Skip to main content

Boende

I Norge kan man bo på allt från enkla campingplatser och mysiga fjällstugor till tjusiga designhotell och historiska fjordhotell. Priserna ligger på ungefär samma nivå som andra europeiska länder, och det är en bra idé att boka i förväg.

Norges semesterhus varierar lika mycket som den norska naturen, och det är fullt möjligt att hotellrummet eller campingplatsen har en utsikt som man i andra delar av världen får betala extra för.

Det finns hotell i alla tänkbara färger, former och prisklasser. Du kan välja på det mesta, från femstjärniga lyx- eller boutiquehotell till vanliga tre- eller fyrstjärniga hotell i stan eller vid flygplatsen, familjevänliga hotell, historiska hotell och fjällstugor.

Dessutom kryllar det av campingplatser där du kan ställa husvagnen eller slå upp tältet. Det brukar också finnas mycket prisvärda stugor att hyra på norska campingplatser.

Sist men inte minst finns det massor av mer udda och unika boendealternativ. Man kan till exempel bo på hotell vid ett vattenfall, i en stuga på en avlägsen ö, i en trädkoja eller på en fyr. Eller tillbringa sommaren på en norsk bondgård – hjälp till med sysslorna och djuren på gården, eller bara ta det lugnt och läs en bok. Det finns också mängder av nya glampingalternativ runt om i landet.

Miljö och hållbarhet har blivit allt viktigare i Norge, och många ställen satsar på att göra din semester så miljövänlig som möjligt. Många hotell är miljöcertifierade.

Se alla boendemöjligheter i Norge.

Fina erbjudanden från våra partner Classic Norway Hotels, Radisson Blu Hotels, Scandic Hotels, Strawberry, De Historiske och Thon Hotels.

Hitta de bästa erbjudandena från våra partner DanCenter och Norgesbooking.

Boka camping över hela Norge med vår partner Campcation, Campio och Campanyon

Workation

Ta ditt arbete med dig på semestern.

Exklusiva och skräddarsydda resor

Upptäck fler semesterpaket.

Hitta boende i Norge

Norska hotell kommer i alla färger, former och prisklasser.Använd sökfunktionen nedan för att hitta boende som passar dig. Du kan också ladda ner Visit Norways app för iPhone och Android för att söka efter hotell i närheten.

Stora upplevelser på nära håll

Nyligen besökta sidor