VIKTIGT! Se den senaste informationen om coronaviruset i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Så planerar du cykelsemestern

Packa som ett proffs
Vad behöver man på cykelturen och hur planerar man den ultimata semestern på två hjul? Cyklingsexperten Øyvind Wold delar sina bästa tips för en lyckad cykelsemester.
Så planerar du cykelsemestern: Fyra cyklister med packning i Setesdal, södra Norge
Cykla i Setesdal.
Photo: Anders Martinsen

Fjordarna. Bergen. De charmiga kuststäderna. Planera ett cykeläventyr i Norge och kom extra nära den norska naturen. Här väntar kilometer efter kilometer med grusvägar som går genom praktiskt taget orörd vildmark, särskilt i regionen Østlandet (östra Norge).

Vare sig du väljer en av Norges nationella turistvägar eller en av alla natursköna cykelvägar måste resan planeras. I detalj. Och om det finns någon som vet hur man gör så är det Øyvind Wold. Han arbetar för Syklistenes Landsforening och har cyklat över hela landet. Dessutom har han skrivit flera böcker om cykling i Norge.

Här är hans bästa tips om hur du planerar och packar inför cykelsemestern.

Portrait of cycle expert Øyvind Wold, Norway
Øyvind Wold.
Photo: Øyvind Wold

Kul för alla

Norge är ett riktigt eldorado för cykelentusiaster, med allt från landsvägscykling genom grönskande dalar och vägar som slingrar sig längs fjordarna till äventyr på mountainbike. Och man behöver inte vara i Tour de France-form:

"Nej inte alls! Många nationella cykelvägar i Norge passar alla, även de som inte har så mycket erfarenhet av cykling. Cykelleden i Numedal och kustvägen mellan Horten och Tønsberg är två exempel”, förklarar Øyvind.

Norges mest populära cykelleder är för alla.

”Om du vill göra det lätt för dig kan du cykla den berömda Rallarvegen baklänges. Ta tåget till Finse och följ vägen österut till Haugastøl. Det är trettio mil med mestadels platt terräng och snälla backar.”

På många norska cykeldestinationer kan man hyra alla slags cyklar, inklusive elcyklar. Se bara till att boka boende i god tid.

Stanna på en plats

”Om du inte har så mycket erfarenhet och inte är säker på hur långt du kan cykla och hur mycket utrustning du behöver är det en bra idé att hitta en bas och planera dagsutflykter därifrån. Basen kan vara ett hotell eller en stuga.”

Øyvind menar att det är en smart lösning eftersom du inte behöver ta med dig så mycket på varje utflykt. Det är också en bra idé för alla som reser i grupp.

”När ni har en bas kan ni dela upp gruppen vid behov. Vissa kanske vill åka på en lång tur, medan andra väljer en enklare rutt. Så kan alla träffas igen senare på dagen.”

Om du vill sova en natt eller två i det fria är det bara att ta med tält eller hängmatta. Cykla till en campingplats där du kan övernatta och cykla tillbaka till basen nästa dag.

Portrait of cycle expert Øyvind Wold, Norway
Øyvind Wold.
Photo: Øyvind Wold
Øyvind Wold

Øyvind är en erfaren cyklist som arbetar på Syklistenes Landsforening. Han har skrivit flera böcker och jobbar också som frilansskribent och fotograf för diverse norska cykel– och friluftsmagasin.

Familjeäventyr

Att cykla med barnen brukar inte vara något problem, så länge man planerar i förväg.

Leta efter platser där barn kan ha kul – en bondgård, sjöar där man kan bada och barnvänliga matställen. Det finns också massor av familjevänliga naturupplevelser och aktiviteter man kan göra, till exempel paddling, glaciärvandringar och till och med via ferrata-klättring.

Se till att de små får vara med och planera.

"Om du pratar med dem om resan innan ni åker känner de sig delaktiga och vet vad de kan förvänta sig."

Sist men inte minst, ha en plan B. Även om de vuxna måste veta hur man fixar en punka är det bra att vara beredd på saker som inte kan fixas. Eller vad ni ska göra om vädret inte håller.

Ett alternativ är att åka på mikroäventyr. "Det är lätt att bli förblindad av alla exotiska destinationer, men det kan vara lika spännande att cykla till närmsta sjö eller skog."

Cykla i flera dagar

På cykelsemester i Norge har man mycket att välja på: Från de spektakulära landskapen i Nord-Norge och Fjord Norge till kända fjällturer som Tour de Dovre och Mjølkevegen. Så vart ska man åka och hur långt kan man cykla på en dag?

”Det viktigaste när man planerar en längre tur är att känna sig själv och sin cykel. På så sätt kan du se till att du har rätt utrustning, och det blir lättare att räkna ut hur lång varje etapp bör vara.”

Det är också en bra idé att studera rutten och backarna noggrant. Det påverkar nämligen både hastigheten och avståndet, så det är viktigt om du ska räkna ut hur långt du kan cykla varje dag.

Øyvind menar att de som tränar regelbundet men inte är vana vid att cykla bör hålla sig till 30–45 kilometer per dag. Personer som är i god form brukar klara 70–90 kilometer på en dag.

”Kom bara ihåg att detta är en uppskattning. Avståndet du kan beta av per dag beror på vägförhållanden, antal backar, väder och vind samt hur mycket packning du har med dig.”

Google Maps är en utmärkt reseplanerare som visar turförslag, avstånd, höjd och ungefär hur lång tid en viss cykeltur tar.

Säkerhet på två hjul

Cyklister på norska vägar måste följa ungefär samma regler som bilar och motorcyklar:

• Håll till höger.
• Ge företräde till fordon som kommer från höger.
• Cykla inte när du har druckit alkohol.

Du kan cykla på trottoaren om det inte finns någon cykelbana, så länge du saktar ner till fotgängarnas hastighet.

Du får inte cykla på motorvägar och fyrfältsvägar.

Endast barn under 10 år får åka med som passagerare på cykel.

Ha alltid hjälm på dig när du cyklar. Använd gärna trafikväst – det är inte obligatoriskt, men ändå en bra idé.

Läs mer om säkerhet för cyklister.

Øyvinds tips för dagliga etapper

De som tränar regelbundet men inte är vana vid cykling: 30-45 km.

Vältränade personer som är ute efter en utmaning: 70–90 km.

Barn mellan 7 och 9 år: 15–20 km.

Barn mellan 10 och 12 år: 20–30 km.

Kom bara ihåg att detta är en uppskattning. Avståndet du kan beta av per dag beror på vägförhållanden, antal backar, väder och vind samt hur mycket packning du har med dig.

Namdalskysten i Trøndelag.
Photo: Olav Breen

Packa som ett proffs

Förutom det absolut nödvändiga, som toalettartiklar och cykelutrustning, finns det några andra saker du absolut bör ta med på en cykelsemester, enligt Øyvind:

”För en familjeresa är prioritet nummer ett att ha med tillräckligt med mat och dryck. Regnkläder av hög kvalitet är också bra att ha, för det är ingen vidare upplevelse att bli våt och kall.”

Fler packningstips inför cykelsemestern:

 • en hederlig gammal karta (som klarar sig utan batteri)
 • solkräm
 • plåster, gelplåster, myggmedel
 • powerbank
 • toalettpapper
 • kaffe (såklart)
 • hjälm
 • cykelhandskar (skyddar handflatorna om du ramlar av cykeln)
 • cykelglasögon (skyddar ögonen från vägdamm, vind, insekter och i viss mån regn)
 • tunna ullkläder (kan användas i mer än en dag innan de börjar lukta)
 • tunna sportkläder
 • kompakt, lätt tält och liggunderlag
 • spritkök och bestick

En reparationssats är också ett måste på längre resor, till exempel ett punka-kit och en extra cykelslang. Men det är inte allt.

“Ta med en uppblåsbar kudde. Det kan göra underverk för sömnkvaliteten, och det är så viktigt på sådana här resor.”

Packningslistan är ganska lång. Hur får man med allt?

”Använd cykelväskor och cykelkärra. Det är bäst att undvika att packa allt i en ryggsäck.”

Men en storlek passar inte alla. På en lång cykelsemester blir det sällan rätt första gången, enligt Øyvind: ”Man måste försöka och misslyckas. På så sätt lär man sig vad som fungerade och vad man inte behöver ta med – och så vet man inför nästa resa. Det är halva nöjet när man ska ut på expeditioner!"

Väder och vind

Kom ihåg att klimatet och temperaturen varierar mycket i olika delar av Norge. Följ den lokala väderrapporten och finjustera din plan för dagen därefter.

I södra Norge, östra Norge och Fjord Norge brukar det bli vår i april eller början av maj, och cykelsäsongen sträcker sig långt in i oktober. Temperaturerna varierar från riktigt varmt (25–30 grader Celsius) till ganska milt (10–15 grader Celsius).

Ovanför polcirkeln blir det vår först i slutet av maj eller i början av juni. Fast då har de långa och ljusa sommardagarna redan börjat, så det gör inte så mycket. Här kan man cykla under midnattssolen fram till slutet av juli och säsongen pågår fram till september eller oktober.

Eftersom det är kallare både uppe i norr och i landets alla fjällområden är det viktigt att ha med sig tillräckligt med kläder.

Var också beredd på regniga dagar.

Läs mer om årstider och klimat i Norge.

Cyklar i kollektivtrafiken

Man kan ta med cykeln på tåg och färjor. Det brukar kosta lika mycket som en barnbiljett.

Kom bara ihåg att det kan vara svårt att hitta plats för cyklar under rusningstid.

Man kan också checka in cyklar som specialbagage på flyg (dock inte elcyklar).

Upptäck Norge på två hjul

Natursköna cykelturer
Upplev Norges storslagna natur i din egen takt på cykel. Här är 13 förslag på fantastiska cykelvägar.
Läs mer
I uminnelige tider har nordmenn slitt seg i senk over Dovrefjell – nå kan du sykle hele fjellheimen rundt og lade batteriene med vafler på… Read more
Tour de Dovre på sykkel
Reiseruten langs havet, fra Kristiansand i sør til Haugesund og Utsira i nord. Er du ute etter selve reisen er turen langs Nordsjøvegen noe for deg.… Read more
Nordsjøvegen
Bike package with three nights accommodation, luggage transfers, maps and route descriptions. Possible to rent bicycles and accessories. Experience… Read more
Sykkelpakke: Sykkeltur fra Steinkjer til Stiklestad
Kanalruta er en fantastisk sykkelopplevelse som går langs en av verdens åttende underverker som ble hugget inn i fjellet for over 100 år siden. Følg… Read more
Kanalruta
Dette er en populær sykkeltur som inneholder mange høydepunkter på Helgelandskysten. Utgangspunkt i Brønnøysund med øyhopping til Vega, Herøy og… Read more
Sykkeltur på Helgelandskysten
The Classic Fjord Tour er sykkelruten som kombinerer noen av Norges mest spektakulære landeveier med den viden kjente Geirangerfjorden og skjulte… Read more
The Classic Fjord Tour: Norges vakreste sykkelrute
Mjølkevegen er en sykkelrute som går i vakkert fjell- og stølslandskap mellom Gudbrandsdalen og Hallingdal, tvers… Read more
Mjølkevegen: Vinstra - Valdres - Gol (230 km)
Norges mest populære sykkelvei! Rallarvegen går gjennom et dramatisk, frodig og utfordrende landskap som byr på kultur, historie og… Read more
Rallarvegen
The town of Moss and its surrounding areas have a rich industrial heritage, a flourishing art scene, and the most beaches in the whole of… Read more
Moss
Horten boasts a rich heritage dating back to our Viking history. In Åsgårdstrand, you can visit legendary artist Edvard Munch's house. Read more
Horten
Opplevelser rundt hver sving - sykle i et variert og nydelig landskap. I ditt eget tempo kan du velge ut passende dagsetapper slik at du får sett mest… Read more
Sykkelutleie - opplev Vesterålen på sykkel
Mjøstråkk Mjøstråkk er navnet på den 250 kilometer lange sykkelruta rundt Norges største innsjø,… Read more
Mjøstråkk
You cannot go further west in Norway. Travel off the beaten track to the Fjord Coast and get a taste of authentic coastal life. Read more
The Fjord Coast
Lavkarittet er et tøft sykkelritt over fjellet mellom to daler på 68 kilometer. Vi tok imidlertid Lavkaløypa som en tur, og opplevde vakre landskaper… Read more
Lavkaløypa
Hushovds topp 5 cykelturer
Stjärncyklisten Thor Hushovd tipsar om några av sina norska favoritvägar i orörd natur.
Läs mer
Helgeland har kallats ett av världens oupptäckta semesterfynd. Åk till Vegaöarnas skärgård, korsa polcirkeln,… Read more
Helgeland
Utmärkt fiske, små undangömda fiskebyar och otrolig natur har placerat Lofoten på kartan. Hyr kajak och paddla mellan… Read more
Lofoten
Nordvest är perfekt för en bilsemester i fin natur. Här hittar du två spektakulära vägar, Trollstigen och… Read more
Nordvest
Characterised by high peaks and scenic lakes, Sirdal is a picturesque mountain region in south-western Norway that offers year-round… Read more
Sirdal
You cannot go further west in Norway. Travel off the beaten track to the Fjord Coast and get a taste of authentic coastal life. Read more
The Fjord Coast
Topp 5 cykelturer i fjällen
Att hitta utmanande bergsvägar i Norge är inget problem. Här är fem favoriter från Geir Stian Ulstein, som har skrivit boken “Bakker & Berg”.
Läs mer om landsvägscykling i Norge
A person road cycling upphill at Vestkapp in Fjord Norway
Vestkapp
The Fjord Coast has some of Norway’s best short uphill routes, with Vestkapp (the West Cape) as the most remarkable.
Vestkapp
En person cyklar uppför Stalheimskleiva, en av Norges 5 bästa cykelleder i fjällmiljö, i Voss i regionen Fjord Norge (Vestlandet)
Stalheimskleiva
Northern Europe’s steepest kilometre features rough tarmac, serpentine roads, and the sound of waterfalls.
Stalheimskleiva
En person som cyklar genom Kaperskaret på Senja i norra Norge
Kaperskaret
Ett fantastiskt stycke ingenjörskonst på ön Senja i Nord-Norge.
Kaperskaret
Two people road cycling up Galdhøpiggvegen in Jotunheimen, Eastern Norway
Galdhøpiggvegen
One of Europe’s toughest uphill routes lies. You’ll have a hard time finding a higher tarmac road alternative.
Galdhøpiggvegen
Två personer som cyklar Skykula i Fjord Norge
Skykula
Utgå från Ørsdalsvatnet om du vill få ut så mycket som möjligt av turens krävande uppförsbackar.
Skykula
Erbjudanden i Nord-Norge
Experience the beautiful nature and the arctic wildlife of Northern Norway. The journey is a 5-days self-drive tour starting and ending in Tromsø,… Read more
Nature Wonders – Northern Norway in 5 Days
An active vacation to experience the wonders of Northern Norway. The journey is a 9-days self-drive tour starting and ending in Tromsø, travelling… Read more
The Active Explorer – Northern Norway in 9 Days
Experience the beautiful nature and the arctic wildlife of Northern Norway. The journey is a 9-days self-drive tour starting and ending in Tromsø,… Read more
Nature Wonders – Northern Norway in 9 Days
Byens mest populære turterreng. Read more
Folkeparken
An active vacation to experience the wonders of Northern Norway. The journey is a 5-days self-drive tour starting and ending in Tromsø, travelling… Read more
Active Explorer – Northern Norway in 5 Days
Sykkelpake med bagasjetransport. Fantastiske Lofoten på langs og på tvers fra Svolvær til Moskenes. Aktiv ferie med fokus på frihet, komfort og… Read more
Sykkelpakke i Lofoten fra Svolvær til Å | Discover Norway
Pakketur på sykkel med bagasjetransport. Herlig sykkeltur i midnattssolens rike langs Ishavskysten fra Tromsø til Svolvær. En opplevelsesreise med… Read more
Sykkelpakke langs Ishavskysten fra Tromsø til Svolvær | Discover Norway
Pakketur med sykkel og bagasjetransport. Opplev magiske Senja fra sykkelsetet. Turen starter og slutter i Tromsø. Aktiv ferie med fokus på frihet,… Read more
Sykkelpakke på Eventyrøya Senja | Discover Norway
Sykkelpakke med bagasjetransport. Sykling og båtturer i Helgeland - de tusen øyers rike. På denne sykkelturen er det ikke bakkene som tar pusten fra… Read more
Sykkelpakke på Helgelandskysten | Discover Norway
Tromsø Outdoor tilbyr lastehengere og tilhengere til barn til utleie. Read more
Diverse varehengere og tilhengere til barn
Fire dagers terrengsykkeltur der vi velger noe av det flotteste Finnmark kan tilby. Uendelig vakker natur i den frodige og lune Altadalen og den lavt… Read more
Alta og Finnmarksvidda (4 dager)
Denne sykkelen kan benyttes for en tur rundt byen; en dag- eller en ukestur langs kysten. Den er lett, pålitelig og komfortabel. Les informasjonen… Read more
Touring - trekking sykkelutleie
Sykkel for kortere og lengre turer rundt byen og i nærområdet. Passer også for lengre turer dersom du ønsker et justerbart ratt og å sykle i oppreist… Read more
Bysykkelutleie
Denne turen utføres av Tromsø Outdoor. La oss vise deg rundt i byen og våre favorittsteder på våre ekstremt populære og enkle elektriske sykler. Read more
Utforsk Tromsø på El-sykkel
Race-klare sykler for bade amatører og profesjonelle. Lette og raske. Det er sykkelen for de som søker fart på landeveien. Les informasjonen nedenfor… Read more
Landeveisykkel utleie
Test balansen din på enhjulssykkel! Read more
Enhjulssykkel
Vi teller en dag med leie opptil 24 timer, velg antall dager basert på den tiden du planlegger å bruke våre sykler. Read more
Sykkel for unge og barn
På Elektro-Sport, Lyngseidet, finner du et utvalg av sportsutstyr, sportsklær og ulike elektriske artikler.Sommerstid har vi utleie av sykler. Read more
Sykler til leie
Andøya helt nord i Vesterålen er en nydelig rundtur på litt over 100 km med mange flotte overnattingssteder, spennende opplevelser og gode… Read more
Andøya Rundt på sykkel
Sjarmerende sykkelreise med kystkultur- og naturopplevelser med base på Huset på Yttersiden i øyriket Vesterålen. Read more
Arktisk høst på hjul - Huset på Yttersiden
I Blåbærhaugen, ca to km fra Harstad sentrum, finner du verdens nordligste VM-sertifiserte pump track. Anlegget, som så langt består av tre baner er… Read more
Harstad sykkelpark
Lavkarittet er et tøft sykkelritt over fjellet mellom to daler på 68 kilometer. Vi tok imidlertid Lavkaløypa som en tur, og opplevde vakre landskaper… Read more
Lavkaløypa
#Elsykkelgliset - glede på to hjul! Vil du utforske Nordland kan du leie elektriske terrengsykler, elektriske landeveissykler eller vanlige sykler… Read more
Opplev Nord - Sykkelutleie & sykkelturer
Dette er en populær sykkeltur som inneholder mange høydepunkter på Helgelandskysten. Utgangspunkt i Brønnøysund med øyhopping til Vega, Herøy og… Read more
Sykkeltur på Helgelandskysten
Ta deg en rolig sykkeltur på Røst, kanskje den beste måten å oppleve øya på! Read more
Sykkelutleie - Røst Bryggehotell
Opplevelser rundt hver sving - sykle i et variert og nydelig landskap. I ditt eget tempo kan du velge ut passende dagsetapper slik at du får sett mest… Read more
Sykkelutleie - opplev Vesterålen på sykkel
Velkommen til vårt aktivitets- og utleiesenter midt i Tromsø sentrum, hvor vi tilbyr utleie av alle typer turutstyr for spennende arktiske opplevelser… Read more
Tromsø Outdoor - Aktivitet og Utleiesenter
Å oppleve Vesterålen fra sykkelsetet er å oppleve den fantastiske nordnorske kystkulturen på nært hold. Mens du legger kilometerne bak deg, vil du se… Read more
Øyriket Vesterålen på to hjul
Bærekraftige opplevelser, helsebot for kropp og sjel, historie og naturopplevelser, minner å ta vare på – en guidet sykkeltur i by, på landevei,… Read more
Guidet sykkeltur - Opplev Nord
Ortlieb Roller Classic Panniers: bak, foran og Ultimate 5 eller 6 håndtakposer vanntett, gul/svart eller rød/svart bakre panniers. Read more
Ortlieb sykkelvesker
Velkommen til Nord-Norges største stisykkelsamling! Torsdag 17. – søndag 20. august Festivalpass: 500 NOK Read more
Skibotn Stifestival
Å sykle på Helgeland om sommeren kan gjøres hele døgnet i det fantastiske lyset. Du sykler tett på naturelementene og stopper ofte fordi det er så mye… Read more
Helgelands vakreste eventyr på sykkel
Alta er et eldorado for den som liker å sykle i terrenget! Her finnes et utall av ulike muligheter. Stier, tråkk og dobbeltråkk. Read more
Terrengsykkel - dagstur
Våre 180 huskier står klare for å ta deg med ut på tur! Vi henter deg fra hotellet hvor du bor og transporterer deg til vår Husky park. Read more
Snowhotel Kirkenes - Fjelltur med Husky
Tromsø Outdoor tilbyr utleie av Thule VeloCompact 927 bilstativ for tre sykler montert på bilen. Vi teller 1 dag med leie opp til 24 timer. Velg… Read more
Bilstativ til transport av sykler - Thule VeloCompact 927
Ønsker du å oppleve Lofoten og dets fantastiske natur i fred og ro, da anbefaler vi en sykkeltur. Read more
Fly & Bike Leknes - Lofoten Gaver & Brukskunst
Offersøy camping er den perfekte base for å oppleve Helgelandskysten med sykkel. Det er kun 8 km til Vegaferja, og ca 15 km opp til Herøy - så her er… Read more
Øyhopping på Helgeland: Offersøy
Har du lyst til å utforske Hammerfest på en behagelig måte? Da kommer du til å elske våre el-sykler! Read more
Lei en EL-sykkel
Naturlige Helgeland arrangerer alt fra små events der du bor til lengre turer med overnatting i den vakre naturen på Helgeland. Read more
Naturlige Helgeland
Uforglemmelig naturopplevelse med en god porsjon trim inkludert! Velg mellom dagstur eller kveldstur. Fatbike er en episk opplevelse gjennom alle… Read more
Fatbike
Hos Havblikk Camping kan du leie sykler og alt av utstyr du trenger til lange og korte sykkelturer. Der får du også med deg alt du trenger av… Read more
Sykkelutleie på Nesna
Svensby Tursenter tilbyr sykkelutleie, 10 terrengsykler med dempegaffel, 24 gir og skivebremser er tilgjengelige. Read more
Terrengsykkelutleie - Svensby
Vil du virkelig oppleve Lofoten, dens natur og fargespill, kan vi anbefale en sykkeltur. Read more
Sykkelutleie i Svolvær - Lofoten Rorbuer
Har du lyst til å utforske Hammerfest på en behagelig måte? Da kommer du til å elske våre el-sykler! Stikk innom turistinformasjonen og hent deg en… Read more
Steike løst te å ta av? Lei en El-sykkel!
BOT tilbyr friluftsaktiviteter for alle aldersgrupper, bl.a. gjennom Barnas Turlag, fjellsportgruppa BOBTOG, DNT ung og Seniorgruppa. Read more
Bodø og Omegns Turistforening
Sykkelfestivalen inkluderer Europas tøffeste terrengsykkelritt som går 300 eller 700 kilometer non stop gjennom veiløst terreng på Finnmarksvidda.… Read more
Sykkelfestivalen Onroad og Offroad Finnmark 28.juli - 4.augst 2018
Alta er et terrengsykkel-eldorado! Kor skal vi reis hen? Altadalen gjemmer på en rekke muligheter for nydelig stisykling. Noen stier og tråkk er… Read more
Ny sti - 3 timer
Alta er et terrengsykkel-eldorado! Kor skal vi reis hen? Altadalen gjemmer på en rekke muligheter for nydelig stisykling. Noen stier og tråkk er… Read more
Ny sti - 3 timer
Vi tilbyr utleie av Fatbike i ulike størrelser. En utrolig flott og lett sykkel med aluminium ramme. Opplevelsen vil helt utvilsomt få frem smilet… Read more
Utleie av Fatbike
Overnatting i høystandard hytter, nydelig beliggende ved sjøen. Utsikt mot både Syv Søstre og Dønnamannen. Offersøy Camping ligger ved Fv17, 33 km sør… Read more
Offersøy Camping
NORD EKSPEDISJON: Rent a E-bike and explore Alta on your own Read more
E-BIKE RENTAL / NORD EKSPEDISJON
Alta Canyon is the largest canyon of Northern Europe. This trip will give you a great experience of wonderful nature. Try an electric bike! It's fun… Read more
GUIDED E-BIKE TRIP TO ALTA CANYON
Erbjudanden i Fjord Norge
Kan du tenkje deg å sykle omkring i Geiranger på ein fin og komfortabel måte? Lett i motbakkane til fantastiske utsiktspunkt… Read more
Geiranger El-sykkelutleige
Sykle på ein enkel måte! Sykle på ein artig måte! Sykle med eit smil om munnen! Kan du tenkje deg å sykle omkring i… Read more
Geiranger El-Sykkelutleige
Sykkelutleige Skjolden er eit godt utgangspunkt for å utforske fleire attraksjonar på sykkel. «Den romantiske vegen» ut mot… Read more
Sykkelutleige i Skjolden
SYKKEL- R A L L A R V E G E N Ca. 80 km - sesong: 10/7 - 30/9 Rallarvegen Haugastøl-Flåm I tillegg til strekninga Haugastøl… Read more
Sykkel - Rallarvegen
Turen startar frå Skjolden og fortsett ca. 7 km på sykkelsetet inn Mørkridsdalen, som er ein av dei viktigaste inngangsportane til… Read more
Fjell- og sykkeltur til Drivandefossen
Bike Rental Cycle along the Fjord Arms Surrounding Balestrand Rental includes helmet and reflective vest Pick up and Drop off at Tourist Information… Read more
Balestrand sykkelutleige
Bli med Contrast Adventure ut på sykkeltur! Vi sykler over den spektakulære Aursjøveien, med overnatting på Aursjøhytta. Aursjøveien har fått navnet… Read more
Aursjøvegen rundt på sykkel
Dette er en 2-dagers sykkeltur over den spektakulære Aursjøveien. Veien er kjent for å være tøffere enn Trollstigen,… Read more
Sykkeltur over Aursjøvegen
Fossestien på Nasjonal Turistveg Gaularfjellet Fossestien er ein vandreveg frå Gaularfjellet til Viksdalen, på strekninga går… Read more
Fossestien
Vi guider deg på El-sykkel opp Trollstigen - et av norges fremste turist ikon! Nasjonal Turistveg Trollstigen byr på en… Read more
El-sykkel opp Trollstigen
Vi guider deg på el-sykkel rundt omkring i Romsdalen. Perfekt tur for deg som ønsker et lite Romsdals-eventyr på… Read more
Ettermiddagstur med El-sykkel
Lei Elsykkel, og opplev hva Molde har å by på. Molde, og den nærliggende moldemarka har en natur som egner seg veldig godt med… Read more
DID Adventure - guida el-sykkelturer i Molde
Utforsk Romsdalen på to hjul uten å anstrenge deg for mye. Det fine med elsykkel er at du selv kan bestemme hvor sliten du skal bli!… Read more
Lei El-sykkel i Åndalsnes
Våre rundturer tar deg med inn i noe av det peneste vi har av natur i Fjord Norge. Read more
Full package fjord tour from Voss
Romsdalseggen med guide! Står Romsdalseggen på din bucket list? Om ikke, så bør du sette den på lista, og ta deg en tur for å oppleve… Read more
Romsdalseggen med guide
Er du en spreking som vil sykle Trollstigen uten hjelp av elektrisk sykkel? Da kan du leie landeveissykkel av oss. Romsdalen og Nordvestlandet byr… Read more
Lei landeveissykel - Hotel Aak
Oppdag Oppdal med el-sykkel! Vi har både bysykler og stisykler. All sykkelutleie inkluderer hjelmer og reparasjonssett. Oppdal har et av norges… Read more
Lei el-sykkel
Å sykle er gøy! Oppdal byr på mange fine sykkelopplevelser, vakre turer i rolig tempo eller spennende stier som er litt mer… Read more
Lei terreng- og landeveissykkel
Lei terrengsykkel med guide hos DID Adventure. Vi har 10 stk Trek Elite 8.7 mountainbike. Disse syklene vil gi deg fantastiske opplevelser… Read more
DID Adventure - Guida terrengsykkelturer
Lei en sykkel og se mer av Bergen på kortere tid. Perfekt måte å oppleve sjarmerende Bergen på! Read more
Se Bergen fra sykkelsetet
Bli med på en guidet sykkeltur i Bergen og se mer av byen på kortere tid. Perfekt måte å oppleve sjarmerende Bergen på Read more
Guidet sykkeltur i Bergen
Opplev den majestetiske naturen langs kysten i Dalane. Når du bestiller denne reisepakken får du med deg guide på turen. Guiden tar… Read more
Aktivitetspakke Dalane Kyststi
Ta med deg gode venner på opplevelser i Egersund. Pakken inkluderer spennende aktiviteter og matopplevelser. Denne pakken varer i 3 dager, med 2… Read more
Vennepakke i Egersund
Besøk monumentet Sverd i fjell på sykkel. Fra Stavanger sentrum sykler du langs Mosvannet. Read more
Sykkeltur til Møllebukta
Utforska några av Fjord Norges mest hisnande landskap. På den här turen får du uppleva de vackra järnvägslinjerna Bergensbanan och Flåmsbanan, ta en… Read more
