Skip to main content

Hotell

Sov på designhotell i fjällen, koppla av på ett spahotell vid kusten eller checka in på någon av de stora hotellkedjorna.

Norska hotell kommer i alla färger, former och prisklasser, från budgetalternativ till boutiquehotell och femstjärnig lyx. Beroende på dina planer kan du välja ett extra familjevänligt hotell, ett historiskt hotell eller ett helt vanligt trestjärnigt hotell vid flygplatsen. Det finns också ovanliga hotell på unika platser mitt i naturen och hotell precis vid backarna i Norges största skidorter.

Priser och rabatter

Att bo på hotell i Norge är inte så dyrt som man kan tro. Frukost ingår som regel i priset, och de stora hotellkedjorna har ofta bra erbjudanden och rabatter. Boka gärna i god tid, inte minst om du ska till Norge på sommaren eller har tänkt besöka Tromsø på vintern för norrskenets skull.

Konferenshotell

Allt fler upptäcker Norge som konferensland, och många hotell specialiserar sig på att arrangera möten och konferenser. Mer information hittar du på Visitnorways Meetings-sidor (på engelska).

Klassificering av norska hotell

Norska hotell klassificeras inte officiellt med stjärnor. Däremot ger vissa bokningsbyråer hotellen en till fem stjärnor, för att göra det lättare för dig att hitta ett hotell som passar dig.

Ta del av våra topperbjudanden

Upptäck Norge tillsammans med några av våra partners.

Hitta hotell över hela Norge

Använd filterfunktionerna nedan och sök bland alla tips och erbjudanden.

Inspiration

Här har vi samlat några artiklar som vi tror att du kommer att gilla.

Nyligen besökta sidor