Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Så planerar du cykelsemestern

Packa som ett proffs
Vad behöver man på cykelturen och hur planerar man den ultimata semestern på två hjul? Cyklingsexperten Øyvind Wold delar sina bästa tips för en lyckad cykelsemester.
Plan your trip to the Sognefjord area: Two women are biking along the Fjordstien path in Sogndal by the Sognefjord in Fjord Norway
Cykling i Sogndal.
Photo: VERI Media / Lokel

Fjordarna. Bergen. De charmiga kuststäderna. Planera ett cykeläventyr i Norge och kom extra nära den norska naturen. Här väntar kilometer efter kilometer med grusvägar som går genom praktiskt taget orörd vildmark, särskilt i regionen Østlandet (östra Norge).

Vare sig du väljer en av Norges nationella turistvägar eller en av alla natursköna cykelvägar måste resan planeras. I detalj. Och om det finns någon som vet hur man gör så är det Øyvind Wold. Han arbetar för Syklistenes Landsforening och har cyklat över hela landet. Dessutom har han skrivit flera böcker om cykling i Norge.

Här är hans bästa tips om hur du planerar och packar inför cykelsemestern.

Portrait of cycle expert Øyvind Wold, Norway
Øyvind Wold.
Photo: Øyvind Wold

Kul för alla

Norge är ett riktigt eldorado för cykelentusiaster, med allt från landsvägscykling genom grönskande dalar och vägar som slingrar sig längs fjordarna till äventyr på mountainbike. Och man behöver inte vara i Tour de France-form:

"Nej inte alls! Många nationella cykelvägar i Norge passar alla, även de som inte har så mycket erfarenhet av cykling. Cykelleden i Numedal och kustvägen mellan Horten och Tønsberg är två exempel”, förklarar Øyvind.

Norges mest populära cykelleder är för alla.

”Om du vill göra det lätt för dig kan du cykla den berömda Rallarvegen baklänges. Ta tåget till Finse och följ vägen österut till Haugastøl. Det är trettio mil med mestadels platt terräng och snälla backar.”

På många norska cykeldestinationer kan man hyra alla slags cyklar, inklusive elcyklar. Se bara till att boka boende i god tid.

Stanna på en plats

”Om du inte har så mycket erfarenhet och inte är säker på hur långt du kan cykla och hur mycket utrustning du behöver är det en bra idé att hitta en bas och planera dagsutflykter därifrån. Basen kan vara ett hotell eller en stuga.”

Øyvind menar att det är en smart lösning eftersom du inte behöver ta med dig så mycket på varje utflykt. Det är också en bra idé för alla som reser i grupp.

”När ni har en bas kan ni dela upp gruppen vid behov. Vissa kanske vill åka på en lång tur, medan andra väljer en enklare rutt. Så kan alla träffas igen senare på dagen.”

Om du vill sova en natt eller två i det fria är det bara att ta med tält eller hängmatta. Cykla till en campingplats där du kan övernatta och cykla tillbaka till basen nästa dag.

Portrait of cycle expert Øyvind Wold, Norway
Øyvind Wold.
Photo: Øyvind Wold
Øyvind Wold

Øyvind är en erfaren cyklist som arbetar på Syklistenes Landsforening. Han har skrivit flera böcker och jobbar också som frilansskribent och fotograf för diverse norska cykel– och friluftsmagasin.

Familjeäventyr

Att cykla med barnen brukar inte vara något problem, så länge man planerar i förväg.

Leta efter platser där barn kan ha kul – en bondgård, sjöar där man kan bada och barnvänliga matställen. Det finns också massor av familjevänliga naturupplevelser och aktiviteter man kan göra, till exempel paddling, glaciärvandringar och till och med via ferrata-klättring.

Se till att de små får vara med och planera.

"Om du pratar med dem om resan innan ni åker känner de sig delaktiga och vet vad de kan förvänta sig."

Sist men inte minst, ha en plan B. Även om de vuxna måste veta hur man fixar en punka är det bra att vara beredd på saker som inte kan fixas. Eller vad ni ska göra om vädret inte håller.

Ett alternativ är att åka på mikroäventyr. "Det är lätt att bli förblindad av alla exotiska destinationer, men det kan vara lika spännande att cykla till närmsta sjö eller skog."

Cykla i flera dagar

På cykelsemester i Norge har man mycket att välja på: Från de spektakulära landskapen i Nord-Norge och Fjord Norge till kända fjällturer som Tour de Dovre och Mjølkevegen. Så vart ska man åka och hur långt kan man cykla på en dag?

”Det viktigaste när man planerar en längre tur är att känna sig själv och sin cykel. På så sätt kan du se till att du har rätt utrustning, och det blir lättare att räkna ut hur lång varje etapp bör vara.”

Det är också en bra idé att studera rutten och backarna noggrant. Det påverkar nämligen både hastigheten och avståndet, så det är viktigt om du ska räkna ut hur långt du kan cykla varje dag.

Øyvind menar att de som tränar regelbundet men inte är vana vid att cykla bör hålla sig till 30–45 kilometer per dag. Personer som är i god form brukar klara 70–90 kilometer på en dag.

”Kom bara ihåg att detta är en uppskattning. Avståndet du kan beta av per dag beror på vägförhållanden, antal backar, väder och vind samt hur mycket packning du har med dig.”

Google Maps är en utmärkt reseplanerare som visar turförslag, avstånd, höjd och ungefär hur lång tid en viss cykeltur tar.

Säkerhet på två hjul

Cyklister på norska vägar måste följa ungefär samma regler som bilar och motorcyklar:

• Håll till höger.
• Ge företräde till fordon som kommer från höger.
• Cykla inte när du har druckit alkohol.

Du kan cykla på trottoaren om det inte finns någon cykelbana, så länge du saktar ner till fotgängarnas hastighet.

Du får inte cykla på motorvägar och fyrfältsvägar.

Endast barn under 10 år får åka med som passagerare på cykel.

Ha alltid hjälm på dig när du cyklar. Använd gärna trafikväst – det är inte obligatoriskt, men ändå en bra idé.

Läs mer om säkerhet för cyklister.

Øyvinds tips för dagliga etapper

De som tränar regelbundet men inte är vana vid cykling: 30-45 km.

Vältränade personer som är ute efter en utmaning: 70–90 km.

Barn mellan 7 och 9 år: 15–20 km.

Barn mellan 10 och 12 år: 20–30 km.

Kom bara ihåg att detta är en uppskattning. Avståndet du kan beta av per dag beror på vägförhållanden, antal backar, väder och vind samt hur mycket packning du har med dig.

Namdalskysten i Trøndelag.
Photo: Olav Breen

Packa som ett proffs

Förutom det absolut nödvändiga, som toalettartiklar och cykelutrustning, finns det några andra saker du absolut bör ta med på en cykelsemester, enligt Øyvind:

”För en familjeresa är prioritet nummer ett att ha med tillräckligt med mat och dryck. Regnkläder av hög kvalitet är också bra att ha, för det är ingen vidare upplevelse att bli våt och kall.”

Fler packningstips inför cykelsemestern:

 • en hederlig gammal karta (som klarar sig utan batteri)
 • solkräm
 • plåster, gelplåster, myggmedel
 • powerbank
 • toalettpapper
 • kaffe (såklart)
 • hjälm
 • cykelhandskar (skyddar handflatorna om du ramlar av cykeln)
 • cykelglasögon (skyddar ögonen från vägdamm, vind, insekter och i viss mån regn)
 • tunna ullkläder (kan användas i mer än en dag innan de börjar lukta)
 • tunna sportkläder
 • kompakt, lätt tält och liggunderlag
 • spritkök och bestick

En reparationssats är också ett måste på längre resor, till exempel ett punka-kit och en extra cykelslang. Men det är inte allt.

“Ta med en uppblåsbar kudde. Det kan göra underverk för sömnkvaliteten, och det är så viktigt på sådana här resor.”

Packningslistan är ganska lång. Hur får man med allt?

”Använd cykelväskor och cykelkärra. Det är bäst att undvika att packa allt i en ryggsäck.”

Men en storlek passar inte alla. På en lång cykelsemester blir det sällan rätt första gången, enligt Øyvind: ”Man måste försöka och misslyckas. På så sätt lär man sig vad som fungerade och vad man inte behöver ta med – och så vet man inför nästa resa. Det är halva nöjet när man ska ut på expeditioner!"

Väder och vind

Kom ihåg att klimatet och temperaturen varierar mycket i olika delar av Norge. Följ den lokala väderrapporten och finjustera din plan för dagen därefter.

I södra Norge, östra Norge och Fjord Norge brukar det bli vår i april eller början av maj, och cykelsäsongen sträcker sig långt in i oktober. Temperaturerna varierar från riktigt varmt (25–30 grader Celsius) till ganska milt (10–15 grader Celsius).

Ovanför polcirkeln blir det vår först i slutet av maj eller i början av juni. Fast då har de långa och ljusa sommardagarna redan börjat, så det gör inte så mycket. Här kan man cykla under midnattssolen fram till slutet av juli och säsongen pågår fram till september eller oktober.

Eftersom det är kallare både uppe i norr och i landets alla fjällområden är det viktigt att ha med sig tillräckligt med kläder.

Var också beredd på regniga dagar.

Läs mer om årstider och klimat i Norge.

Cyklar i kollektivtrafiken

Man kan ta med cykeln på tåg och färjor. Det brukar kosta lika mycket som en barnbiljett.

Kom bara ihåg att det kan vara svårt att hitta plats för cyklar under rusningstid.

Man kan också checka in cyklar som specialbagage på flyg (dock inte elcyklar).