Full pack fjord tur från Bergen
Harpefossen Skisenter er lokalisert I Hjelmelandsdalen, 10 km frå Nordfjordeid sentrum. Midt i Nordfjord på Nordvestlandet. Harpefossen er eit av dei… Read more
Harpefossen Skisenter
Fjell-, fiske- og sykkeltur til Bølifossen - staden som ofte blir omtala som «perlao i dalen». Turen startar frå Skjolden og… Read more
Fjell-, fiske- og sykkeltur
Rundtur med tog fra Bergen. Opplev Flåmsbana, sykkel fra Berekvam ned til Flåm, padle kajakk i Aurlandsfjorden og RIB båt til Gudvangen. Read more
Standard extra fjord tour fra Bergen
Rundtur med tog fra Bergen. Høydepunkter er Flåmsbana, sykkel fra Berekvam ned til Flåm, RIB båt til Gudvangen og buss til Voss via Stalheimakleiva. Read more
Standard fjord tour from Bergen
Loen Active er ei aktivitetsbedrift, som gjev deg opplevingar med start frå Loen sentrum. Via Ferrata Loen, fjellturar med guide, sykling og… Read more
Loen Active
Denne to dagers rundturen fra Voss tar deg med inn i noe av det peneste vi har av natur i Fjord Norge. Read more
Two Days Full Package Tour fra Voss
Rundtur med tog fra Bergen. Høydepunkter er å sykle Flåmsdalen fra Myrdal ned til Flåm, RIB båt til Gudvangen og buss til Voss via Stalheimakleiva. Read more
Standard fjord tour PLUSS from Bergen
Der veien tar slutt - og alt begynner Slik er det det føles når du kommer til enden av Storlidalsveien. I hjertet av Trollheimen. Et… Read more
Sykkelfriskus
Rundtur med tog fra Voss. Høydepunkter er å sykle Flåmsdalen fra Myrdal ned til Flåm, RIB båt til Gudvangen og buss til Voss via Stalheimakleiva. Read more
Standard fjord tour PLUSS from Voss
The Atlantic Road was in 2010 awarded as the most beautiful bike ride in Norway, by votes from the Norwegian website ut.no! The ride can be done both… Read more
anterhavsveien -Norges flotteste sykkeltur
JOIN US FOR 3 – 6 DAY CRUISE AND BIKE-TOUR IN THE AREA OF ROMSDAL AND NORDMØRE THIS SUMMER 2018! Is there a better way to experience the… Read more
Bike & Sail Ms Sula
Kystrundturen (Sveio – Rød – Auklandshamn – Bua – Vikse – Sveio) Start i Sveio sentrum og følg sykkelsti skilta til… Read more
Sykkeltur i Sveio. Rundtur langs kysten (49 km)
Lei sykkel for sykling i nydelig natur på Fløyen. Read more
Leie av Mountain Bike på Fløyen
Opplev ein av dei mest spektakulære fjellformasjonane i verda saman med Trolltunga Active. Aktivitetsselskapet og dei spesialutdanna guidane… Read more
Trolltunga Active
Sky to Fjord Downhill Bike Tour Din mest spennende ferieopplevelse! Med Sky til Fjord Downhill Bike Tour vil du ha en fantastisk opplevelse uansett… Read more
Sky to Fjord Downhill Bike Tour
Sykkelturen starter i Molde og går vestover til øykommunene Midsund, Sandøy og Aukra. Mellom de mange øyene kan man nyte… Read more
Øyhopping på sykkel på kysten av Romsdal og Nordmøre
Sykkelpakke i Hardanger med bagasjetransport. På kryss og tvers av Hardangerfjorden med sykkel, ferger og hurtigbåter. Aktiv ferie med fokus på… Read more
Sykkelpakke i Hardanger | Discover Norway
Sykkel 1222 er sykkelavdelingen til hotellet Finse 1222, du finner den i østenden av perrongen. I sykkelutleien kan du hente ut sykkelen du har… Read more
Sykkel 1222
Pakketur på sykkel i øyriket sør for Bergen. Individuell tur med bagasjetransport. Turen starter og slutter med en natt i Bergen. Aktiv ferie med… Read more
Sykkelpakke i Sunnhordaland | Discover Norway
Sykling i fantastiske omgivelser i naturen. Read more
Sykkeltur
Lodalen er spektakulær, og dalen si dramatiske historie gjer dalen spesiell. Inst i dalen ligg Kjenndalsbreen, som er Jostedalsbreen sin lavaste… Read more
Lodalen
Svinvika er et idyllisk område med mange kulturminner, for eksempel møtes veier fra de siste tre århundrene her.Langs disse veiene… Read more
Svinvikrunden - vandrerrute
Øykommunen Solund er ideell for sykling. Med utgangspunkt i kommunesenteret Hardbakke har vi ein rekkje sykkelturer som vi anbefaler. Les meir her Read more
Sykkelturar i Solund
Selv om det aller beste du kan gjøre er å gjøre absolutt ingenting på Tustna Ladestasjon har vi noen forhåndsbestilte… Read more
Tustna Ladestasjon - aktiviteter
Nedlagt riksvei mellom Hølland i Ogna og Hegrestad i Hellvik, bygd i 1840. Var den første veien som ble bygd med tanke på hjulredskaper i Rogaland.… Read more
Gamle Vestlandske hovedvei
Med kun en 40 minutters ferjetur fra Molde sentrum, kommer man til en liten perle av en øy i Romsdalsfjorden - nemlig Sekken. Sykkelen går gratis på… Read more
Sekken rundt på sykkel
Ta turen fra Flåm opp til Myrdal og tilbake til Berekvam. Sykle tilbake fra Berekvam ned til Flåm. Read more
Tog og sykkel i Flåm
På Jæren kan du leie elsykkel hos Travel Event. Hent/lever syklene på Bryne Kro & Hotell, Sola Strand Hotell eller Grand Hotell i Egersund.… Read more
El-sykkelutleie på Jæren
Jærruta er forslag til en 4-dagers sykkeltur for hele familien. Den dekker hele Jæren mellom Sola og Egersund. Du kan velge mellom å sykle sørover fra… Read more
Jærruta
Å sykle Nordsjøveien fra Egersund til Hellvik er en fantastisk tur, som strekker seg over 12 flotte kilometere på godt opparbeidet turvei/grusvei.… Read more
Nordsjøveien - Egersund - Hellvik
Visste du at du kan nå leie en sykkel på turistinformasjonen i Egersund? Det koster kr. 250,- per dag og kan betales med kontant eller Vipps. Read more
Sykkelutleie ved Egersund turistinformasjon
Flott turvei i sjøkanten langs Hafrsfjord som er tilgjengelig hele året. Hele turveien er ca. 9 km lang og er egnet for både gående og syklende. Ny… Read more
Turvei langs Hafrsfjord
Her er virkelig målet verdt turen. Skadbergsanden er Egersunds stolthet når det kommer til badeplass. I deilig sommervær kan lite måle seg med den… Read more
Egersund sentrum - Skadberg
Naturen i Rogaland er full av kontraster. Her finner du dramatiske og idylliske fjorder, høye fjell og slake heier, lange hvite sand- og… Read more
Nordsjøruta
I Hyllestad finn du mange fine, idylliske vegar med lite trafikk som passar ypparleg til sykling. Fjordkick feriehus har fleire syklar tilgjengeleg… Read more
Fjordkick - Sykkelutleige
Sykle anten langs den idylliske Esefjordsvegen til Dragsvik (9km), der du kan besøka arboretet og badeplassen på Lunde, Tjugum kyrkje frå 1800 talet,… Read more
Anbefalte sykkelturar
Denne turen går til nydelige Hestnes hvor utsikt mot åpent hav og flotte turstier kan benyttes i forlengelse av sykkelturen. Strekningen går på gang-… Read more
Egersund sentrum - Hestnes
Denne ruten er kanskje en av landets fineste pendlerruter, der den går nesten helt uten stigninger på utsiden av jernbanelinja og delvis helt nede ved… Read more
Gausel stasjon – Hillevåg
Turen fra Lurastø er en lettsyklet tur som går delvis helt nede ved sjøen, delvis gjennom skog-, grønt- og parkdrag. Den er et fredelig og temmelig… Read more
Lurastø – Gausel stasjon
Turen ut til Tungeneset er preget av åpent kulturlandskap, lange steingjerder og landlige omgivelser. Den siste tredjedelen får man også fantastisk… Read more
Madla – Hålandsvannet – Tungenes
En variert og småkupert runde sørvest for Stavanger sentrum. Turen går først gjennom boligstrøk, så i ganske tett skog, etter hvert langs sjøen og til… Read more
Madla via Ullandshaug og Hafrsfjord
En svært lettsyklet tur, nesten helt flat og helt uten biltrafikk, i et område med variert skog, våtmark, gressletter og fugleliv. Read more
Mosvatnet rundt
Kjem du med ekspressbåt til Sollibotn, kan du sykle den korte vegen til det historiske senteret Eivindvik. Her kan du gå ei… Read more
Sykkel Eivindvik - Gulatinget
Kragseth Hamn ligger på Hakallestranda i Vanylven kommune. Anlegget består av i alt 5 sjøhus, alle med svært høy standard.… Read more
Sykkelutleie - Kragset Hamn
“Å sykle rundt Esefjorden er kjempegøy på elsykkel. Sykle via den "gamle vegen". Kjenn lukta av nostalgi. Du… Read more
Balestrand eBike Adventure
Opplev vakre Voss på to hjul! Read more
Bike the Fjords
Bli med på stisykling i Oppdal med GoatnBike! Er du nybegynner, eller vil du bli en bedre stisyklist tilbyr vi instruksjon av sertifiserte… Read more
GoatnBike
Guidet stisykling med Ryfylke Bike Tours i Ryfylke. Valgfri, sti, sykkel og dag. Tilpass din egen pakke og guiden håndplukker det beste som Ryfylke… Read more
Guidet stisykling
Den 1,2 kilometer lange rundløypa er eit lågterskel sykkeltilbod  lett tilgjengeleg og sentralt tilrettelagt i Rindabotn.… Read more
Nordbohus Sykkelpark
Norway Bike Experience tilbyr turer på alle nivå, fordelt på en eller flere dager. Turene er satt sammen for å gi deg den beste opplevelse av… Read more
Norway Bike Experience
Norway Bike Rental leier ut høykvalitets landeveissykler som bringer deg de ekstra kilometerne ut av byen. Stavanger-regionen har et enestående… Read more
Norway Bike Rental
Røros Guide driver med guidede turer i Rørosregionen.  Vi har turer både til fots og på sykkelen, samt… Read more
Røros Guide
