Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Video Thumbnail - vimeo - Winter in Oslo Video Thumbnail - vimeo - Winter in Oslo Oslo WInter Park, Oslo
Video Thumbnail - vimeo - Winter in Oslo Oslo WInter Park, Oslo
Winter in Oslo.
Photo: VisitOSLO

Aktiviteter i Oslo

muteplay/pauseplay/pause
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Oslos unika läge ger variation på upplevelserna

Ad

Från museer, shopping och mysiga caféer till friluftsliv, äventyr och sport på en och samma dag – det är möjligt i Oslo. Vår, sommar och höst är det full rulle i stan, och på vintern finns skidåkning och annat kul.

Vinter i Oslo

Kombinera stadens pulserande nattliv med skidåkning och frisk luft i Nordmarkas djupa skogar. Så fort snön kommer förvandlas stadsparkerna till lekplatser där barnen åker pulka och leker. Och bli inte förvånad om du ser folk som åker skidor till jobbet, mitt i stan.

Oslo Vinterpark

Den största skidanläggningen i Oslo-regionen ligger bara 30 minuter från centrum. Här finns backar för både barn, nybörjare och avancerade skidåkare.

Nordmarka

På vintern hittar du över 450 kilometer längdåkningsspår i Nordmarka, det enorma skogsområdet som omger Norges huvudstad. Vissa spår har kvällsbelysning.

Hoppbacke och skidmuseum

Holmenkollen är ett historiskt landmärke i Norge. Beundra arkitetkturen och besök skidmuseet, som ligger inne i hopptornet.

@oslo_vinterpark på Instagram
This social element is not currently supported on the China site. This warning will not show on the front end.

Oslo året runt

Vår, sommar och höst går det utmärkt att ta sig fram till fots eller på cykel. Så fort solen kikar fram samlas folk i stadens parker, och i Oslofjorden kan man bada, åka på sightseeing och båtluffa. Skogarna som omger staden utnyttjas flitigt av lokalbefolkningen för vandring och cykling.

Vad händer i Oslo?

Oslo har en musikscen som kan mäta sig med de bästa i Europa. Här ordnas tonvis av konserter: De större scenerna tar regelbundet in internationella världsstjärnor, och stadens klubbar arrangerar hundratals spelningar varje år.

Några festivalhöjdpunkter är Norwegian Wood, Øyafestivalen, Infernofestivalen, Oslo Jazz Festival och Oslo Kammermusikkfestival, som alla lockar toppmusiker och tusentals musikfans från när och fjärran.

Det är alltid något på gång i form av dans- och showföreställningar eller idrottsevenemang. På Oslos Operahus och Oslo Konserthus kan du uppleva opera i världsklass, balett och klassisk musik. Till de större idrottsevenemangen hör friidrottstävlingen Bislett Games och mästerskapen i skidåkning och skidskytte på Holmenkollen.

Mer information finns på Oslos officiella webbsida.

Fler förslag

Börja semesterplaneringen här!

×
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad