Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Old wooden houses at Sygard Grytting historic hotel
Sygard Grytting in Gudbrandsdalen.
Photo: Ian Brodie / Lillehammer.com

Boende

Campaign
Partner

Sov gott

I Norge kan man bo på allt från enkla campingplatser och mysiga fjällstugor till tjusiga designhotell och historiska fjordhotell. Priserna ligger på ungefär samma nivå som andra europeiska länder, och det är en bra idé att boka i förväg.

Norska hotell kommer i alla möjliga färger, former och prisklasser. Du kan välja på det mesta, från femstjärniga lyx- eller boutiquehotell till vanliga tre- eller fyrstjärniga hotell i stan eller vid flygplatsen, familjevänliga hotell, historiska hotell och fjällstugor.

En bonus är att det är fullt möjligt att hotellrummet eller campingplatsen har en utsikt som man får betala extra för i andra delar av världen. Samtidigt blir miljö och hållbarhet allt viktigare i Norge, och många ställen satsar på att göra din semester så miljövänlig som möjligt.

Sist men inte minst finns det massor av mer udda och unika boendealternativ. Man kan till exempel bo på hotell vid ett vattenfall, i en stuga på en avlägsen ö, i en trädkoja eller på en fyr. Eller tillbringa sommaren på en norsk bondgård – hjälp till med sysslorna och djuren på gården, eller bara ta det lugnt och läs en bok.

Annons: Sov gott på ett av Scandics hotell som finns över hela landet, prova en annorlunda hotellvistelse med Nordic Choice Hotels, bo bekvämt med stor frukostbuffé på Thon Hotels, eller hitta dina drömmars resa med De Historiske hotell och restauranger.

Bästa tipsen

Ett ord från våra sponsorer

Upptäck Norge tillsammans med några av våra uppskattade partner.

Hitta boende i Norge

Norska hotell kommer i alla färger, former och prisklasser.

×
Your Recently Viewed Pages

Tillbaka till toppen