Dette er ein typisk topptur, som gjer seg best om ein køyrer bil så langt det går. Men vi anbefalar sjølvsagt at ein syklar. Startpunkt for turen er… Read more
Stisykling på Haugsvarden
Frå sentrum av Førde by tek denne ruta deg langs sykkelveg til Sunde der du tek av mot Sundsdalen. Her startar stigninga, og nokre tøffe, svingete… Read more
Sykkelrute - Førde - Sundsdalen - Førde
På denne turen syklar du langs Sørsida av Jølstravatnet som byr på idyllisk landskap på lite trafikkert og flat bilveg. Du har utsikt til vakre… Read more
Sykkelrute - Jølstraholmen - Astruptunet - Jølstraholmen
På denne turen kjem du tett på variert og mektig vestlandsnatur. Du startar på Klakegg og du syklar på lite trafikkert og flat veg. I det majestetisk… Read more
Sykkelrute - Klakegg - Stardalen - Klakegg
This trip takes you from Skei to Astruptunet and back. You cycle on a quiet road, with hardly any traffic, alongside the pretty Jølstravatnet lake.… Read more
Sykkelrute - Skei - Astruptunet - Skei
Vakre Stardalen er målet for denne turen. Turen startar i Skei sentrum med utsikt over Jølstravatnet. Du syklar langs trafikkert veg dei første… Read more
Sykkelrute - Skei - Stardalen - Skei
This is a short and easy trip, which will take you from Skei to Sægrov and back. You start by the end of the Jølstravatnet lake with a view across… Read more
Sykkelrute - Skei - Sægrov - Skei
The Classic Fjord Tour er sykkelruten som kombinerer noen av Norges mest spektakulære landeveier med den viden kjente Geirangerfjorden og skjulte… Read more
The Classic Fjord Tour: Norges vakreste sykkelrute
På Frilager.no finner du virkelig det meste av utstyr til utleie. Planlegger du telttur, så er det mulig å leie utstyr til matlaging, overnatting,… Read more
Utleie av turutstyr
Den asfalterte anleggsveien langs Blåsjømagasinet fører mer enn to mil innover heiene til hjertet av SVR Setesdal og Ryfylkeheiene Landskapsverområde.… Read more
Blåsjø - sykkeltur
Opplev Midsund fra sykkelsetet! Det er en behagelig måte å utforske øyene i Midsund på sykkel. Det er mange alternativer om… Read more
El-sykkelutleie i Midsund
Det er gode muligheter for å ta seg rundt på øyene nord i Stavanger kommune. Det er greit å sykle på Finnøy, Sjernarøyane og de andre øyene nord i… Read more
Finnøy eller Sjernarøy rundt på sykkel
Fjord Cycling tilbyr eventyr på sykkel langs Sognefjorden, med eller uten guide. Sykkelturene og etappene er ferdig sydd sammen og… Read more
Fjord Cycling - langs Sognefjorden
Dette er ein variert, lettsykla tur som passer godt for ein weekend. Fjell- og fjordturen er lagt opp som ein rundtur frå Rosendal, men du kan… Read more
Fjord- og fjellturen (76 km)
Sykkelturen til Flatråkervassdraget startar i kystlandsbyen Våge og går gjennom skogkledte områder og langsetter blenkjande vatn. Ein syklar gjennom… Read more
Flatråkervassdraget (31 km)
Turen er variert og starter ved Stemmen i sentrum av Hommersåk. Turen går mot Maudland skole gjennom parkområde og etablerte… Read more
Grønn rute - Hommersåkruta
Familievennlig sykkelløype rundt i Sandnes. Merket rundtur som byr på natur- og kulturopplevelser. En stor del av turen går på bilfri turvei i grønne… Read more
Grønn rute - sentrumsruta
Guida sykkeltur i Balestrand! Bli med på ein guida sykkeltur i ein av Norges mest populære turist destinasjon i Norge, Balestrand som… Read more
Guida sykkeltur i Balestrand
Dette er ein variert tur som går på ein lite trafikkert veg i det naturvene hytteområdet Kråko. Enkel/middels vanskegrad. Lengde: 13,5 km Tid: 1 t… Read more
Kråko Sjøhytteområde (13,5 km)
Erbjudanden i Sørlandet
Lei sykkel og prøv Fun Bike Parken hos TrollAktiv. Read more
TrollAktiv sykkelpark på Evje
Velkommen til sykling på skinner på den gamle Flekkefjordbanen. En unik opplevelse for hele familien, vennegjengen eller teambuilding med jobben. Read more
Skinnesykling på Flekkefjordbanen
Start fra turistkontoret og følg Smith Petersens gate mot Arendal forbi Grimstad kirke og Grimstad rådhus. Fortsett rett frem på… Read more
Sykkeltur "Fevikrunden" 26 km
Canvas Hove i Raet nasjonalpark utenfor Arendal tilbyr utrolig mange spennende friluftsaktiviteter til vanns og til lands. Read more
Canvas Hove friluftsaktiviteter
Opplev den vakre Mandalen og Mandalselva fra sykkelsetet! Turen følger den gamle Dalevegen på vestsiden av elva. Read more
På sykkel langs Mandalselva
Denne sykkelturen følger Nidelva sørover fra Nelaug stasjon i Åmli kommune gjennom variert terreng, og er en fin dagstur for de litt mer ambisiøse.… Read more
Sykkeltur Nelaug i Åmli - Arendal
Skjernøya har Norges sydligste bosetting og et flott turområde hvor du kommer tett på havet. Read more
Sykkeltur til Skjernøya
På Hovden er det et allsidig turterreng. Du kan velge mellom den markante Hovdenuten med flott utsikt eller svaberga langs… Read more
Fottur på Hovden
Fire toppturer er spesielt godt egnet for familier med barn. Disse turene er merket med blå farge, og alle er skiltet fra Hovden sentrum. Read more
Topptur på Hovden
Ved Hartevatn, ca. 1 km. fra Hovden sentrum, ligger Hegni Friluftsområde. Read more
Bad, fiske, lek og moro på Hegni
Blå sykkeltur - 8,3 km Dette er en fin rundtur som går henholdsvis på grusvei og asfalt. Det er ingen lengre tekniske partier… Read more
Blå sykkeltur -8,3 km
Postveien er en del av Nasjonal Sykkelrute nr. 1 og er en bilfri strekning. Read more
Postveien fra Kristiansand til Brennåsen
Start fra turistkontoret og følg Smith Petersens gate mot Arendal forbi Grimstad kirke og Grimstad rådhus. Fortsett rett frem på… Read more
Sykkeltur "Marivold rundt" 17 km
Start fra turistkontoret, sykle sørvestover langs bryggene forbi Oddensenteret og videre på Bark Silas vei frem til rundkjøringen.… Read more
Sykkeltur "Rorerunden" 12 km
Norges største skatepark finner du på Lista fly- og næringspark. Anlegget har 2500 m² innendørs park med en enestående bowl, foam pit og mye mer. Read more
Flipside Skatepark
Start fra turistkontoret, sykle sørvestover langs bryggene forbi Oddensenteret og videre på Bark Silas vei frem til rundkjøringen.… Read more
Sykkeltur "Syndle rundt" 47 km
Opplev Farsund og Lista fra sykkelsetet! Read more
Sykkelutleie i Farsund
Konsmoparken ligger langs Audnaelva like ved Konsmo sentrum og har sandstrand og frisbeegolfbane. Read more
Konsmoparken aktivitetspark og frisbeegolfbane
Barnevennlige sykkelruter og treningsturer i Kvinesdal. Read more
Sykkelturer i Kvinesdal
Ta heisen til topps på Hovden Alpinsenter en og prøv to svært ulike downhilløyper med forskjellig vanskelighetsgrad.… Read more
Downhill sykkelløyper på Hovden
Heisbasert sykling for både nybegynnere og eksperter, rett utenfor Kristiansand. Read more
Kristiansand Sykkelpark
Speilen Betongpark er en av landets beste skateparker. Den er ca 1200 kvm stor og har det meste av det skatere ønsker. Ta med det skatebord,… Read more
Speilen Betongpark Mandal
Turen er en av fem ruter som inngår i Thor og Dag Ottos sykkelløyper, og er Dag Ottos intervalldrøm. Her får du testet… Read more
Sykkeltur "Bakkejageren" 41 km
Vil du prøve en av de mest brukte treningstraséene til de aktive syklistene i distriktet? Er du klar for en rask runde med lite… Read more
Sykkeltur "Froland rundt" 46 km
Start fra turistkontoret, sykle sørvestover langs bryggene forbi Oddensenteret og videre på Bark Silas vei frem til rundkjøringen.… Read more
Sykkeltur "Vestlandske hovedvei" 24 km
I Grimstad og omegn kan du sykle i sykkelstjernene Thor Hushovd og Dag Otto Lauritzens sykkelløyper!  5 runder av av ulik lengde på… Read more
Thor & Dag Ottos sykkelløyper
Tungvekteren er et nettverk av terrengsykkelstier nordøst for Arendal sentrum. Read more
Arendal Singletrack - Tungvekteren
Lei en sykkel og opplev de mange naturskjønne områdene rundt Arendal. Read more
Sykkelutleie i Arendal
En fin rundtur for hele familien i Marnardal. Read more
Rundt Heddeland
Sykkelturen starter ved Myra skole, hvor du kan parkere bilen.  Turen går blant annet forbi Granestua som er et av Arendals mest… Read more
Sykkelrundtur Myra - Granestua - Hersel ved Arendal
Start fra turistkontoret, sykle oppover gågata og videre på Storgaten. Du krysser E 18 og fortsetter rett frem på fv. 404 mot… Read more
Sykkeltur "Farmen" 51 km
Turen starter ved Grimstad turistkontor midt i Grimstad sentrum, og er en av fem ruter som inngår i Thor og Dag Ottos sykkelløyper. Sykle… Read more
Sykkeltur "Flo & fjære" 37 km
Start fra turistkontoret og følg Smith Petersens gate mot Arendal forbi Grimstad kirke og Grimstad rådhus. Fortsett rett frem på… Read more
Sykkeltur "Temse rundt" 21 km
Lista Adrenalinpark tilbyr fartsfylte aktiviteter for hele familien! Read more
Lista Adrenalinpark
Turen er en av fem ruter som inngår i Thor og Dag Ottos sykkelløyper. Thor Hushovds omvei til Arendal er turen for deg som ønsker… Read more
Sykkeltur "Verdens lengste vei til Arendal" 49 km
