Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Winter in Oslo Winter in Oslo Oslo WInter Park, Oslo
Winter in Oslo Oslo WInter Park, Oslo
Credits
Winter in Oslo.
Photo: VisitOSLO
Campaign
Partner

Oslos unika läge ger ett nästan obegränsat utbud av roliga aktiviteter.

Kasta dig mellan naturens äventyr och rejäl shopping, sportaktiviteter och mysiga kafeer – allt på en och samma dag. Under vår, sommar och höst är det fart och fläkt i Oslo, och på vintern finns obegränsat med sköna aktiviteter för familj och vänner.

Oslo är en modern och skiftande stad. Här har varje stadsdel sin egen karaktär, och du kan ta dig överallt till fots, med cykel eller lokaltrafik. Attraktionerna är aldrig långt borta, så staden är som gjord för att glida fram på cykel.

Den som är sugen på shopping har mycket att se fram emot – allt från de senaste internationella trenderna till modern norsk design och lokalt handgjort. De främsta handelsområdena hittar du i centrum runt Karl Johans gate, Bogstadveien och Hegdehaugsveien i Majorstuen, Frogner vid Bygdøy Allé, och Grünerløkka.

Åk på sightseeing eller guidad tur och bekanta dig med staden. Här finns buss- och båtturer, guidade stadspromenader, turer på museer och mycket mer. Köper du ett Oslo Pass får du fritt inträde på mer än 30 museer och attraktioner, gratis lokaltrafik, fri parkering och andra fina erbjudanden.

Få mer inspiration på Oslos officiella webbsida.

Vinter i Oslo

Kombinera stadens pulserande nattliv med skidåkning och frisk luft i de djupaste skogarna. På vintern förvandlas stadens parker till fantastiska vintervärldar, där barnen åker pulka och leker i snön. Bli inte förvånad om du ser folk som åker skidor till jobbet, mitt i stan.

Oslo Winter Park

The largest ski resort in the Oslo area lies just 30 minutes from the city centre and have slopes for children, beginners, and advanced skiers.

Nordmarka wilderness area

During winter there are more than 450 kilometres of prepared, red-marked ski trails in Nordmarka, and some of them are lit up in the evenings.

Holmenkollen ski museum & tower

A historic landmark in the Norwegian consciousness, Holmenkollen embodies more than a century of skiing competitions. Inside the ski jump, you’ll find the Holmenkollen Ski Museum.

@oslo_vinterpark på Instagram

This social element is not currently supported on the China site. This warning will not show on the front end.

En året-runt-stad

Under vår, sommar och höst går det utmärkt att ta sig fram till fots eller på cykel, och så fort solen kikar fram är det många som samlas i stadens parker. I Oslofjorden går det fint att simma och åka på sightseeing eller öluff. Skogarna som omger staden är populära vandrings- och cykelområden för lokalbefolkningen.  


Oslos populäraste museer.

Utforska själv Oslo


Se & hör: Evenemang i Oslo

Oslo har en av Europas mest spännande musikscener och massor av konserter. De större scenerna tar regelbundet in internationella världsstjärnor, och stadens klubbar arrangerar hundratals spelningar varje år.

Några festivalhöjdpunkter är Norwegian Wood, Øyafestivalen, Infernofestivalen, Oslo Jazz Festival och Oslo Kammermusikkfestival, som alla lockar toppmusiker och tusentals musikfans till Oslo.

Det är alltid något på gång i form av dans- och showföreställningar eller idrottsevenemang. På Oslos Operahus och Oslo Konserthus kan du uppleva opera i världsklass, balett och klassisk musik. Till de större idrottsevenemangen hör friidrottstävlingen Bislett Games och mästerskapen i skidåkning och skidskytte på Holmenkollen.

Få mer detaljerad reseinformation på Oslos officiella webbsida.

Oslo erbjuder också ...

Du behöver inte vänta tills du är här för att hitta dina aktiviteter. Utforska redan nu!

×

Läs mer

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad