Skip to main content

Barer och krogar

Från hippa stadsbarer och mikrobryggerier till klassiska pubar, nattklubbar och karaokeställen – kolla in våra tips och hitta ditt favorithak i Norge!

Populära pubar och barer i Oslo

I Oslo kan du ta en drink när du vill, och det är aldrig långt till närmsta bar. Några ligger lite mer avsides, till exempel Himkok, som har tiondeplatsen på listan med världens 50 bästa barer. Det här hantverksdestilleriet med tillhörande cocktailbar hittar du i centrala Oslo, nära Youngstorget. Håll utkik efter det blåa ljuset! På listans 51-100 plats hittar du även baren Svanen.

Fler pubar och barer i Oslo

En guide till Bergens vattenhål

Bergen är ren av landets största studentstäder, med en pulserande stadskärna. Här hittar du allt från stora och trendiga klubbar till nischade barer och pubar. Om vädret tillåter är det också perfekt att mysa på en uteservering, och längs det historiska Bryggen ligger massor av härliga barer.

Ta ett glas i Tromsø

Sugen på att ta en öl i en gammal biograf eller i en fiskarstuga? Eller kanske ett besök på ett av stadens mikrobryggerier eller cocktailbarer? Tromsøs uteliv är fullt av alternativ, och det finns verkligen något för alla smaker.

Upptäck Stavangers uteliv

Besök ett bryggeri (Lervig) som röstats fram som ett av världens bästa, dansa dig svettig på nattklubb, eller rocka loss på konsert. I Stavanger finns allt!

Släck törsten i Trondheim

Trondheim är den perfekta platsen för en pubrunda. Här finns mängder av barer med stort utbud av lokal öl. Kolla in Britannia Bar om du är mer sugen på cocktails, eller besök Raus Bar och drick något läckert som bartendern och nordiske mästaren Jørgen Dons komponerat.

Hitta ditt nya favoritställe:

Besök en (eller flera) av Norges alla pubar och barer.

Ta del av våra topperbjudanden

Upptäck Norge tillsammans med några av våra partners.

Nyligen besökta sidor