Denne turen tar deg fra sentrum av Mandal og gjennom et frodig kulturlandskap langs Skogsfjorden og innover grusveier til du kommer til Sjølingstad… Read more
Sykkeltur til Sjølingstad
Å sykle fra Vigeland og ut til Lindesnes fyr er en fin tur for voksne, og eldre barn. Man sykler for det meste langs en smal bilvei med mange… Read more
Sykkeltur til Lindesnes fyr
På Hovden Alpinsenter kan du ta stolheisen til toppen av fjellet Nos. Heisen er åpen både om vinteren og om sommeren. Read more
Ta stolheis til fjells
Turen er en av fem ruter som inngår i Thor og Dag Ottos sykkelløyper. Start fra turistkontoret, forbi Oddensenteret og videre på… Read more
Sykkeltur "Vestavind" 65 km
Grimstad er sykkelby, og her kan du møte turistkontor på hjul. Hvis du plutselig ser den grønne lastesykkelen, så er det bare å rekke opp hånda for å… Read more
Turistkontor på hjul
Opplev Arendals kulturlandskap på sykkel! Rundturen går fra hjertet av byen forbi gamle trehus, en kunsthall, samt en veldig spesiell kirkegård! Read more
Arendal kulturløype
Start fra turistkontoret, sykle sørvestover langs bryggene forbi Oddensenteret og videre på Bark Silas vei frem til rundkjøringen.… Read more
Sykkeltur "Homborsund om Vestlandske hovedvei" 38 km
Tromøy er Sørlandets største øy, og et flott område for sykkelturer. Velg deler eller hele den 40 km lange løypa gjennom skog, langs sjø og forbi… Read more
Sykkeltur på Tromøy utenfor Arendal
Turen går 6,3 km. nordover på Rv9 til bobil-parkeringen "Sanden Såre". Fyrste del av turen følgjer gang- og sykkelvegen til Honnevje raste- og… Read more
Sykkeltur; Sanden Såre, Valle
Utsikten utover skjærgården er fantastisk - og vel verdt turen! Read more
Sykkeltur til Landehobde
Dagstur med sykkel Hovden - Ørnefjell - Vatnedalsdammen - Hovden Turen følger RV 9 til Ørnefjell, og lokalveien forbi golfbanen… Read more
Sykkeltur; Vatnedalsdammen, Bykle
Sykkeltur i og rundt Tvedestrand. Fra øy til øy i ekte, sørlandsk skjærgård, går turen fra bokbyen Tvedestrand ut i havgapet og det verneverdige… Read more
Øyhopping med sykkel i Tvedestrand
Sykkelturen går langs vannet mot det gamle industrisamfunnet Eydehavn før den ender opp på naturskjønne og badevennlige Buøya. Read more
Sykkeltur Arendal - Eydehavn - Buøya
Hisøyløypa er en flott løype som tar turen fra Arendal sentrum og ut til fergeleiet ved Kolbjørnsvik. Løypa har muligheter for avstikkere og turen… Read more
Sykkeltur på Hisøy
Sirdal har flere smale og minimalt trafikkerte veier som er perfekte sykkelruter. Read more
Sykling i Sirdal
Tips til sykkelturer i Risør. Her finner du også informasjon om sykkelutleie. Read more
Turforslag og sykkelutleie i Risør
Erbjudanden i Østlandet
Sykkelutleie og sykkeltur med guide med Aktiv Fritid - opplevelser med utsikt. Read more
Sykkelutleie på Tjøme
I uminnelige tider har nordmenn slitt seg i senk over Dovrefjell – nå kan du sykle hele fjellheimen rundt og lade batteriene med vafler på… Read more
Tour de Dovre på sykkel
Trimrom og solarium Liker å trene? Ingen grunn til å kutte ut i ferien eller under konferansen du er på. Ved bassenget og… Read more
Trimrom - Ustedalen
Pellestova Hotell Hafjell og Øyerfjellet ligger i "Birken-land". Read more
Sykkelutleie | Pellestova Hotell
Bli med på guidede turer i den vakre og sagnomsuste Finnskogen - sykle, padle, vandre - kanskje Finnskogleden? Read more
Guidede aktiviteter i vakre Finnskogen
Friluftsliv på Hedmarksvidda Read more
Hedmarksvidda
Hafjell Bike Park ledende på heisbasert sykling. Her finner løyper tilpasset alt fra helt nybegynnere til drevne syklister, i tillegg til KIDS løyper. Read more
Hafjell Bike Park
Den kjende og populære Rallarvegen langs Bergensbanen og Flåmsbana (Haugastøl – Finse - Myrdal - Flåm) er ei 80 kilometer lang sykkelrute frå… Read more
Rallarvegen sykkelrute
Har du lyst å oppleve det beste Finnskogen har å by på med familien din? Finnskogen Adventures tilbyr pakketur for dere! Read more
Finnskog-perler for familien
Sykkelstiene i tilknytning til Skien fritidspark er lett tilgjengelige og varierte, fra det helt enkle til teknisk krevende. Vi har rundløyper for… Read more
Sykkelaktiviteter i Skien fritidspark
Langs den 12 km idylliske natur- og kulturstien Ustedalsfjorden Rundt, ligger kulturminnene på rekke og rad: Geilojordet med sine 200-300 år… Read more
Ustedalsfjorden
Kragerø Resort tilbyr et stort opplevelseområde, med spa, tennisbane, minigolf , korthull og 18- hulls golfbane, Beachclub, kajakk-/sykkelutleie,… Read more
Kragerø Resort
Opplev orrfuglene og tiurens parringsdans på nært hold sammen med våre erfarne guider i Finnskogen! Read more
Orrfuglleik og tiurleik i Finnskogen
I tilleg til å være et nasjonalt minnesmerke er Trandumskogen også et yndet turområde om du holder deg til de oppmerkede… Read more
Trandumskogen
16,5 km - Smådalsrunden er en kort, men forholdsvis krevende rundtur i utrolig flott fjellandskap i Vang som gir deg virkelig en følelse av å være ute… Read more
Smådalsrunden på sykkel
Familiens egen favoritt-tur. Her kan du unne deg en rast i vannkanten, bade, leie kano og besøke Lauvssjøstølen. Passer for… Read more
Lauvsjøen rundt (Lett 5,3km) - Golsfjellet
Med utgangspunkt Gudbrandsgard følger man sykkelskiltene fram til Svinslåa. Read more
Kvitfjell - Storfjellet (38,6 km)
Ved Skardbua begynner terrengsyklingen på kjempefine og krevende stier som går opp mot Slagfjella og videre mot Røgnhøgda før man faller ned mot… Read more
Kvitfjell-Skardbua-Fagerhøi (46,7 km)
Ruta går i lett og nydelig fjellterreng på fin fjellveg, traktorveg og gammel ferdselsveg gjennom fjellskogen og åpne setertufter. Read more
Kvitfjell-Digeråsrunden (28 km)
Utleie av terreng-/tursykler med 24 gir. Oset har også barnetilhengere til utleie. Ved bestilling av sykkel, kontakt Oset Høyfjellshotell… Read more
Sykkelutleie - Oset Høyfjellshotell
Denne turen tar deg rundt til de forskjellige familieopplevelsene på Golsfjellet. Beskrivelsen tar utgangspunkt på Oset… Read more
Familierunden (Lett 15 km) - Golsfjellet
Fra Peer Gynt Kafè sykler en sørover langs Børkdalsvegen forbi Valseter og Valsvatn. Read more
Valsfjellet rundt (25,6 km)
Hallingdalsruta tar deg fra Geilo til Nesbyen, en distanse på 77 km i relativt lett terreng. Ruta er en del av Nasjonal Sykkelrute 4, som binder… Read more
Hallingdalsruta (Eventyrvegen)
En fin rundtur som gir deg en smak av Nesbyen sentrum – her er det mye å se underveis. Turen er skiltet og går både på asfalt, grus og… Read more
Nesbyen rundt
Ridevegen i Søndre Land Ridevegen, Trettsvevegen og vegen sør for Landåsvatnet danner en rundtur gjennom en av de eldste bosetningene i Søndre Land… Read more
Ridevegen i Søndre Land
En flott familie- eller treningstur i relativt flatt terreng rundt Tisleiafjorden på Golsfjellet i Hallingdal. Passer godt for de fleste og kan… Read more
Tisleifjorden rundt (Lett 37 km) - Golsfjellet
Panorama utsikt av Geilo! Fra Geilojordet følger du skilt merket til Kikut, forbi Hestesenteret til Gamle Skurdalsvei og hvor det er bratt… Read more
Kikuttoppen Rundt
Opplev storskogen med sine mystiske innsjøer, på smale stier og med fristende ørret. I løpet av 4- 5 timer fører guiden deg inn skogen. Read more
Kort guidet skogstur - sykling, fiske og vandring
En av våre erfarne guider tar deg med på en padletur i en stille elv hvor du kan nyte vakker Finnskog-natur og la tankene fly. Read more
Guidet padletur i vakre Kynnavassdraget
Du kan starte ved Oset Høyfjellshotell og fortsetter langs Golsfjellveien (Oset-Fjellheim) til Gurisetkrysset. Videre langs Gurisetvegen til… Read more
Vesle Golsfjellrunden (Lett/Middels 20 km) - Golsfjellet
Opplev Oslo med en bysykkel - enkelt og miljøvennlig! ​​​​​ Bysyklene finner du på 250 stativer i og rundt Oslo sentrum og helt ut… Read more
Oslo Bysykkel
Fjellsentralen AS tilbyr guiding og kurs i Hemsedals mangfoldige natur året rundt. Read more
Klatring med Fjellsentralen AS
En middels krevende tur hvor du får nyte noe av den beste utsikten Skeikampen har å by på. Turen starter på toppen av Skeikampen, 1124 moh. Read more
Sykkeltur - Skeikampen - Skardbua - Dørdalssætra (24,2 km)
En teknisk krevende sykkelrute i vakker natur, egnet for erfarne terrengsyklister. Read more
Sykkeltur fra Skeikampen til Skardbua (23,5 km)
Fjellsentralen AS tilbyr guiding og kurs i Hemsedals mangfoldige natur året rundt. Våre lokalkjente Tindevegledere har læring, opplevelse, sikkerhet… Read more
Guiding med Fjellsentralen AS
Totimers teknisk stisykkeltur i skog og høyfjell på lekne stier med friske nedkjøringer. På sykkel er turen middels til krevende teknisk. Skeikampen… Read more
Kyrakampenrunden (13,5 eller 14,5 km)
Kombinér sykling, fottur og utsikt! Read more
Pellestova - Hitfjell
En super dagstur hvor du besøker flere av de fineste toppene i området! Read more
Rundtur over Kriksfjell (16 km)
Vi vil gjerne ta deg med ut på tur i vår egen bakgård. Read more
Værfast Guiding
Geilo Aktiv får deg ut i naturen og sørger for at du får mosjon i frisk luft på enten fatbiken… Read more