Upptäck Norge på två hjul

Natursköna cykelturer
Upplev Norges storslagna natur i din egen takt på cykel. Här är 13 förslag på fantastiska cykelvägar.
Läs mer
I uminnelige tider har nordmenn slitt seg i senk over Dovrefjell – nå kan du sykle hele fjellheimen rundt og lade batteriene med vafler på… Read more
Tour de Dovre på sykkel
Bike package with three nights accommodation, luggage transfers, maps and route descriptions. Possible to rent bicycles and accessories. Experience… Read more
Sykkelpakke: Sykkeltur fra Steinkjer til Stiklestad
Kanalruta er en fantastisk sykkelopplevelse som går langs Telemarkskanalen. Opplev slusekryssing på sykkel eller ta deler av veien om bord på… Read more
Kanalruta
Dette er en populær sykkeltur som inneholder mange høydepunkter på Helgelandskysten. Utgangspunkt i Brønnøysund med øyhopping til Vega, Herøy og… Read more
Sykkeltur på Helgelandskysten
The Classic Fjord Tour er sykkelruten som kombinerer noen av Norges mest spektakulære landeveier med den viden kjente Geirangerfjorden og skjulte… Read more
The Classic Fjord Tour: Norges vakreste sykkelrute
Mjølkevegen er en sykkelrute som går i vakkert fjell- og stølslandskap mellom Gudbrandsdalen og Hallingdal, tvers… Read more
Mjølkevegen: Vinstra - Valdres - Gol (230 km)
Norges mest populære sykkelvei! Rallarvegen går gjennom et dramatisk, frodig og utfordrende landskap som byr på kultur, historie og… Read more
Rallarvegen
Travel in the footsteps of the Vikings and experience the spectacular scenery and culture along the south coast of Western Norway. A fantastic journey… Read more
The North Sea Road
Choose between 50 different beaches or try the city's new pride: the diving tower! Discover historical Refsnes Gods or Gallery F 15, one of… Read more
Moss
The charming seaside towns of Horten and Åsgårdstrand are rich in history and culture, and offer beautiful coastal and inland nature.… Read more
Horten and Åsgårdstrand
Opplevelser rundt hver sving - sykle i et variert og nydelig landskap. I ditt eget tempo kan du velge ut passende dagsetapper slik at du får sett mest… Read more
Sykkelutleie - opplev Vesterålen på sykkel
Mjøstråkk er mye mer enn en sykkeltur rundt Mjøsa. Den 250 km lange sykkelruten tar deg forbi mange severdigheter. Read more
Mjøstråkk
You cannot go further west in Norway. Travel off the beaten track to the Fjord Coast and get a taste of authentic coastal life. Read more
The Fjord Coast
Lavkarittet er et tøft sykkelritt over fjellet mellom to daler på 68 kilometer. Vi tok imidlertid Lavkaløypa som en tur, og opplevde vakre landskaper… Read more
Lavkaløypa
Hushovds topp 5 cykelturer
Stjärncyklisten Thor Hushovd tipsar om några av sina norska favoritvägar i orörd natur.
Läs mer
Upptäck Helgelandskusten och världsarvet Vegaöarna, vandra i bergen "de sju systrarna", traska rakt igenom berget Torghatten,… Read more
Helgeland
Utmärkt fiske, små undangömda fiskebyar och otrolig natur har placerat Lofoten på kartan. Hyr kajak och paddla mellan… Read more
Lofoten
Nordvest är perfekt för en bilsemester i fin natur. Här hittar du två spektakulära vägar, Trollstigen och… Read more
Nordvest
Characterised by high peaks and scenic lakes, Sirdal is a picturesque mountain region in south-western Norway that offers year-round… Read more
Sirdal
You cannot go further west in Norway. Travel off the beaten track to the Fjord Coast and get a taste of authentic coastal life. Read more
The Fjord Coast
Topp 5 cykelturer i fjällen
Att hitta utmanande bergsvägar i Norge är inget problem. Här är fem favoriter från Geir Stian Ulstein, som har skrivit boken “Bakker & Berg”.
Läs mer om landsvägscykling i Norge
A person road cycling upphill at Vestkapp in Fjord Norway
Vestkapp
The Fjord Coast has some of Norway’s best short uphill routes, with Vestkapp (the West Cape) as the most remarkable.
Vestkapp
En person cyklar uppför Stalheimskleiva, en av Norges 5 bästa cykelleder i fjällmiljö, i Voss i regionen Fjord Norge (Vestlandet)
Stalheimskleiva
Northern Europe’s steepest kilometre features rough tarmac, serpentine roads, and the sound of waterfalls.
Stalheimskleiva
En person som cyklar genom Kaperskaret på Senja i norra Norge
Kaperskaret
Ett fantastiskt stycke ingenjörskonst på ön Senja i Nord-Norge.
Kaperskaret
Two people road cycling up Galdhøpiggvegen in Jotunheimen, Eastern Norway
Galdhøpiggvegen
One of Europe’s toughest uphill routes lies. You’ll have a hard time finding a higher tarmac road alternative.
Galdhøpiggvegen
Två personer som cyklar Skykula i Fjord Norge
Skykula
Utgå från Ørsdalsvatnet om du vill få ut så mycket som möjligt av turens krävande uppförsbackar.
Skykula
Erbjudanden i Nord-Norge
#Elsykkelgliset - glede på to hjul! Vil du utforske Nordland kan du leie elektriske terrengsykler, elektriske landeveissykler eller vanlige sykler… Read more
Opplev Nord - Sykkelutleie & sykkelturer
Bli med på en adrenalinfylt fatbiketur i Lyngen. Read more
Guidet fatbiketur i Lyngen
Varanger Brygge er en familiebedrift som tilbyr turistfiske i og rundt Varangerfjorden. Bugøynes har en perfekt beliggenhet for havfiske i… Read more
Opplev havfiske og fiskelykke i Varanger
Byens mest populære turterreng. Read more
Folkeparken
Med Meløy Adventure kan du ha en aktiv ferie nord på Helgelandskysten, enten du vil være med på guidet tur på Svartisen, kajakktur, rib-tur og… Read more
Meløy Adventure
Se Eventyrøya Senja fra setet på en elsykkel. Sommeren 2022 viser vi igjen frem noe av det flotteste Senja har å by på! Bli med på en 4-dagers guidet… Read more
4 dagers elsykkeltur på yttersia av Senja
Barents Event er et eventbyrå i Varanger med kreative og engasjerte folk som skreddersyr event, konferanser og firmaturer lengst øst i landet. Vi har… Read more
Barents Event
Drakkar - Laviathan skulptur er en historie om havet, om folkevandring, myter, skip, historiske hendelser, tre og hvaler. Det er en hymne til Arktis,… Read more
Drakkar i Ultima Thule, Visit Vardø
Opplev det beste Senja har å by på fra sykkelsetet. Føl deg i ett med naturen når du sykler på elsykkel langs kystlinjen i midnattssol omkranset av… Read more
El-sykkel i midnattssol - opplev Senjas fra sykkelsetet
Opplev ville, vakre Senja fra setet på en elsykkel. Sommeren 2021 skal vi vise frem det flotteste Senja har å by på! Read more
Senja rundt med el-sykkel og midnattssol
Opplev ville, vakre Senja fra setet på en elsykkel! Sommeren 2022 skal vi igjen vise frem det flotteste Senja har å by på. Vi legger opp til en… Read more
Senja rundt med el-sykkel og midnattssol
Sommeren 2021 skal vi vise frem det flotteste Senja har å by på! Vi legger opp til en 6-dagers guidet tur Senja rundt på elsykkel i midnattssol.… Read more
Senja rundt på el-sykkel i midnattssol
Opplev ville, vakre Senja fra setet på en elsykkel. For andre året i rad kan vi tilby Senja rundt på elsykkel i midnattssol. Read more
Senja rundt på el-sykkel i midnattssol
Ekte sommerlig sykkellykke – og sammen skapes gode familieminner! Å sveve over bakken med sollys og sommerdufter som kiler i ansiktet, med håret… Read more
Sommerlig sykkellykke med familien
Kunne du tenke deg å besøke attraksjoner og turmål i Bodø og Nordland i nærkontakt med omgivelser og natur – bærekraftig og med balsam for sjel… Read more
Sykkelutleie - Opplev Nord
Varangerhalvøya byr på mange spennende naturopplevelser. Det arktiske landskapet egner seg for turer både til fots, sykkelturer, på ski eller… Read more
Varangerhalvøya Nasjonalpark et eldorado for friluftsinteresserte
Du og ditt reisefølge har nå mulighet til å utforske Varanger. Er det noe vi har nok av her oppe i nordøstre hjørne av Norge er det nettopp S P A C E,… Read more
Visit space
Fire dagers terrengsykkeltur der vi velger noe av det flotteste Finnmark kan tilby. Uendelig vakker natur i den frodige og lune Altadalen og den lavt… Read more
Alta og Finnmarksvidda (4 dager)
Bli med på en 2 timers guidet elsykkeltur! Med elsykkel blir selv oppoverbakkene en lek. Dette er en tur som passer for de fleste. Read more
Guidet tur på elsykkel
Skallelv er den østligste bygda i Vadsø kommune i Finnmark. Den ligger ved munningen av Skallelva i Varangerfjorden. Riksveg E75 mellom Vadsø og Vardø… Read more
Ta sommerferien i Varanger - Opplev vår arktiske riviera
