Skip to main content

Om webbplatsen

Norges närings- och fiskedepartement har gett Innovasjon Norge ansvaret för utveckling och underhåll av Norges officiella resguide.

Webbplatsens vision är att göra det enkelt att välja Norge som resmål samt att uppmuntra mera hållbara resor.

Tusentals leverantörer inom den norska resebranschen representeras på webbplatsen genom innehåll som tillhandahålls av tredje part, till exempel lokala turistbyråer och marknadsföringsorganisationer. Observera att webbplatsen innehåller länkar till kommersiella partners.

Innovasjon Norge strävar efter att all information på webbplatsen ska vara korrekt, men vi kan inte hållas ansvariga för eventuella skador som orsakas av uppgifter på webbplatsen. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras utan förvarning. Du bör alltid kontrollera uppgifterna med leverantören i fråga.

Innovasjon Norge ansvarar inte under några omständigheter för innehållet på externa webbsidor som länkar till visitnorway.com.


Copyright

Innehållet på visitnorway.com skyddas av norska upphovsrättslagen och får inte kopieras eller återanvändas utan skriftligt tillstånd från Innovasjon Norge. 

Foto och video

Du kan ladda ned bilder och video från vår foto- och filmbank för norsk turism. Foto- och filmbanken innehåller material som kan användas om du ska marknadsföra Norge som resmål.

Tillstånd att använda övrigt innehåll på visitnorway.com 

Kontakta oss om du vill ha tillåtelse att använda innehåll på visitnorway.com genom att skicka oss en beskrivning av innehållet som du vill använda, inklusive materialets webbadress, och vad du ska använda det till. Du behöver inte kontakta oss om du ska ladda ner bilder och videoklipp som finns i foto- och filmbanken.

Utgivarens uttalande

Vi har gjort allt vi kan för att ta reda på bildernas upphovsrättsinnehavare. Om någon trots allt har förbisetts rättar vi gärna till det vid första bästa tillfälle.

Annonsera 

Utanför Norge: Gör dig synlig här genom innovasjonnorge.no eller kontakta en av våra turistrepresentanter på ett av Innovation Norges kontor.

I Norge: Om du vill att ditt företag ska synas på webbplatsen kan du kontakta en lokal turistbyrå eller destinationssällskap, eller se försäljningsinformationen om innovasjonnorge.no

Allmänna villkor vid användning av webbplatsen

Se vår ansvarsfriskrivning.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om du har problem med webbplatsen, eller om du har förslag på innehåll du skulle vilja se.