Geilo Aktiv
Landskaper'n går rundt Flåbygd som har status som landskapsvernområde. Her er både kulturlandskapet og svært mange hus med sveitserstil godt bevart.… Read more
Landskaper'n
Flott langkjøringstur i variert terreng og naturskjønne omgivelser. Lang stigning fra midten av turen.Skeikampen – Frøysesetrene – Olstad… Read more
Olstadrunden (30,4 km)
En vakker og idyllisk sykkeltur på solkysten mellom Langesund og sommerbyen Kragerø! Read more
Skjærgårdsruta - vakker sykkeltur langs Telemarkskysten
Flott stisykkeltur i høyfjellet med flytsti og friske nedkjøringer. På sykkel er turen middels teknisk krevende.Skeikampen – Dørdalen –… Read more
Slagsfjellturen (25 km)
Solsida tar deg med gjennom et fantastisk landskap, forbi badeplass og helt frem til Telemarkskanalen. Opplev det yrende studentlivet med mange ulike… Read more
Solsida
Sommarlandet er en lett krevende tur som gir deg mange muligheter for forskjellige opplevelser hvis du tar deg god tid. Den tar deg gjennom… Read more
Sommarlandet
Sjusjøen setter spor! Sjusjøen ligger bare 25 minutter fra Lillehammer og er et populært… Read more
Destinasjon Sjusjøen - Fantastiske naturopplevelser
Flott totimers rundtur på flytsti med muligheter for friske nedkjøringer. Kan fint kjøres begge veier. Tur opp på toppen Dørdalsknappan anbefales om… Read more
Dørdalsrunden (17,7 km)
Klatring på store steiner i ei spennende ur. Rutene er fra veldig enkle til utfordrerne for de fleste. Passer for barn fra ca. 4 år og for voksne i… Read more
Familieklatring med Hemsedal Fjellsport
Via Ferrata er en flott opplevelse! Erfarne guider tar deg trygt og sikkert opp bratte fjellsider og langs trange fjellhyller på en tilrettelagt… Read more
Via Ferrata
Prøv å kjør ditt eget hundespann med 5-6 vennlige og arbeidsglade huskyer eller slapp av i sleden. Read more
Hundekjøring
En middels vanskelig tur i historiske omgivelser langs den gamle hovedveien til Bergen, kalt Kongeveien, som ble anlagt fra Johnsrud i Lommedalen over… Read more
Kongeveien over Krokskogen til Sundvollen
Med el-sykkel er det lett å tråkke seg opp bakkene til Lillehammers nærliggende fjellområder; Nordseter (14 km), Sjusjøen (19 km) og… Read more
Med el-sykkel til fjells (40 km)
En tur til toppen av Lysgårdsbakken hoppanlegg (OL arena 1994) for å nye byens beste utsikt kan anbefales (ca. 5 km). Read more
OL 94 rundtur med fantastisk utsikt
For en storslått utsikt over Lillehammer og Mjøsa sørover anbefales en middels krevende tur på vestsiden av Mjøsa. Read more
Panoramavegen i flott kulturlandskap og fantastisk utsikt (20 km)
Hemsedal er så heldig å kunne tilby deg YOGA! YOGA MEDITASJON WELLNESS Finn den dype ro... Pust Gi slipp Flyt... Bare vær... Read more
Yoga
Fin barnevennlig tur i variert terreng og naturskjønne omgivelser. Skeikampen-Fjellkirka-Skei Seter-Skeikampen Read more
Seterrunden (3,9 km)
Sykkelpakke med bagasjetransport i grenselandet mellom tre Nasjonalparker. Fra Dombås til Hjerkinn og Grimsdalen, og tilbake til Dombås. Aktiv ferie… Read more
Sykkelpakke - Tour de Dovre | Discover Norway
1728 meter høye Skogshødn (Skogshorn) ligger fritt til på grensa mellom Hemsedal og Valdres, og er lett synlig på lang avstand med sin markante og… Read more
Skogshorn
Fin familievennlig i variert terreng og naturskjønne omgivelser. Skeikampen-Austlid-Rausjøen-Lieshøgda-Springlia-Skeikampen Read more
Rausjørunden (24,5 km)
Discover and experience Glommastien, a bike path that runs between Sarpsborg and Fredrikstad. Read more
Sykkelturer: Glommastien
Fin familievennlig tur i variert terreng og naturskjønne omgivelser. Read more
Vegen rundt vatnet (11,3 km)
For deg som ønsker å lære å klatre. Vi kan arrangere både nybegynnerkurs, fjellklatrekurs, kameratredningskurs og instruktørkurs. Ta kontakt så lager… Read more
Klatrekurs med Hemsedal Fjellsport
Familievennlig i variert terreng og naturskjønne omgivelser. Skeikampen – Austlid – Rausjøen – Lieshøgda – Austlid –… Read more
Nustadhaugrunden (16,8 km)
Sykkelpakke med bagasjetransport. En utmerket tur for hele familien. Aktiv ferie med fokus på frihet, komfort og sikkerhet. Read more
Sykkelpakke for hele familien - Golsfjellet og Stølsvidda i Valdres | Discover Norway
En lang tur på lite trafikkert grusvei, anbefaler å sette av hele dagen for tid til avstikkere for å oppleve og se og lære om området og historien. Read more
Sykkeltur rundt Dokkfløyvatnet i Gausdal Vestfjell (30 km)
Flotte fjellturer og utsiktspunkt! Topp 20 er Hemsedals mest populære aktivitet Read more
Hemsedal Topp 20 fjellturer
Unimog-tur med Ål Adventure, Ål i Hallingdal. Read more
Unimog-tur
Velkommen til Beitostølen Trail Arena - Norges nye terrengsykkeldestinasjon! Read more
Beitostølen Trail Arena
Velkommen til aktiviteter og bondegårdsopphold på Søstun Gård hvor tiden har stått stille i flere tiår. Read more
Bondegårdsaktiviteter på Søstun Gård
Ta med deg sykkelen til Nord-Europas høgastliggande bilveg, Galdhøpiggvegen - og trø deg gjennom ei 15 km. lang oppstigning til Juvasshytta! Read more
Galdhøpiggvegen | Sykkeltur til Juvasshytta
Kanalruta er en fantastisk sykkelopplevelse som går langs en av verdens åttende underverker som ble hugget inn i fjellet for over 100 år siden. Følg… Read more
Kanalruta
Kyststien gjennom Vestby kommune er en 20 kilometer langtur eller mange, fine småturer. Kyststien er godt merket. Den inviterer deg ut på… Read more
Kyststien gjennom Vestby
Mjølkevegen er anerkjent som en av de fineste sykkelturene i Norge. Her får man virkelig oppleve alt Valdres har å by på. Den… Read more
Mjølkevegen: Høydepunktene på nordsiden - sykkelpakke med Jotunheimen Travel
Nytt av sesongen er enda flere sykkelstier i topp standard på Kragerø Resort. Ta med deg sykkelen og venner eller familie for en aktiv og spennende… Read more
Sykkelsti ved Kragerø Resort
Stien "Skeikampen Rundt" er ca 12 km lang, i stigende terreng. Dette er en fantastisk rute med tekniske utfordringer og god utsikt mot Skeikampen. Read more
Sykkeltur - Skeikampen rundt (12,6 km)
Ruta starter ved stranda på Skulerud – en sandstrand med gode bademuligheter. Like i nærheten finner man det gamle kai- og… Read more
Sykkeltur: Kroksundrunden
Dra på sykkelferie på Canvas Telemark - et av Norges mest spennende reisemål! På Canvas Telemark kan du oppleve glamping i luksuriøse yurt-telt,… Read more
Canvas Telemark - sykkelferie
Turen inn til Svartfjell byr på fin natur med fjell, vann og utsikt til Rondane. Turen går i fjelllandskapet på Venabygdsfjellet på grusveger og… Read more
Familietur til Svartfjell (10 km)
Hallingdal Sykkelpark, i Hallingdal Feriepark.Gratis for alle og alltid åpen. Ål i Hallingdal. Read more
Hallingdal Sykkelpark
Bli med på en flott halvdagstur på hesteryggen. Vi drar ut kl 10.00 og er tilbake ca kl 13.00 på gården. Hemsedal Western Horses holder til på Lykkja… Read more
Halvdagstur på hesteryggen
Vaset - Storefjell (ca. 35 km)  Denne delen av Mjølkevegen er den mest familievennlige og egner seg for alle som er glade i å… Read more
Mjølkevegen: Vaset - Stølsvidda - Golsfjellet (35 km)
Discover Norway tilbyr pakketurer for individuelle sykkel-, ski- og fotturer i Norge med bagasjetransport. Turene er på egenhånd uten guide og gir deg… Read more
Organiserte pakker for sykkel-, ski- og fotturer | Discover Norway
Bike Beitostølen tilbyr den ekstraordinære stisykkel- og mountainbike-opplevelsen. Beliggende rett ved nasjonalparker som Jotunheimen og… Read more
Stisykling i Valdres med Bike Beitostølen
Opplev vakker høyfjellsnatur på sykkel! Rauland har flotte sykkelstier langs innsjøer og høye fjell. Read more
Sykkel i Rauland
I over 100 år har den gamle Strynefjellsveien tatt reisende over fjellet mellom Skjåk og Stryn. Nå passer den perfekt å utforske fra sykkelsetet. Read more
Gamle Strynefjellsveg på sykkel
Hamaren Aktivitetspark - gir friluftsliv og sosiale møtesteder tilgjengelig for alle. Read more
Hamaren Aktivitetspark
Jomfruland byr på en helt spesiell naturopplevelse. Hver vår strømmer besøkende til den flate øya for å oppleve den utrolige hvitveisblomstringen i… Read more
Hvitveistur til Jomfruland
Turen fra Mesnali passer best for de som er vant med å sykle noen mil. Tilbaketuren går lettest da det går mye nedover fra Moste. Kortvarianten fra… Read more
Moste seter og Tjuv-Ola (15 / 30 km)
Denne runden passer for de som liker mer variert terreng. Et par gamle setermeierier ligger langs ruta, det er kanskje spesielt interessant for de som… Read more
Olshølen, Nysætra og Øyungen (20 km)
Vakkert kulturlandskap preger Nordens Toscana Read more
Stange Vestbygd
Flott familietur. Passer for alle. Historien om Sjuguttsteinen ved Stenstilen og Berthe Putta på Nøkkelåsen gjør turen ekstra spennende for de yngste. Read more
Storstilen, Stenstilen og Nøkkelåsen (18 km)
Erbjudanden i Trøndelag
I Lierne/Lijre Nasjonalpark står en bauta i spektakulært landskap, til minne om da HKH Kronprinsesse Mette-Marit åpnet… Read more