Vadsø museum - Ruija kvenmuseum er ansvarsmuseum for kvensk/norskfinsk historie og kultur, samtidig som museet formidler lokalhistorie for Vadsø og… Read more
Vadsø museum - Ruija kvenmuseum
En av verdens nordligste ni-hulls golfbaner ligger 15 kilometer vest for Vadsø sentrum. Varanger Golfpark er en utfordrende golfbane med en uformell… Read more
Spill golf på en av verdens nordligste golfbaner i Varanger
Varanger er egentlig et uoppdaget sykkelparadis enten du er nybegynner eller har lang erfaring på sykkelsetet, tilbyr Varanger lange, bratte, lekne,… Read more
Arctic Race og sykkeldestinasjonen Varanger
Visste du at Kong Oscar IIs kapell ligger fantastisk til i Varanger ved Grense Jakobselv i Sør-Varanger kommune? Kapellet ble reist som grensevern mot… Read more
Besøk russegrensa og Kong Oscar IIs kapell i Sør-Varanger
Vi arrangerer mindre eksklusive gruppeturer i Varanger. Fra vår base i Vadsø tar vi deg med på store opplevelser og eventyr i vårt arktiske landskap.… Read more
Gruppetur til Varanger
På det koselige gamle handelsstedet, Støtt – Top of Helgeland, kan du tilbringe ferien og oppleve noe av det flotteste Helgelandskysten har å by… Read more
Støtt - Top of Helgeland
På Elektro-Sport, Lyngseidet, finner du et utvalg av sportsutstyr, sportsklær og ulike elektriske artikler.Sommerstid har vi utleie av sykler. Read more
Sykler til leie
Bli med på en 2 timers guidet elsykkeltur! Med elsykkel blir selv oppoverbakkene en lek. Dette er en tur som passer for de fleste. Read more
2 timers guidet tur på elsykkel
Se Eventyrøya Senja fra setet på en elsykkel. Sommeren 2022 viser vi igjen frem noe av det flotteste Senja har å by på! Bli med på en 4-dagers guidet… Read more
4 dagers elsykkeltur på yttersia av Senja
Andøya helt nord i Vesterålen er en nydelig rundtur på litt over 100 km med mange flotte overnattingssteder, spennende opplevelser og gode… Read more
Andøya Rundt på sykkel
Narvik Museum inviterer deg med på elsykkeltur gjennom byens historie; Ofotbanen, krigsårene og byens industri og utvikling Read more
Bysykling
I Blåbærhaugen, ca to km fra Harstad sentrum, finner du verdens nordligste VM-sertifiserte pump track. Anlegget, som så langt består av tre baner er… Read more
Harstad sykkelpark
Lavkarittet er et tøft sykkelritt over fjellet mellom to daler på 68 kilometer. Vi tok imidlertid Lavkaløypa som en tur, og opplevde vakre landskaper… Read more
Lavkaløypa
Ildtoppen ligger i naturskjønne omgivelser i Austertana, på ishavsveien fra Tanabru til Berlevåg og Båtsfjord. Vi har pub/bar og restaurant med alle… Read more
lldtoppen Mat & Drikke i hjertet av Øst-Finnmark
Sykkelpake med bagasjetransport. Fantastiske Lofoten på langs og på tvers fra Svolvær til Moskenes. Aktiv ferie med fokus på frihet, komfort og… Read more
Sykkelpakke i Lofoten fra Svolvær til Å | Discover Norway
Pakketur på sykkel med bagasjetransport. Herlig sykkeltur i midnattssolens rike langs Ishavskysten fra Tromsø til Svolvær. En opplevelsesreise med… Read more
Sykkelpakke langs Ishavskysten fra Tromsø til Svolvær | Discover Norway
Pakketur med sykkel og bagasjetransport. Opplev magiske Senja fra sykkelsetet. Turen starter og slutter i Tromsø. Aktiv ferie med fokus på frihet,… Read more
Sykkelpakke på Eventyrøya Senja | Discover Norway
Sykkelpakke med bagasjetransport. Sykling og båtturer i Helgeland - de tusen øyers rike. På denne sykkelturen er det ikke bakkene som tar pusten fra… Read more
Sykkelpakke på Helgelandskysten | Discover Norway
Dette er en populær sykkeltur som inneholder mange høydepunkter på Helgelandskysten. Utgangspunkt i Brønnøysund med øyhopping til Vega, Herøy og… Read more
Sykkeltur på Helgelandskysten
Sykkeltur rundt vakre Hadseløya med E-sykler eller landeveissykler. Read more
Sykkeltur rundt vakre Hadseløya
Ta deg en rolig sykkeltur på Røst, kanskje den beste måten å oppleve øya på! Read more
Sykkelutleie - Røst Bryggehotell
Sykling og vandring HUSFJELLET (Sommardalen og gapahuk på veien som kortere turmål) Startpunktet til Husfjellet går rett ved siden av Skagi (egen… Read more
Sykling og vandring fra koselig hotell ved nasjonal turistvei
Båtsfjord Brygge eies og drives av ekteparet Monica og Frode. Vi har en entusiastisk og dyktig stab, som ønsker å gjøre ditt opphold eller din mat… Read more
Velkommen til Båtsfjord Brygge i fiskerihovedstaden
Vi teller en dag med leie opptil 24 timer, velg antall dager basert på den tiden du planlegger å bruke våre sykler. Read more
Sykkel for unge og barn
Opplevelser rundt hver sving - sykle i et variert og nydelig landskap. I ditt eget tempo kan du velge ut passende dagsetapper slik at du får sett mest… Read more
Sykkelutleie - opplev Vesterålen på sykkel
Velkommen til vårt aktivitets- og utleiesenter midt i Tromsø sentrum, hvor vi tilbyr utleie av alle typer turutstyr for spennende arktiske opplevelser… Read more
Tromsø Outdoor - Aktivitet og Utleiesenter
Bærekraftige opplevelser, helsebot for kropp og sjel, historie og naturopplevelser, minner å ta vare på – en guidet sykkeltur i by, på landevei,… Read more
Guidet sykkeltur - Opplev Nord
Gamle Mårøy tilbyr forskjellige båtturer i Finnmark for større grupper. Ta kontakt for prisinformasjon. Oversikt Tufjord er en levende bygd på… Read more
Båt- og overnattingstur til Tufjord (grupper)
Å sykle på Helgeland om sommeren kan gjøres hele døgnet i det fantastiske lyset. Du sykler tett på naturelementene og stopper ofte fordi det er så mye… Read more
Helgelands vakreste eventyr på sykkel
Bli med på terrengsykkelsamling i Alta. Både nybegynnere og erfarne er velkommen til sykkelsamling i Juni. Vi tilbyr et bredt spekter av guidede turer… Read more
No Limits
Våre 180 huskier står klare for å ta deg med ut på tur! Vi henter deg fra hotellet hvor du bor og transporterer deg til vår Husky park. Read more
Snowhotel Kirkenes - Fjelltur med Husky
Ønsker du å oppleve Lofoten og dets fantastiske natur i fred og ro, da anbefaler vi en sykkeltur. Read more
Fly & Bike Leknes - Lofoten Gaver & Brukskunst
Terrengsykling er fantastisk trening, naturopplevelse og livsnytelse. Sykkelen og egen kraft tar deg langt inn i naturen og ut igjen. Nesten alltid!… Read more
Terrengsykkel - mekkekurs
Offersøy camping er den perfekte base for å oppleve Helgelandskysten med sykkel. Det er kun 8 km til Vegaferja, og ca 15 km opp til Herøy - så her er… Read more
Øyhopping på Helgeland: Offersøy
På toppen av Korgfjellet, midt mellom byene Mo i Rana og Mosjøen, finner du Korgfjellet Fjellstue. Her kan du bo i nye moderne hytter, enkle rom på… Read more
Korgfjellet Fjellstue
Svabergsnirvanaet Reinesfjellet Read more
Reinesfjellet
Variert sykling med fantastisk utsikt Read more
Skarbergflåget
Narvikfjellet og områdene rundt beskrives som et eldorado for de sykkelinteresserte! Read more
Sykkel i Narvikfjellet
Bli med oss på en el.sykkel opplevelse i Tore Hunds rike. Read more
Sykkeltur i Tore Hunds rike
Fantastisk sykling under dramatiske fjell Read more
Verdenssvaet
Uforglemmelig naturopplevelse med en god porsjon trim inkludert! Velg mellom dagstur eller kveldstur. Fatbike er en episk opplevelse gjennom alle… Read more
Fatbike
Sykkel og vandretur til kjente og ukjente perler i den flotte byen vår. Interessant og lærerik guiding om natur, kultur, historie og dagliglivet i… Read more
Hike & Bike Alta
Svensby Tursenter tilbyr sykkelutleie, 10 terrengsykler med dempegaffel, 24 gir og skivebremser er tilgjengelige. Read more
Terrengsykkelutleie - Svensby
Vi har fulldempede el. sykler som passer meget bra for å utforske våre utallige stier i Skibotn området. Passer bra for ungdom og voksne. Read more
Fulldempede el-sykler til utleie
Mosjøen er et flott utgangspunkt for ulike aktiviteter hele året. Hi North, totalleverandør av gode opplevelser, byr på guidede turer både i og… Read more
Hi North - øyeblikk du husker!
According to the outdoor-scene's law, in the summer, mountain bikers are happiest where free riders and ski tourers run riot in the winter. And vice… Read more
Singletrails og Flowrides i Lyngen
Varanger Bilutleie holder til i Vadsø og har leiebiler som vi leier ut av kjente og gode merker. vi leier kun ut bruktbiler. Read more
Tut & Kjør bilutleie, Vadsø
