Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Things to do in Oslo: Visit Ekebergparken sculpture park
Ekebergparken, Oslo.
Photo: CH / Visitnorway.com
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Variation på upplevelserna

Från museer, shopping och mysiga caféer till friluftsliv, äventyr och sport på en och samma dag – det är möjligt i Oslo. Vår, sommar och höst är det full rulle i stan, och på vintern finns skidåkning och annat kul.

Oslo året runt

Vår, sommar och höst går det utmärkt att ta sig fram till fots eller på cykel. Så fort solen kikar fram samlas folk i stadsparkerna, och i Oslofjorden kan man bada, åka på sightseeing och båtluffa. Skogarna som omger staden utnyttjas flitigt av lokalbefolkningen för vandring och cykling.

Vinter i Oslo

Kombinera stadens pulserande nattliv med skidåkning och frisk luft i Nordmarkas djupa skogar. Så fort snön kommer förvandlas stadsparkerna till lekplatser där barnen åker pulka och leker. Och bli inte förvånad om du ser folk som åker skidor till jobbet, mitt i stan.

Ta del av våra bästa erbjudanden

Upptäck Norge tillsammans med några av våra uppskattade partners.

Vad händer i Oslo?

Oslo har en musikscen som kan mäta sig med de bästa i Europa. Här ordnas tonvis av konserter: De större scenerna tar regelbundet in internationella världsstjärnor, och stadens klubbar arrangerar hundratals spelningar varje år.

Några festivalhöjdpunkter är Norwegian Wood, Øyafestivalen, Infernofestivalen, Oslo Jazz Festival och Oslo Kammermusikkfestival, som alla lockar toppmusiker och tusentals musikfans från när och fjärran.

Det är alltid något på gång i form av dans- och showföreställningar eller idrottsevenemang. På Oslos Operahus och Oslo Konserthus kan du uppleva opera i världsklass, balett och klassisk musik. Till de större idrottsevenemangen hör friidrottstävlingen Bislett Games och mästerskapen i skidåkning och skidskytte på Holmenkollen.

Mer information finns på Oslos officiella webbsida.

Fler förslag

Börja semesterplaneringen här!

×
Your Recently Viewed Pages

Tillbaka till toppen