Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Scandic Ishavshotel, Tromsø Scandic Ishavshotel, Tromsø A city view of Tromsø and Scandic Ishavshotel under the northern lights
Scandic Ishavshotel, Tromsø A city view of Tromsø and Scandic Ishavshotel under the northern lights
Credits
Scandic Ishavshotel, Tromsø.
Photo: Robin Tøllefsen
Campaign
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Sov sött i hela Nord-Norge

Bo bekvämt på ett av Scandics hotell i Nord-Norge. Besök de stora naturattraktionerna och njut av lugnet och tystnaden under norrskenet.

Scandic är Nordens största hotellkedja med 230 hotell i 7 länder. I Norge finns inte mindre än 80 Scandic-hotell, från Kristiansand i söder till Nordkap i norr. Bara i Nord-Norge finns 13 stycken. Du kan alltså kombinera praktiskt taget alla nordnorska äventyr med Scandic.

Välkommen till en pålitlig hotellkedja med bekvämt boende, snabb uppkoppling, dygnet-runt-öppen butik och prisbelönt frukost.

Läs mer och få bäst pris

Ad

Scandic Hotell i Nord-Norge

Nedan presenteras Scandics 13 hotell i Nord-Norge. Klicka på produktlänkarna för mer information om hotellen.

Scandic Havet ligger på kajen i Bodø och har 360 graders utsikt över de vackra omgivningarna. 

Här har du alla möjligheter att få vara med om stora upplevelser. Åk ut på havsfiske och havsörnsafari, och beundra utsikten och den ljuvliga maten på Roast Restaurant & Bar.

Hotellet har också konferensmöjligheter för upp till 600 gäster.Scandic Ishavshotel ligger centralt i Tromsø, staden som ofta kallas Nordens Paris. Hotellet har ett underbart läge på kajen med magnifik utsikt över Ishavskatedralen och bergen.

Det renoverades år 2016 och har 214 rum, sviter och juniorsviter. Här finns också mötesrum för upp till 450 personer.Scandic Hammerfest ligger mitt i världens nordligaste stad och har 85 rum. Hotellet ligger nära vackra naturområden och roliga aktiviteter, så det är en utmärkt utgångspunkt på semestern.

Hamnen och busstationen ligger inom gångavstånd och Hammerfest flygplats bara en kort bilresa bort.Scandic Bryggen är ett vänligt hotell precis vid hamnen i Honningsvåg, med bedårande utsikt över havet. Här kan du uppleva orörd natur och aktiviteter som fisketurer, kungskrabbsafari och fågelskådning.

Hotellet har också ett utmärkt läge om du tänker åka till Nordkap, som ligger bara 35 kilometer bort.

Läs mer om Nord-Norge och norrskenssemestrar

Your Recently Viewed Pages