Denne turen utføres av Tromsø Outdoor. La oss vise deg rundt I byen og våre favoritt steder på våre ekstremt populære og enkle elektriske sykler.… Read more
Utforsk Tromsø på El-sykkel
Vil du virkelig oppleve Lofoten, dens natur og fargespill, kan vi anbefale en sykkeltur. Read more
Sykkelutleie i Svolvær - Lofoten Rorbuer
Grunnleggende kurs, passer for de fleste som har interesse for terrengsykling, om du har gjort det før eller kan tenke deg å begynne med det. Selv de… Read more
Terrengsykkelkurs - weekend - for jenter
Alta er et terrengsykkel-eldorado! Kor skal vi reis hen? Altadalen gjemmer på en rekke muligheter for nydelig stisykling. Noen stier og tråkk er… Read more
Ny sti - 3 timer
Vi tilbyr utleie av Fatbike i ulike størrelser. En utrolig flott og lett sykkel med aluminium ramme. Opplevelsen vil helt utvilsomt få frem smilet… Read more
Utleie av Fatbike
The Træna archipelago is surrounded by the open sea. Træna Rorbuferie is situated on Husøya, the most populated of these islands. Here, amidst… Read more
Træna Rorbuferie
Erbjudanden i Fjord Norge
Turen startar med Basic FjordSafari, som går inn i hjarta av Nærøyfjorden med den storslegne Sagfossen som vendepunkt. I Aurlandsfjorden legg me til… Read more
Basic FjordSafari og vandretur til geitestølen Leim
Sykkelutleige Skjolden er eit godt utgangspunkt for å utforske fleire attraksjonar på sykkel. «Den romantiske vegen» ut mot Ornes for å vitje Urnes… Read more
Sykkelutleige i Skjolden
Moderne elektriske sykler til leie i Geiranger, slik at du kan besøke fjordens utsiktspunkter med et miljøsmil. Read more
Geiranger El-sykkelutleige
Turen startar frå Skjolden og fortsett ca. 7 km på sykkelsetet inn Mørkridsdalen, som er ein av dei viktigaste inngangsportane til Breheimen… Read more
Fjell- og sykkeltur til Drivandefossen
Turen byrjar med ein køyretur i minibuss langs Aurlandsfjorden og opp til det fantastiske utsiktspunktet Stegastein, 650 meter over havet. Read more
Trugetur ved Stegastein Utsiktspunkt
Bike Rental Cycle along the Fjord Arms Surrounding Balestrand Rental includes helmet and reflective vest Pick up and Drop off at Tourist Information… Read more
Balestrand sykkelutleige
SUP NORWAYs stand-up paddlingturer er den perfekte måten å se skjønnheten i de norske fjordene. Dette er et eventyr uten sidestykke som de fleste… Read more
SUP Norway - Fjord expeditions
Heritage Taste FjordSafari - Opplev Aurlandsfjorden, Nærøyfjorden og ostesmaking i fjordbygda Undredal. Read more
Heritage Taste FjordSafari
Moderne elektriske sykler til leie i Geiranger, slik at du kan besøke fjordens utsiktspunkter med et miljøsmil. Read more
Geiranger El-sykkelutleige
Juving i Gudbrandsjuvet - ei spektakulær oppleving i fantastiske omgivnadar Juving er ei fantastisk naturoppleving i det spektakulære Gudbrandsjuvet.… Read more
Juving i Valldal - The Adventure Valley
Rafting i Valldøla Bli med på ein 11 km. lang raftingtur med spektakuler natur, opplevingar og actionfylt spenning. Rafting i Valldal passar for dei… Read more
Rafting i Valldal - The Adventure Valley
Private Cruise er fra Stavanger. De tilbyr eksklusive cruise for familier og mindre grupper om bord på to av Stavangers flotteste yachter. Opplev en… Read more
Private Cruise
Vi guider deg på el-sykkel rundt omkring i Romsdalen. Perfekt tur for deg som ønsker et lite Romsdals-eventyr på ettermiddagen. Vi tester el-syklene… Read more
Ettermiddagstur med El-sykkel
Opplev Norddalsfjorden og UNESCO fjorden Tafjord på guide tur i havkajakk. Opplev den fantastisk flotte Norddalsfjorden og Tafjorden med sin… Read more
Kajakkpadling i Valldal - The Adventure Valley
River Pig - Glacier Rafting tek deg med på rafting i breelva Jostedøla. Bli med på ein action fyllt tur med IceTroll! Read more
Rafting i breelva Jostedøla
Alltid drømt om å hoppe i strikk? Besøk Trolljuv Bungee i Åkrafjorden for sommerens heftigste adrenalinkick. Read more
Strikkhopp fra Trolljuv bru
Kombiner RIB-turen Fjord RIB Adventure med ein vandretur til den imponerande Feigefossen! Etter ein times RIB-tur på Lustrafjorden med natur og frisk… Read more
Fjord RIB Adventure + fossevandring
Utforsk Romsdalen på to hjul uten å anstrenge deg for mye. Det fine med elsykkel er at du selv kan bestemme hvor sliten du skal bli! Romsdalen byr på… Read more
Lei El-sykkel i Åndalsnes
Lek langs kysten. Utrolig moro uansett alder. Du reiser ut i havgapet i våtdrakt, sko, hjelm og flytevest. Og der leker og utforsker du både naturen… Read more
Coastal Adventures Egersund
The Aursjø road – known to be tougher than Trollstigen. The best way to explore this area, is on the mountain bike. Read more
Aursjøvegen rundt på sykkel
Vestveggen er en skikkelig utfordring. Dette er turen for deg som søker spenning, liker å utfordre deg selv, er i over gjennomsnittet god form og… Read more
Romsdalsstigen Via Ferrata Vestveggen (5-6 timer) - Norsk Tindesenter
Leig Stand up paddlebrett hjå oss i Skjolden og utforsk indre del av Lustrafjorden på eiga hand! Read more
SUP i Skjolden
Rallarvegen er eit kulturhistorisk minnesmerke. Frå vegen vil du heile tida ha kontakt med Bergensbanen, som vart opna i 1909. Ca. 80 km - sesong:… Read more
Sykkel - Rallarvegen
Opplev det fineste av norsk natur! Togtur fra Voss til Myrdal, sykle ned til Flåm. RIB båt til Gudvangen og rafting på Voss. Read more
Full pack fjord tour fra Voss
Dette er en 2-dagers sykkeltur over den spektakulære Aursjøveien med el-sykkel. Veien er kjent for å være tøffere enn Trollstigen, men er perfekt for… Read more
2-dager el-sykkeltur over Aursjøvegen
Kombiner Ebike og fottur for å besøke Flydals canyon og Storseterfossen Read more
E-bike og fottur til Westerås i Geiranger
E-sykkelutleie / egen guidet tur til Dalsnibba 1500 meter over Geirangerfjorden Read more
E-bike tur til Mt Dalsnibba i Geiranger
Romsdalsstigen Via Ferrata er en luftig opplevelser i nydelig natur. Forberede deg på kribling i magen og vind i luggen, dette er en opplevelser for… Read more
Romsdalsstigen Via Ferrata Introveggen (3-4 timer) - Norsk Tindesenter
Folgefonni breførarlag tilbyr padletur ut frå Rosendal med stopp på øyane Kalven og Snilstveitøy. Det er også mogleg med start i Sundal eller Jondal. Read more
Fjordpadling ved Rosendal
Enkel selvstyrt sykkeltur til Eagle Bend over Geirangerfjorden Read more
E-bike tur til Ørnesvingen i Geiranger
Tre til fire timers guidet tur i området rundt fiskeværet Veiholmen. Fiskeværet ligger langt ute i havet, men er beskyttet av holmer og skjær, perfekt… Read more
Kajakktur fra Veiholmen med Smøla Kajakk
Aker Stadion er Molde fotballklubbs hjemmearena og et av Norges mest moderne fotballanlegg med 11.200 sitteplasser. Read more
Aker Stadion
Lei en sykkel og se mer av Bergen på kortere tid. Perfekt måte å oppleve sjarmerende Bergen på! Read more
Se Bergen fra sykkelsetet
Bli med på en guidet sykkeltur i Bergen og se mer av byen på kortere tid. Perfekt måte å oppleve sjarmerende Bergen på Read more
Guidet sykkeltur i Bergen
Ta med deg gode venner på opplevelser i Egersund. Pakken inkluderer spennende aktiviteter og matopplevelser. Denne pakken varer i 3 dager, med 2… Read more
Vennepakke i Egersund
En guidet kajakktur i den mektige og storslåtte naturen og kulturlandskapet i Hjørundfjorden, kan ta pusten av den mest bereiste besøkende. Read more
Kajakktur i Hjørundfjorden - dagstur
Ein trygg og god introduksjon til topptur på ski med oss i Fjord Nature. Read more
Intro topptur og skred - 6 timer
Besøk monumentet Sverd i fjell på sykkel. Fra Stavanger sentrum sykler du langs Mosvannet. Read more
Sykkeltur til Møllebukta
Nyt Ålesund, en av Norges fineste byer på vestkysten! Perfekt komboen av bysykling og lett fjelltur til Sukkertoppen. Read more
El-sykkel og fjelltur i Ålesund
Velkommen til ett av Norges råeste rappeller, en aktivitet som både gir store naturopplevelser og mestring! Den 100 meter høye Zakariasdammen i… Read more
Rappellering og Via Ferrata – Ville Krefter
Atlanterhavsveien ble i 2010 kåret til Norges flotteste sykkeltur fra nettstedet ut.no! Turen kan tas fra både Kristiansund og Molde, og denne… Read more
Atlanterhavsveien - Norges flotteste sykkeltur - fra Molde
Utforska några av Fjord Norges mest hisnande landskap. På den här turen får du uppleva de vackra järnvägslinjerna Bergensbanan och Flåmsbanan, ta en… Read more