Turforslag: Nasjonalpark-bauta, Lierne nasjonalpark
Du kan ta cykelturer i vackra natursköna miljöer, välja mellan tre till sju timmars åkning i tre olika, väl markerade leder med lätt genomsnittet… Read more
Sykle i verdensarven Røros
Grong Skisenter er et av Trøndelags største alpinanlegg. Det ligger i Grong, midt mellom Trondheim og Mosjøen. Read more
Grong Skisenter
Bike package with three nights accommodation, luggage transfers, maps and route descriptions. Possible to rent bicycles and accessories. Experience… Read more
Sykkelpakke: Sykkeltur fra Steinkjer til Stiklestad
Ytterøya er kjent som Trondheimsfjordens perle og har en rik historie. Lei sykkel på turistkontoret på Innherred Turistkontor på Steinkjer og start… Read more
Sykkelturforslag: Ytterøya rundt
En fin sykkeltur på historisk grunn. I 1646 skrev kong Christian IV ut et privilegiebrev som ga Røros Kobberverk enerett på mineraler, skog, vassdrag… Read more
Den gamle gruveveien til Storwartz gruve
Leka rundt er en lettsyklet rundtur på 26 km. Turen følger hovedveien på Leka, rundt øya. Vi anbefaler å sykle med klokka. Read more
Leka rundt på sykkel
Se hvordan siste istid har formet lanskapet og bidratt til det spesielle dyre- og plantelivet. Du sykler langs idylliske vann og grusrygger fra… Read more
Mølmannsdalen – sporene fra istiden
Sykkelenern er Midt-Norges råeste sykkelritt som arrangeres i Oppdal 10. august. Read more
Saltdalshytta Sykkelenern - 10. august
Det var her røroshistorien startet. Få med deg Kobberverkets og rørossamfunnets historie gjennom å delta på en spennende omvisning ned i Olavsgruva,… Read more
Storwartz – i bergmannens fotspor
Forfatteren Johan Falkberget bodde og arbeidet her store deler av sitt liv, og det var her han fant inspirasjonen til sine bidrag til… Read more
Nordgruvefeltet – sykle i Falkbergets rike
En sykkeltur i Johan Falkbergets fotspor. Nordgruvefeltet kan nås fra Røros, Glåmos eller Rugeldalen. Falkberget jobbet selv ved gruvene i dette… Read more
Nordgruvfeltet; Kongens og Christianus Sextus gruve
Sykle gjennom jordas indre på Leka ! Lekamøya Spiseri ligger like ved ferjeleiet på Leka og leier ut herre, dame, og barnesykler. Inkludert i leien er… Read more
Sykkelutleie på Leka
Lei en elsykkel! Vi har tursykler for bruk på asfalt, grus eller skogsveier. All utleie inkluderer hjelmer og reparasjonssett. Read more
Elsykkel utleie, dagspris
Å sykle er gøy! Oppdal byr på mange fine sykkelopplevelser, vakre turer i rolig tempo eller spennende stier som er litt mer fartsfyllt. Read more
Sykkelutleie
Historisk omvisning, overnatting, frokost og 2-retters middag med badsturøkt lammelår Read more
Historisk helg på Bortistu Gjestegard
Namsos Sykkelsenter er en sykkelbutikk / verksted som ligger i Namsos sentrum, og leier ut dame, herre, og barne sykler av høy kvalitet. Sykler kan… Read more
Namsos Sykkelsenter
Sykkelturen fra Rørvik til Abelvær, og så med hurtigbåten tilbake til Rørvik igjen, må være en av de vakreste og mest innholdsrike sykkelturene på… Read more
Halvdagstur med sykkel Rørvik - Abelvær
Denne dagsturen på sykkel tar deg ned til vakre Abelvær før du tar hurtigbåten Foldafjord opp til Rørvik. Siste etappen går fra Rørvik til Kolvereid. Read more
Sykkeltur Kolvereid - Abelvær - Rørvik
Det er mange spennende sykkelturer på Innherred. Lite stigning og lite trafikk gjør området godt egnet til sykkelferie for hele… Read more
Sykkelturforslag på Innherred
Opplev Oppdal driver rafting med internasjonal sikkerhetsstandard og våre sesongguider er kvalifiserte guider med erfaring. Opplev Oppdal er… Read more
Opplev Oppdal
Ei helg på Bortistu Gjestegård, i vakre omgivelser ved foten av Trollheimen, gir påfyll og ro i sjela. Nyt naturen, god mat og godt selskap. Og nyt en… Read more
Ro ned ved foten av Trollheimen
Med hurtigbåten fra Namsos eller Rørvik kommer du deg enkelt rundt i et spektakulært øyrike med høydepunkter som fiskeværet Sør-Gjæslingan, idylliske… Read more
Øyhopping på Namdalskysten
Dette er uten tvil den beste måten å oppleve både fjell og kyst fra sykkel her i Åfjord! Fra Åfjord sykler man i vestlig retning mot Stokkøya.… Read more
Landeveissykling - øya spesial
Sykkelparken i Oppdal er fartsfylt moro på to hjul - for voksne og barn! Read more
Sykkelparken i Oppdal
Velkommen til ei helg med fiskestang, god mat og overnatting ved foten av Trollheimen. Read more
Prøv fiskelykken!
Turen rundt Leksdalsvatnet kan sykles som en tur, eller den kan sykles som to-tre separate turer. Type tur: Sykkeltur, landeveissykling Gradering:… Read more
Sykkelturforslag: Leksdalsvatnet rundt
Opplev lokal mat og drikke langs Den Gyldne Omvei og slående vakkert kulturlandskap. Sov godt i historiske omgivelser. Read more
Borgenfjorden rundt
En kort tur trenger ikke være kjedelig! Det må sies å være kjennetegnet for turen "de to dalene", som forbinder Stordalen med Sørdalen. Søker du en… Read more
Landeveissykling - de to dalene
Enern Oppdal har fire arrangement årlig hvor både eliten, mosjonistene og barnefamiliene samles. Bli med på Skienern, Randoenern, Sykkelenern eller… Read more
Enern Oppdal
Saksvassveien er en utmerket tur for familie i alle aldre, med sykkel, til fots, med barnevogn eller for rullestolbrukere. Veien er 5 km lang fra… Read more
Turforslag: Saksvassveien / Saaksenjaevrien geajnoe
Zarinatangen, Indre Namdals beste badestrand, ligger ved bredden av innsjøen Limingen/Lyjmede. Dette er familiens store favoritt med mulighet… Read more
Turforslag: Zarinatangen / Sirjennjuana
KULTURSTIEN STRAUMEN - VANGSHYLLA Kulturstien Vangshylla – Straumen er nok den første «landeveien» på Utøy,… Read more
Kulturstien Straumen - Vangshylla
Øya Jøa er svært sykkelvennlig, med lite trafikk og flere merkede sykkelruter som går i variert landskap.  Jøa… Read more
Sykkel og sykkelruter på Jøa
Ta cykeln de 50 kilometerna från svenska gränsen till fjorden i Verdal och fascineras av pilgrimshistoria, gamla fort och häpnadsväckande vacker… Read more
Cykla tvärs över Norge
Fjellvær Gjestegård er et godt utgangspunkt for fantastiske naturopplevelser.  Området er et eldorado for… Read more
Naturopplevelser på Fjellvær Gjestegård
Visit Innherred leier ut sykler fra turistkontoret på Steinkjer. Utleieprisen per døgn er 275,-. NYHET: El-sykkel : 450,- per døgn… Read more
Sykkelutleie
Å sykle er gøy! Oppdal byr på mange fine sykkelopplevelser, vakre turer i rolig tempo eller spennende stier som er litt mer fartsfyllt. Read more
Sykkelutleie
Austråttområdet er et fantastisk utgangspunkt for gode opplevelser, bl.a.:  Fotturer. To minutters gange fra Kårstua finner du… Read more
Austrått agroturisme - aktiviteter for enhver smak
Ta turen med en dresin på de gamle jernbaneskinnene fra Namsos Camping og opp til Skage. Her kan du nyte naturen, stillheten, og se noen av de… Read more
Sykle på Dresin - Namsos Camping
Nå er det slutt med sokker og skjerf som gaver til de som har alt. Nå kan du gi bort en uforglemmelig opplevelse i stedet! Hva med å bli med på en av… Read more
Gavekort
Opplev tusenårig kultur og historie i Indre Fosen. Se båtbyggere i aksjon, og bli med på en digital kulturvandring langs perler… Read more
Kystkultur i Indre Fosen
The mountains are well-suited to hiking trips in the spring and summer, as well as the autumn. The wide open mountain landscape with its numerous… Read more
Sykkel og vandring
Mellom Rørvik ferjeleie og Museet Kystens Arv ligger mange spennende severdigheter, og en vakker gammel veg. Hvorfor ikke parkere bilen… Read more
Sykkeltur fra Rørvik Ferjeleie til Museet Kystens Arv
Gauldalen har masse aktiviteter året rundt. På vinteren har vi milevis med flotte skitrasseer og mange spennende vann som er god egnet for isfiske.… Read more
Gaula Natursenter - Aktiviteter
Museumsbutikk, med mulighet til å kjøpe kaffe og hjemmebakte kaker. Read more
Vognildsbua - åpen hver dag
Tre kilometer unna Museet Kystens Arv i Stadsbygd kan du se monumentale helleristninger fra steinalderen med elgmotiv. Bare en liten gå-… Read more
Helleristningene på Stykket
Populær og trivelig kafe i den gamle landhandelen Vognildsbua. Read more
Pakkhuset Kafé
"Neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit..." Read more
Caribbean Islands
Select
  Show Details
  Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS

  Ta del av våra topperbjudanden

  Upptäck Norge tillsammans med några av våra uppskattade partners.

  Fler cykeläventyr

  Trampa dig genom böljande landskap, pittoreska byar och magnifik natur eller utmana dig själv i tuffa MTB-spår. Här kan du söka efter cykelturer och ställen som hyr ut cyklar.

  ×
  • Filters
   Filter Your Search
   TripAdvisor Symbol
   • Show More
   • No available filters
   • Show More
   • No available filters
   Clear Filters
  • View
  • Sort By
  Filter Your Search
  TripAdvisor Symbol
  • Show More
  • No available filters