Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Nærøyfjorden
Nærøyfjorden.
Photo: Sverre Hjørnevik/www.fjordnorway.com

Det bästa Norge har att erbjuda

Upplev höjdpunkterna i det norska landskapet med fjordar, fjäll och dalar.

Den mest populära rundresan i Norge

Rundresan som går under namnet Norge i et nøtteskall® går genom några av de vackraste platserna i Fjord Norge. I turen ingår en fantastisk tågresa med Bergensbanen och Flåmsbanen till Aurlandsfjorden, Nærøyfjorden och den branta vägen upp till Stalheimskleiva. Inte undra på att det är en av Norges mest populära rundresor.

Norge i et nøtteskall® utgår från Bergen, Voss eller Oslo och kan göras året om.

Bergensbanen

Bergensbanen anses vara en av världens vackraste tågresor. Resan går genom Europas största bergsplatå, Hardangervidda, och tar dig genom ett vackert och varierat landskap med den isblå glaciären Hardangerjøkulen i bakgrunden.

Flåmsbanan

Flåmsbanan mellan Myrdal och Flåm är en av resans höjdpunkter. På den 20 kilometer långa tågresan kan du se några av de vackraste fjällandskapen i Norge, med panoramavyer över höga berg och brusande vattenfall.

Nærøyfjorden

På fjordkryssningen seglar du förbi de vackra byarna Aurland och Undredal och sedan vidare till Nærøyfjorden, en av Europas smalaste fjordar. Den här förgreningen från Sognefjorden är med på UNESCO:s världsarvslista och är kanske den mest dramatiska fjorden i Norge.

Den branta Stalheimskleiva

Stalheimskleiva är en väg som slingrar sig fram längs bergssidan med 13 hårnålskurvor. Härifrån har du utsikt över Sivlefossen och många vattenfall i Stalheimsfossen. Det är den brantaste vägsträckan i norra Europa. Stalheimskleiva är öppen från maj till september. På vintern kör bussen den nya vägen till Voss.

Andra rundturer från Fjord Tours:

Det är möjligt att stanna och övernatta på alla rundresor. Pröva gärna Fjord Pass®, Norges mest omfattande hotellpass som ger rabatt på många hotell.

Bokning och mer information

Besök Fjord Tours på norwaynutshell.com eller ring: +47 815 68 222 om du vill boka eller behöver mer information.

Upptäck Norge med Fjord Tours

Läs mer

Your Recently Viewed Pages

Tillbaka till toppen