Full pack fjord tur från Bergen
Fjell-, fiske- og sykkeltur til Bølifossen - staden som ofte blir omtala som «perlao i dalen». Turen startar frå Skjolden og me syklar inn… Read more
Fjell-, fiske- og sykkeltur
Rundtur med tog fra Bergen. Høydepunkter er sykkel fra Myrdal ned til Flåm, padle kajakk i Aurlandsfjorden og RIB båt til Gudvangen. Read more
Standard extra fjord tour fra Bergen
Rundtur med tog fra Bergen. Høydepunkter er tog til Myrdal, sykkel fra Myrdal ned til Flåm og RIB-båt på Nærøyfjorden fra Flåm til Gudvangen. Read more
Standard fjord tour fra Bergen
Med el-sykkel har du mulighet til å komme tett på naturopplevelsene, oppleve ting du bare kan drømme om fra bilsetet. Read more
El-sykkel til leie - Grand Hotel
Opplev det fineste av norsk natur! Togtur fra Voss til Myrdal, sykle ned til Flåm. RIB båt til Gudvangen og rafting på Voss. Read more
Two Days Full Package Tour fra Voss
Loen Active er ei aktivitetsbedrift som gjev deg opplevingar med start frå Loen sentrum – heile året. Eksempel på aktivitetar i sommarhalvåret… Read more
Loen Active
Rundtur med tog fra Bergen. Høydepunkter er å ta Skandinavias lengste zipline, sykle Flåmsdalen fra Myrdal ned til Flåm og RIB båt på Nærøyfjorden til… Read more
Standard fjord tour PLUSS fra Bergen
Rundtur med tog fra Voss. Høydepunkter er Skandinavias lengste zipline, sykling Flåmsdalen fra Myrdal ned til Flåm og RIB båt på Nærøyfjorden til… Read more
Standard fjord tour PLUSS fra Voss
Via Ferrata er en klatrerute langs fjellet. Denne har fått navn etter fossen du må krysse underveis. Turen går delvis på bolter i fjellet. Via Ferrata… Read more
Migaren - Via Ferrata i Magma UNESCO Global Geopark
Velkommen til Kjenndalstova, en restaurant innerst i Lovatnet i Kjenndalen, omringet av overveldende natur med ei tilhørende dramatisk historie. Read more
Kjenndalstova
Opplev ein av dei mest spektakulære fjellformasjonane i verda saman med Trolltunga Active. Aktivitetsselskapet og dei spesialutdanna guidane… Read more
Trolltunga Active
Sykkel 1222 er sykkelavdelingen til hotellet Finse 1222, du finner den i østenden av perrongen. I sykkelutleien kan du hente ut sykkelen du har… Read more
Sykkel 1222
Opplev vakre Jæren. Fra Sola Strand via Bryne til Egersund. Turforslag og god tid til å oppleve hele regionen. Read more
Sykkelpakke med elsykkel på Jærruta | Discover Norway
På øya Reksta er det fint å dra på sykkeltur i kombinasjon med fjelltur. Read more
Sykkeltur på Reksta
Kombinert heildags sykkeltur og fottur frå Dyranut via Tinnhølvegen til Trondsbu og Stigstuv. Read more
Dyranut - Trondsbu - Stigstuv - Trondsbu - Dyranut
Med El-sykkel vil dette være en morsom og enkel måte å oppleve naturen og historien til Haugesund på. Dette er en opplevelse som passer til de fleste.… Read more
Guidet EL-Sykkeltur i Haugesund
Hardangerbrua er blant dei ti lengste hengebruene i verda. Du kan gå og sykle ein lett tur over brua og nyte fantastisk utsikt til fjordlandskapet.… Read more
Hardangerbrua gang- og sykkelveg
Lei sykkel for sykling i nydelig natur på Fløyen. Read more
Leie av Mountain Bike på Fløyen
Hurtigbåtene til Kolumbus binder fjordene i Rogaland sammen, og er ofte den raskeste reisemåte fra sør til nord i fylket. Read more
Hurtigbåt Stavanger - Ryfylke
Aktør: Kolumbus. Hurtigbåt fra Stavanger til Steinsøy, Vassøy, Langøy, Lindøy, Hellesøy, Tunsøy, Kalvøy, Uskekalven, Stølsvik, Rosenvik, Usken,… Read more
Hurtigbåt Stavanger - Byøyene - Hommersåk
Jærruta er forslag til en 4-dagers sykkeltur for hele familien. Den dekker hele Jæren mellom Sola og Egersund. Du kan velge mellom å sykle sørover fra… Read more
Jærruta
Ein lett tur på 1-3 timar som passar dei aller fleste. Turen byr på noko av det flottaste bygda har å by på; Frukt- og siderruta, panoramautsikt over… Read more
Liavegen/Jobykse
Lodalen er spektakulær, og dalen si dramatiske historie gjer dalen spesiell. Inst i dalen ligg Kjenndalsbreen, som er Jostedalsbreen sin lavaste… Read more
Lodalen i Stryn
Naturen i Rogaland er full av kontraster. Her finner du dramatiske og idylliske fjorder, høye fjell og slake heier, lange hvite sand- og… Read more
Nordsjøruta
Svinvika er et idyllisk område med mange kulturminner, for eksempel møtes veier fra de siste tre århundrene her. Langs disse veiene kan du gå en… Read more
Svinvikrunden vandrerute - enkel fottur
Selv om det aller beste du kan gjøre på Tustna Ladestasjon er absolutt ingenting, har vi noen forhåndsbestilte aktiviteter å tilby. Vi bruker området… Read more
Tustna Ladestasjon - aktiviteter
Bli med FjordSeal på guida kajakk-turar på Lustrafjorden. Med base i Marifjøra i det gamle tobakkshuset på Hunshamargård ca.400 meter frå Tørvis… Read more
Kajakk på Lustrafjorden
Bli med på kystkulturpadling frå Hardbakke. Her kan du lære meir om lokalhistorie, geologi og dyreliv Read more
Kystkulturpadling i Solund - Sognefjord Active
Å padle kajakk blant isfjell i Møsevatnet er ei spesiell oppleving. Denne turen er ei spektakulær oppleving du ikkje vil gløyma! Read more
Brekajakk på Møsevatnet
På Jæren kan du leie elsykkel hos Travel Event. Hent/lever syklene på Bryne Kro & Hotell, Sola Strand Hotell eller Grand Hotell i Egersund.… Read more
El-sykkelutleie på Jæren
Bulder&Brak Opplevingar arrangerer guida padleturar for heile familien i stødoge tandemkajakkar. Born over 12 år kan padla på eiga hand i våre… Read more
Familietur med guide - Årdal
Å sykle Nordsjøveien fra Egersund til Hellvik er en fantastisk tur, som strekker seg over 12 flotte kilometere på godt opparbeidet turvei/grusvei.… Read more
Nordsjøveien - Egersund - Hellvik
Voss og omegn byr på terrengsykkelturar i verdensklasse med spektakulær norsk natur. Utforsk Vossastiane i skogen. Opplev eit terrengsykkeleventyr! Read more
Guida MTB tur, Bømoen, Voss - Outdoor Norway
Med sykkel langs Sognefjorden - Utforsk fjordlandskapet i ditt eige tempo på ein av Lavik Fjord Hotel & Apartments sine syklar. Read more
Lavik Sykkelutleige
Når vi deler vår lidenskap for friluftsaktiviteter og den ville norske naturen, gjør vi din drøm og vår visjon til virkelighet. Read more
Norway AdvenTURes
Er du glad i å kjøre i urørt snø, men vet ikke helt hvordan man bør minimalisere risikoen? Bli med Contrast Adventure på 2-dagers skredkurs!… Read more
Skredkurs i Sunndalsfjella med Contrast adventure
Ta ferjen til Kvitsøy og ta med sykkelen! Den lille, idylliske øya inviterer til en nydelig sykkeltur. Ideelt for familier med småbarn også ettersom… Read more
Sykkelturer på Kvitsøy
Lån gratis robåt i Føresvik på Bokn og utforsk stedet fra sjøsiden. Read more
Utleie av robåt - Bokn
Prøv ein elektrisk bygdesykkel og utforsk Voss. Få ShareBike til telefonen din og bli med. Read more
Vossa Bike
Her er virkelig målet verdt turen. Skadbergsanden er Egersunds stolthet når det kommer til badeplass. I deilig sommervær kan lite måle seg med den… Read more
Egersund sentrum - Skadberg
Oppdag Hyllestad og Åfjorden frå kajakken. Her kjem du tett på naturen på ein måte du elles kanskje ikkje opplever. Velkommen til ei padleoppleving av… Read more
Fjordkick - Kajakk
Bulder&Brak Opplevingar arrangerer guida turar som kombinerer vadring og padling. Me padlar over Årdalsvatnet til veglause Nundalen, og vandrar frå… Read more
Frå fjord til fjell
Nyt fantastisk natur og den naturlige roen i Lavikdal med kano for heile familien. Read more
Kanopadling Lavik
Kayak Balestrand AS gir deg muligheten til å oppleve de vakre omgivelsene i Balestrand, Esefjorden og Sognefjorden fra kajakken. Bli med på en… Read more
Kayak Balestrand
Opplev den adrenalin-fylte ruta til Trolltunga med ein guida via ferrata-tur med Trolltunga Active. Perfekt for dei som vil ha eit litt annleis… Read more
Trolltunga Via Ferrata - Trolltunga Active
Sykkeltur i Øyriket i Romsdal. Sykkelturen starter i Molde og går vestover til øykommunene Midsund, Sandøy og Aukra. Mellom de mange øyene kan man… Read more
Øyhopping på sykkel på kysten av Romsdal og Nordmøre
ACTIN tar deg med uansett årstid på tur i vakker natur med Sunnmøre som utgangspunkt og hovedmål. Vi vil sammen med deg skape gode opplevelser og… Read more
Actin - Your Adventure
