upptäck den gästvänliga och inbjudande atmosfären, och känn dig som hemma. Bara ett stenkast från ditt boende hittar du restauranger, butiker och aktiviteter. Låt dig inspireras på Hovdens officiella webbsida.

Andra aktiviteter

Boende

Lägenheter

Hovden har ett varierat urval av lägenheter, som främst baseras på självhushåll. Det innebär att måltider, bäddning och städning inte ingår i priset, även om sådana tjänster kan bokas mot en extra avgift.

Pris från 1 990 NOK för en lägenhet med fem bäddar.

Boka en lägenhet

Hotell

Det finns tre hotell i Hovden: Hovden Fjellstoge, Bykle Hotel och Hovden Resort. Hotellen ligger nära skidanläggningen och längdskidsspåren. En gratis skidbuss stannar vid hotellen under hela säsongen. Rummen är moderna med gott om utrymme, så hela familjen kan koppla av efter en lång dag ute i backarna.

Helgpris från 2 500 NOK för ett tvåbäddsrum eller från 3 500 NOK för ett familjerum.

Boka hotell

Mat och dryck

Your Recently Viewed Pages