VIKTIGT! Se den senaste informationen om coronaviruset i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Appar

Smarta resetips
Få ut mer av resan med hjälp av mobilen. Här är ett gäng appar som gör det enklare, billigare och roligare att upptäcka Norge.
A person uses the Visit Norway app on an iPad
Apps.
Photo: Placeit / Making Waves

Närmaste restaurang, de bästa attraktionerna, vägen till norrskenet... Nuförtiden finns det sannerligen appar till det mesta.

Norway Lights

Norway Lights är både en webbsida med norrskensprognoser och en app med en översikt över Norges så kallade "norrskensstäder". En enkel layout gör det lätt att hitta rätt i jakten på det magiska skenet.

Appen ger en tre dagars norrskensprognos, som är mer detaljerad för aktuell dag. Baserat på dagens väderprognos och mängden solvind meddelar appen om du gör bäst i att vänta ut norrskenet på en viss plats eller om du har större chans om du åker längre bort.

I appen finns också massor av fakta om norrskenet och en karta som visar var du befinner dig i förhållande till andra norska städer. Dessutom innehåller den fotograferingstips, länkar till flyg- och turoperatörer och mycket mer.

Visit Norway – Norway in your pocket

Med Norges officiella reseapp får du information om resetjänster nära dig medan du är i Norge. Den är också bra att ha när du planerar Norgeresan.

Appen visar tusentals övernattningsställen (hotell, vandrarhem, B&B med mera), restauranger, aktiviteter, attraktioner och evenemang.

Om du tänker bila rekommenderas delen om Norges nationella turistvägar, som presenterar de 18 vägarna som utrustats med innovativ arkitektur och design på utvalda platser i Norges magnifika natur.

Ladda ner PDF-versionen av Norway in your pocket.

Norway in virtual reality

Visitnorways VR-app ger dig Norge ur fågelperspektiv i virtual reality, med 360 graders panoramavyer. Sväva hundratals meter över djupblå fjordar, vattenfall, fjäll och glaciärer medan du sitter tryggt hemma i soffan med din smartphone.

För bästa möjliga VR-upplevelse behöver du ett VR-headset som Google Cardboard.

Gratis nedladdningar

Norway Lights
Visit Norway – Norway in your pocket
Visit Norway – Virtual Reality
Packa väskan
Väderprognos

iPhone: Yr för iOS 
iPhone: Storm för iOS 

Android: Yr för Android
Android: Storm för Android

Your Recently Viewed Pages

Tillbaka till toppen