Visste du at du kan nå leie en sykkel på turistinformasjonen i Egersund? Det koster kr. 250,- per dag og kan betales med kontant eller Vipps. Read more
Sykkelutleie ved Egersund turistinformasjon
Hos Sognefjord Boating kan du leige båtar som passar godt for fiske, vassport, dykking og båtturar langs FjordKysten. Read more
Båtutleige i Hyllestad - Sognefjord Boating
Ordet Coasteering kjem av det engelske ordet coast som betyr kyst. Betydinga av ordet er at man skal bevege seg både i vatn og på land langs klipper i… Read more
Coasteering - Sjøbris Adventure
Denne turen går til nydelige Hestnes hvor utsikt mot åpent hav og flotte turstier kan benyttes i forlengelse av sykkelturen. Strekningen går på gang-… Read more
Egersund sentrum - Hestnes
Med elektrisk sykkel kan du oppleve naturen på ein heilt ny måte. Her kjem garantert smilet fram. Vi har heil nye og moderne syklar med kraftig… Read more
Elsykkel utleie Hellesylt
Denne ruten er kanskje en av landets fineste pendlerruter, der den går nesten helt uten stigninger på utsiden av jernbanelinja og delvis helt nede ved… Read more
Gausel stasjon – Hillevåg
De grønne sykkelturene i Sandnes er fine for familier. Det er ikke rutene for deg som sykler superfort på treningstur. Her kommer du ut på landet med… Read more
Grønn rute - Melsheiruta
Prøv vannscooter i trygge omgjevnader saman med ein av guidane til Sognefjord Boating. Ei fantastisk naturoppleving kombinert med litt fart og… Read more
Guida vannscootersafari - Sognefjord Boating
Nyt dagen i ein kajakk. Me padlar gjennom eitt av dei vakraste landskapa i verda, tek oss god tid og nyt omgjevnadene til fulle. Om tilhøva tillet det… Read more
Heildagstur i kajakk Årdal
Erbjudanden i Sørlandet
Lei sykkel og prøv Fun Bike Parken hos TrollAktiv. Read more
TrollAktiv sykkelpark på Evje
Velkommen til sykling på skinner på den gamle Flekkefjordbanen. En unik opplevelse for hele familien, vennegjengen eller teambuilding med jobben. Read more
Skinnesykling på Flekkefjordbanen
Start fra turistkontoret og følg Smith Petersens gate mot Arendal forbi Grimstad kirke og Grimstad rådhus. Fortsett rett frem på… Read more
Sykkeltur "Fevikrunden" 26 km
Adventure Norway er Norges sydligste raftingsenter som tilbyr spennende opplevelser omgitt av nydelig natur. Read more
Adventure Norway
Ved Hartevatn, ca. 1 km. fra Hovden sentrum, ligger Hegni Friluftsområde. Read more
Bad, fiske, lek og moro på Hegni
Opplev den vakre Mandalen og Mandalselva fra sykkelsetet! Turen følger den gamle Dalevegen på vestsiden av elva. Read more
På sykkel langs Mandalselva
Denne sykkelturen følger Nidelva sørover fra Nelaug stasjon i Åmli kommune gjennom variert terreng, og er en fin dagstur for de litt mer ambisiøse.… Read more
Sykkeltur Nelaug i Åmli - Arendal
Skjernøya har Norges sydligste bosetting og et flott turområde hvor du kommer tett på havet. Read more
Sykkeltur til Skjernøya
Canvas Hove i Raet nasjonalpark utenfor Arendal tilbyr utrolig mange spennende friluftsaktiviteter til vanns og til lands. Read more
Canvas Hove friluftsaktiviteter
På Hovden er det et allsidig turterreng. Read more
Fottur på Hovden
Opplev Farsund og Lista fra sykkelsetet! Read more
Sykkelutleie i Farsund
Lei en sykkel på Grimstad Turistkontor og sykle opp til Dømmesmoen. Read more
Opplev RAET i Grimstad på sykkel
Postveien er en del av Nasjonal Sykkelrute nr. 1 og er en bilfri strekning. Read more
Postveien fra Kristiansand til Brennåsen
Start fra turistkontoret og følg Smith Petersens gate mot Arendal forbi Grimstad kirke og Grimstad rådhus. Fortsett rett frem på… Read more
Sykkeltur "Marivold rundt" 17 km
Start fra turistkontoret, sykle sørvestover langs bryggene forbi Oddensenteret og videre på Bark Silas vei frem til rundkjøringen.… Read more
Sykkeltur "Rorerunden" 12 km
Fire toppturer er spesielt godt egnet for familier med barn. Disse turene er merket med blå farge, og alle er skiltet fra Hovden sentrum. Read more
Topptur på Hovden
Norges største skatepark finner du på Lista fly- og næringspark. Anlegget har 2500 m² innendørs park med en enestående bowl, foam pit og mye mer. Read more
Flipside Skatepark
Start fra turistkontoret, sykle sørvestover langs bryggene forbi Oddensenteret og videre på Bark Silas vei frem til rundkjøringen.… Read more
Sykkeltur "Syndle rundt" 47 km
Konsmoparken ligger langs Audnaelva like ved Konsmo sentrum og har sandstrand og frisbeegolfbane. Read more
Konsmoparken aktivitetspark og frisbeegolfbane
Sykkelruta mellom Lista fyr og Varnes fyr i sykkelkommunen Farsund er 15 kilometer med pur lykke. Read more
Sykkelruten Vita Velo Vest-Lista
Barnevennlige sykkelruter og treningsturer i Kvinesdal. Read more
Sykkelturer i Kvinesdal
Terrengsykkelpark i Farsund. Read more
Terrengsykling
Ta heisen til topps på Hovden Alpinsenter en og prøv to svært ulike downhilløyper med forskjellig vanskelighetsgrad.… Read more
Downhill sykkelløyper på Hovden
Heisbasert sykling for både nybegynnere og eksperter, rett utenfor Kristiansand. Read more
Kristiansand Sykkelpark
Speilen Betongpark er en av landets beste skateparker. Den er ca 1200 kvm stor og har det meste av det skatere ønsker. Ta med det skatebord,… Read more
Speilen Betongpark Mandal
Turen er en av fem ruter som inngår i Thor og Dag Ottos sykkelløyper, og er Dag Ottos intervalldrøm. Her får du testet… Read more
Sykkeltur "Bakkejageren" 41 km
Vil du prøve en av de mest brukte treningstraséene til de aktive syklistene i distriktet? Er du klar for en rask runde med lite… Read more
Sykkeltur "Froland rundt" 46 km
Start fra turistkontoret, sykle sørvestover langs bryggene forbi Oddensenteret og videre på Bark Silas vei frem til rundkjøringen.… Read more
Sykkeltur "Vestlandske hovedvei" 24 km
I Grimstad og omegn kan du sykle i sykkelstjernene Thor Hushovd og Dag Otto Lauritzens sykkelløyper! Read more
Thor & Dag Ottos sykkelløyper
Blå sykkeltur - 8,3 km Dette er en fin rundtur som går henholdsvis på grusvei og asfalt. Det er ingen lengre tekniske partier… Read more
Blå sykkeltur -8,3 km, Hovden
Nyt vakre Setesdal på en av våre elektriske delingssykler som du kan låne vi appen ShareBike. Read more
El-sykkel utleie
Nyt vakre Setesdal på en av våre elektriske delingssykler som du kan låne vi appen ShareBike. Read more
El-sykkel utleie
Nyt vakre Setesdal på en av våre elektriske delingssykler som du kan låne vi appen ShareBike. Read more
El-sykkel utleie
Nyt vakre Setesdal på en av våre elektriske delingssykler som du kan låne vi appen ShareBike. Read more
El-sykkel utleie
Tungvekteren er et nettverk av terrengsykkelstier nordøst for Arendal sentrum. Read more
Arendal Singletrack - Tungvekteren
Lei en sykkel og opplev de mange naturskjønne områdene rundt Arendal. Read more
Sykkelutleie i Arendal
Opplev Hovden fra sykkelsetet på veier og stier, eller downhill. Read more
Sykkelutleie på Hovden
En fin rundtur for hele familien i Marnardal. Read more
Rundt Heddeland
Sykkelturen starter ved Myra skole, hvor du kan parkere bilen.  Turen går blant annet forbi Granestua som er et av Arendals mest… Read more
Sykkelrundtur Myra - Granestua - Hersel ved Arendal
Start fra turistkontoret, sykle oppover gågata og videre på Storgaten. Du krysser E 18 og fortsetter rett frem på fv. 404 mot… Read more
Sykkeltur "Farmen" 51 km
Turen starter ved Grimstad turistkontor midt i Grimstad sentrum, og er en av fem ruter som inngår i Thor og Dag Ottos sykkelløyper. Sykle… Read more
Sykkeltur "Flo & fjære" 37 km
Start fra turistkontoret og følg Smith Petersens gate mot Arendal forbi Grimstad kirke og Grimstad rådhus. Fortsett rett frem på… Read more
Sykkeltur "Temse rundt" 21 km
Lista Adrenalinpark tilbyr fartsfylte aktiviteter for hele familien! Read more
Lista Adrenalinpark
Sport 1 har sykler til utleie i sentrum av Mandal. Read more
Sykkelutleie hos Sport1
Turen er en av fem ruter som inngår i Thor og Dag Ottos sykkelløyper. Thor Hushovds omvei til Arendal er turen for deg som ønsker… Read more
Sykkeltur "Verdens lengste vei til Arendal" 49 km
Denne turen tar deg fra sentrum av Mandal og gjennom et frodig kulturlandskap langs Skogsfjorden og innover grusveier til du kommer til Sjølingstad… Read more
Sykkeltur til Sjølingstad
Sykkeltur rundt Furulunden så lenge du ønsker, med vanskelighetsgrad lett. Furulunden er en furuskog som ligger i sentrum av Mandal. Her er det mange… Read more
