Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
10,000 steps campaign - header front page
10,000 steps campaign - header front page
10 000 Steps

Bli hänförd på 10 000 steg

I Norge går vi mycket och ofta. Det bästa vi vet med våra stora städer är att de är otroligt gångvänliga. De är så kompakta och fulla av upplevelser att man inte behöver sitta länge i trånga spårvagnar, bussar eller tunnelbanevagnar.

Du bör såklart packa klackarna, men det viktigaste plagget är skorna som är skönast att gå i. Upplev den bästa promenaden någonsin, genom museer i världsklassen, charmiga kvarter, färgrika streetfood marknader och lummiga parker. Det är du som väljer resvägen!

Med tanke på WHO:s rekommendation om 10 000 steg varje dag för en bättre hälsa, bjöd Visit Norway in fem resproffs från hela Europa på ett 10 000 steg-projekt. Deltagarna har fått en tur på 10 000 steg, runt 7-8 kilometer, med vilken de ska utforska en norsk stad och uppleva ett härligt äventyr i Norge.

Hitta den bästa stadspromenaden

Vi har samlat flera utmärkta promenadförslag som du kan prova för att uppleva de bästa sevärdheterna eller hjälpa dig att gå din egen väg genom några av Norges största städer.

Citybreak i Norge

Upptäck mer

Ta del av våra topperbjudanden

Upptäck Norge tillsammans med några av våra partners.

Your Recently Viewed Pages

Tillbaka till toppen