Sykkeltur Furulunden
Sykkeltur Gjervoldstad rundt med lengde på 25 km og en vanskelighetsgrad "tøff". Flotte badeplasser og fiskemuligheter langs veien. Read more
Sykkeltur Gjervoldstad rundt
Sykkeltur langs skogsfjorden til gamle speidertomta med en lengde på 10 km tur/retur og vanskelighetsgrad lett. Her er det også mulighet for å bade. Read more
Sykkeltur Skogsfjorden
Turen går frå Valle sentrum mot nord og fylgjer ein god og trygg gang- og sykkelveg til raste- og badeplassen Honnevje. Rasteplassen er… Read more
Sykkeltur til Honnevje, Valle
Å sykle fra Vigeland og ut til Lindesnes fyr er en fin tur for voksne, og eldre barn. Man sykler for det meste langs en smal bilvei med mange… Read more
Sykkeltur til Lindesnes fyr
Sykkeltur til Tregde - Selvåg. 24 km tur/retur med middels vanskelighetsgrad. Read more
Sykkeltur Tregde - Selvåg
Mange fine sykkelturar i Åseral Read more
Sykling i Åseral
På Hovden Alpinsenter kan du ta stolheisen til toppen av fjellet Nos. Heisen er åpen både om vinteren og om sommeren. Read more
Ta stolheis til fjells
Turen er en av fem ruter som inngår i Thor og Dag Ottos sykkelløyper. Start fra turistkontoret, forbi Oddensenteret og videre på… Read more
Sykkeltur "Vestavind" 65 km
Grimstad er sykkelby, og her kan du møte turistkontor på hjul. Hvis du plutselig ser den grønne lastesykkelen, så er det… Read more
Turistkontor på hjul i Grimstad
Opplev Arendals kulturlandskap på sykkel! Rundturen går fra hjertet av byen forbi gamle trehus, en kunsthall, samt en veldig spesiell kirkegård! Read more
Arendal kulturløype
Start fra turistkontoret, sykle sørvestover langs bryggene forbi Oddensenteret og videre på Bark Silas vei frem til rundkjøringen.… Read more
Sykkeltur "Homborsund om Vestlandske hovedvei" 38 km
Sykkelturen går langs vannet mot det gamle industrisamfunnet Eydehavn før den ender opp på naturskjønne og badevennlige Buøya. Read more
Sykkeltur Arendal - Eydehavn - Buøya
Dette er et forslag til en tur gjennom noen av de gamle delene av Mandal. Gjennom trange brosteinsgater med vakre hvite trehus, blomster og hyggelige… Read more
Sykkeltur i Mandal sentrum
Tromøy er Sørlandets største øy, og et flott område for sykkelturer. Velg deler eller hele den 40 km lange løypa gjennom skog, langs sjø og forbi… Read more
Sykkeltur på Tromøy utenfor Arendal
Turen går 6,3 km. nordover på Rv9 til bobil-parkeringen "Sanden Såre". Fyrste del av turen følgjer gang- og sykkelvegen til Honnevje raste- og… Read more
Sykkeltur; Sanden Såre, Valle
Nasjonal Sykkelrute 3 går fra Kristiansand til Haukeligrend. Denne ruta går for det meste på småveier og stier. Noen parseller følger likevel RV9.… Read more
Sykkelrute Byglandsfjord - Kilefjorden
Utsikten utover skjærgården er fantastisk - og vel verdt turen! Read more
Sykkeltur til Landehobde
Sykkeltur i og rundt Tvedestrand. Fra øy til øy i ekte, sørlandsk skjærgård, går turen fra bokbyen Tvedestrand ut i havgapet og det verneverdige… Read more
Øyhopping med sykkel i Tvedestrand
Hisøyløypa er en flott løype som tar turen fra Arendal sentrum og ut til fergeleiet ved Kolbjørnsvik. Løypa har muligheter for avstikkere og turen… Read more
Sykkeltur på Hisøy
Sirdal har flere smale og minimalt trafikkerte veier som er perfekte sykkelruter. Read more
Sykling i Sirdal
Tips til sykkelturer i Risør. Her finner du også informasjon om sykkelutleie. Read more
Turforslag og sykkelutleie i Risør
Dagstur med sykkel Hovden - Ørnefjell - Vatnedalsdammen - Hovden Turen følger RV 9 til Ørnefjell, og lokalveien forbi golfbanen… Read more
Sykkeltur; Vatnedalsdammen, Bykle
Erbjudanden i Østlandet
Sykkelutleie og sykkeltur med guide med Aktiv Fritid - opplevelser med utsikt. Read more
Sykkelutleie på Tjøme
I uminnelige tider har nordmenn slitt seg i senk over Dovrefjell – nå kan du sykle hele fjellheimen rundt og lade batteriene med vafler på… Read more
Tour de Dovre på sykkel
Vil du prøve deg på downhill er Hafjell Bike Park ledende i Norge på heisbasert sykling. Read more
Hafjell Bike Park
Kragerø Resort tilbyr et stort opplevelseområde, med spa, tennisbane, minigolf , korthull og 18- hulls golfbane, Beachclub, kajakk-/sykkelutleie,… Read more
Kragerø Resort
Trimrom og solarium Liker å trene? Ingen grunn til å kutte ut i ferien eller under konferansen du er på. Ved bassenget og… Read more
Trimrom - Ustedalen
Pellestova Hotell Hafjell og Øyerfjellet ligger i "Birken-land". Read more
Sykkelutleie | Pellestova Hotell
Sykkelstiene i tilknytning til Skien fritidspark er lett tilgjengelige og varierte, fra det helt enkle til teknisk krevende. Read more
Sykkelaktiviteter i Skien fritidspark
Langs den 12 km idylliske natur- og kulturstien Ustedalsfjorden Rundt, ligger kulturminnene på rekke og rad: Geilojordet med sine 200-300 år… Read more
Ustedalsfjorden
Aktiviteter for hele familien, hele året! Read more
Sommer på Raulandsfjell
Et nasjonalt minnesmerke og et flott turområde! Read more
Trandumskogen
På INSPIRIA science center i Sarpsborg kan du oppleve, utforske og lære om vitenskapens verden. Hvert år kommer det tusenvis av besøkende fra inn- og… Read more
INSPIRIA science center
16,5 km - Smådalsrunden er en kort, men forholdsvis krevende rundtur i utrolig flott fjellandskap i Vang som gir deg virkelig en følelse av å være ute… Read more
Smådalsrunden på sykkel
HUB riding for syklister gir deg muligheten til å bruke Straand Hotel som utgangsbase og sykle varierte og spennende ruter hver dag under oppholdet… Read more
HUB Riding Sykkel
Utleie av vanlige sykler, elsykler og sykler med pigger Read more
Sykkelutleie
Familiens egen favoritt-tur. Her kan du unne deg en rast i vannkanten, bade, leie kano og besøke Lauvssjøstølen. Passer for… Read more
Lauvsjøen rundt (Lett 5,3km) - Golsfjellet
Med utgangspunkt Gudbrandsgard følger man sykkelskiltene fram til Svinslåa. Read more
Kvitfjell - Storfjellet (38,6 km)
Ved Skardbua begynner terrengsyklingen på kjempefine og krevende stier som går opp mot Slagfjella og videre mot Røgnhøgda før man faller ned mot… Read more
Kvitfjell-Skardbua-Fagerhøi (46,7 km)
Ruta går i lett og nydelig fjellterreng på fin fjellveg, traktorveg og gammel ferdselsveg gjennom fjellskogen og åpne setertufter. Read more
Kvitfjell-Digeråsrunden (28 km)
Denne turen tar deg rundt til de forskjellige familieopplevelsene på Golsfjellet. Beskrivelsen tar utgangspunkt på Oset… Read more
Familierunden (Lett 15 km) - Golsfjellet
Fra Peer Gynt Kafè sykler en sørover langs Børkdalsvegen forbi Valseter og Valsvatn. Read more
Valsfjellet rundt (25,6 km)
Hallingdalsruta tar deg fra Geilo til Nesbyen, en distanse på 77 km i relativt lett terreng. Ruta er en del av Nasjonal Sykkelrute 4, som binder… Read more
Hallingdalsruta (Eventyrvegen)
En fin rundtur som gir deg en smak av Nesbyen sentrum – her er det mye å se underveis. Turen er skiltet og går både på asfalt, grus og… Read more
Nesbyen rundt
Vi på Milepelen Hotell og Vertshus kan hjelpe deg med utleie av kanoer, fiskestenger, sykler - og er i tillegg behjelpelig med gode… Read more
Aktiviteter ved Milepelen Hotel og Vertshus
Ridevegen i Søndre Land er en fin rundtur i gjennom eldre bosetninger og vakkert kulturlandskap med fin utsikt over Randsfjorden Read more
Ridevegen i Søndre Land
En flott familie- eller treningstur i relativt flatt terreng rundt Tisleiafjorden på Golsfjellet i Hallingdal. Passer godt for de fleste og kan… Read more
Tisleifjorden rundt (Lett 37 km) - Golsfjellet
Panorama utsikt av Geilo! Fra Geilojordet følger du skilt merket til Kikut, forbi Hestesenteret til Gamle Skurdalsvei og hvor det er bratt… Read more
Kikuttoppen Rundt
Opplev storskogen med sine mystiske innsjøer, på smale stier og med fristende ørret. I løpet av 4- 5 timer fører guiden deg inn skogen. Read more
Kort guidet skogstur - sykling, fiske og vandring
Du kan starte ved Oset Høyfjellshotell og fortsetter langs Golsfjellveien (Oset-Fjellheim) til Gurisetkrysset. Videre langs Gurisetvegen til… Read more
Vesle Golsfjellrunden (Lett/Middels 20 km) - Golsfjellet
Opplev Oslo med en bysykkel - enkelt og miljøvennlig! ​​​​​ Bysyklene finner du på 250 stativer i og rundt Oslo sentrum og helt ut… Read more
Oslo Bysykkel
Geilo Aktiv får deg ut i naturen og sørger for at du får mosjon i frisk luft på enten fatbiken… Read more
Geilo Aktiv
Sykkelturen "Landskaper'n" er en populær tur der du kommer nært inn på Telemarkskanalen og flere sluser. Read more
Landskaper'n
Sykkelruten "Solsida" tar deg med gjennom et fantastisk landskap, forbi badeplass og helt frem til Telemarkskanalen. Read more
Solsida
Sommarlandet er en lett krevende tur som gir deg mange muligheter for forskjellige opplevelser hvis du tar deg god tid. Read more
Sommarlandet
En middels vanskelig tur i historiske omgivelser langs den gamle hovedveien til Bergen, kalt Kongeveien, som ble anlagt fra Johnsrud i Lommedalen over… Read more
Kongeveien over Krokskogen til Sundvollen
Kyststien er populære merkede stier som sikrer vandring langs sjøen. Gå mellom flottes byer og tettsteder, kjenn på sørlandsidyllen og nyt god mat på… Read more
Kyststien Indre Oslofjord
Enkel og hyggelig tur på småveier og gode stier langs kyststien på en av Askers flotteste strekninger - en deilig tur hvor lungen fylles av god… Read more
Kyststien Vettre - Vollen - Slemmestad
Opplev Finnskogen Nord - for deg som søker mot natur og villmarksopplevelser! Read more
Opplev Finnskogen Nord
Opplev Kynna på Finnskogen - ideell for padling, vandring og sykling - den perfekte helgeturen! Read more
Opplev Kynna - padle, sykle, vandre
Lett familietur til Langtjern. Går i nærområdet til Ruten Fjellstue og Dalseter Høyfjellshotell. Passerer varmestua Hulderbu. Read more
Langtjernrunden i Espedalen (5 km)
En fantastisk tur på begge sider av Glomma Read more
Sykkelturer | Glommastien
Jomfruland byr på en helt spesiell naturopplevelse. Hver vår strømmer besøkende til den flate øya for å oppleve den utrolige hvitveisblomstringen i… Read more
Hvitveistur til Jomfruland
En middels krevende tur hvor du får nyte noe av den beste utsikten Skeikampen har å by på. Turen starter på toppen av Skeikampen, 1124 moh. Read more
Sykkeltur - Skeikampen - Skardbua - Dørdalssætra (24,2 km)
En teknisk krevende sykkelrute i vakker natur, egnet for erfarne terrengsyklister. Read more
Sykkeltur fra Skeikampen til Skardbua (23,5 km)
En lang tur på lite trafikkert grusvei, anbefaler å sette av hele dagen for tid til avstikkere for å oppleve og se og lære om området og historien. Read more
Sykkeltur rundt Dokkfløyvatnet i Gausdal Vestfjell (30 km)
Unimog-tur med Ål Adventure, Ål i Hallingdal. Read more
Unimog-tur
Velkommen til Beitostølen Trail Arena - Norges nye terrengsykkeldestinasjon! Read more
Beitostølen Trail Arena
Ta med deg sykkelen til Nord-Europas høgastliggande bilveg, Galdhøpiggvegen - og trø deg gjennom ei 15 km. lang oppstigning til Juvasshytta! Read more
Galdhøpiggvegen | Sykkeltur til Juvasshytta
Kanalruta er en fantastisk sykkelopplevelse som går langs Telemarkskanalen. Opplev slusekryssing på sykkel eller ta deler av veien om bord på… Read more
Kanalruta
Kyststien gjennom Vestby kommune er en 20 kilometer langtur eller mange, fine småturer. Kyststien er godt merket. Den inviterer deg ut på… Read more
Kyststien gjennom Vestby
Mjølkevegen er anerkjent som en av de fineste sykkelturene i Norge. Her får man virkelig oppleve alt Valdres har å by på. Den… Read more
Mjølkevegen: Høydepunktene på nordsiden - sykkelpakke med Jotunheimen Travel
Gautefall Event tilbyr stisykling i fantastiske sva- og fjellområder. Her ligger utallige fine flyt-stier og innbydende skogsterreng bare og venter på… Read more
Stisykling på Gautefallheia
Nytt av sesongen er enda flere sykkelstier i topp standard på Kragerø Resort. Ta med deg sykkelen og venner eller familie for en aktiv og spennende… Read more
Sykkelsti ved Kragerø Resort
Ruta starter ved stranda på Skulerud – en sandstrand med gode bademuligheter. Like i nærheten finner man det gamle kai- og… Read more
Sykkeltur: Kroksundrunden
På Canvas Telemark kan du oppleve glamping i luksuriøse yurt-telt, utrolig natur, terrengsykling på sitt aller beste, uforglemmelig leirliv og… Read more
Canvas Telemark - sykkelferie
Turen inn til Svartfjell byr på fin natur med fjell, vann og utsikt til Rondane. Turen går i fjelllandskapet på Venabygdsfjellet på grusveger og… Read more
Familietur til Svartfjell (10 km)
Hallingdal Sykkelpark, i Hallingdal Feriepark.Gratis for alle og alltid åpen. Ål i Hallingdal. Read more
Hallingdal Sykkelpark
Om Jotunheimstien Jotunheimstien strekker seg fra Oslo sentrum, gjennom Marka, over fjellet, og helt til Gjendesheim i Jotunheimen. Dette er en… Read more
Jotunheimstien - Hadeland, Vestre Toten og Gjøvik
Vaset - Storefjell (ca. 35 km)  Denne delen av Mjølkevegen er den mest familievennlige og egner seg for alle som er glade i å… Read more
Mjølkevegen: Vaset - Stølsvidda - Golsfjellet (35 km)
Opplev vakker høyfjellsnatur på sykkel! Rauland har flotte sykkelstier langs innsjøer og høye fjell. Read more
Sykkel i Rauland
I over 100 år har den gamle Strynefjellsveien tatt reisende over fjellet mellom Skjåk og Stryn. Nå passer den perfekt å utforske fra sykkelsetet. Read more
Gamle Strynefjellsveg på sykkel
Hamaren Aktivitetspark - gir friluftsliv og sosiale møtesteder tilgjengelig for alle. Read more
Hamaren Aktivitetspark sykkelstier
Turen fra Mesnali passer best for de som er vant med å sykle noen mil. Tilbaketuren går lettest da det går mye nedover fra Moste. Kortvarianten fra… Read more
Moste seter og Tjuv-Ola (15 / 30 km)
Denne runden passer for de som liker mer variert terreng. Et par gamle setermeierier ligger langs ruta, det er kanskje spesielt interessant for de som… Read more
Olshølen, Nysætra og Øyungen (20 km)
Pumptracken ligger på toppen av Mosetertoppen, rett ved avstigningen av Gondolen. Read more
Pumptrack i Hafjell Bike Park
Velkommen til Nordens Toscana! Read more
Stange Vestbygd
Flott familietur. Passer for alle. Historien om Sjuguttsteinen ved Stenstilen og Berthe Putta på Nøkkelåsen gjør turen ekstra spennende for de yngste. Read more
Storstilen, Stenstilen og Nøkkelåsen (18 km)
Turen rundt Rødenessjøen går i lett terreng i et landskap dominert av den langstrakte Rødenessjøen. Read more
Sykkeltur: Rødenessjøen rundt
Reis - lev - opplev! Hvor som helst, når som helst, ta en taxibåt! Read more
Taxibåter i Kragerø
På Bardølas treningsrom finner du et godt utvalg av trenings apparater. Spør resepsjonen for tilgang til treningsrommet.  Read more
Treningsrom - Bardøla Høyfjellshotell
Sykling og vandring til Lauvdalsbrea. Ål i Hallingdal. Read more
Bike & Hike - Lauvdalsbrea
Geilo har nå fått på plass en pumptrack. Pumptrack er en bane hvor du skaper fart ved å bevege deg i pumpende bevegelser gjennom banen. De… Read more
Geilo Bike Arena Pumptrack
Discover Norway tilbyr pakketurer for individuelle sykkel-, ski- og fotturer i Norge med bagasjetransport. Turene er på egenhånd uten guide og gir deg… Read more
Pakketurer for sykkel, ski og vandring i Norge | Discover Norway
Bli med på stolpejakten! Stolpejakten er et gratis aktivitetstilbud der du kan være med og «jakte» på stolper på… Read more
Stolpejakten
Ein sykkeltur langs den nedlagte toglina mellom Treungen og Åmli, passar for alle. Ein flott familietur i eit nydeleg kulturlandskap. Read more
Sykkeltur på gamle Treungbanen
Middels krevende tur: 4 km - ca. 1t og 15min (en veg). Turen går i jevn stigning i skogsterreng og på hogstflater med fin utsikt over Mjøsa. Read more
Topptur til Bangsberget, Brumunddal
Fitness-avdelingen har et areal på 300 kvadratmeter med moderne treningsstudio, spinningsal, samt sal for klasser med aerobic, yoga og pilates… Read more
Fitness - Vestlia Resort
Turen fra Storåsen passer best for de som er vant med å sykle noen mil, spesielt med tanke på tilbaketuren der det er en del stigning, spesielt i… Read more
Gammelskolla og Geitbu (10 / 30 km)
Furusjøen er den største av mange innsjøer i området. Ta en dukkert ved Furusjøens sandstrand og besøk "verdens minste by", Luseby. Read more
Rundt Furusjøen (18 km)
Den ultimate familieturen hvor selv den aller minste kan farte rundt på en løpesykkel eller i sykkelvogn bak hos mor eller far. Read more
Skjemtjønna Rundt (8 km)
Aremarksjøen midt i Haldenkanalen har mange små og store øyer og sund. Med sine mange viker og odder er det et fint landskap å sykle i. Read more
Sykkeltur: Aremarksjøen rundt
Rakkestadhallen ligger i sentrum, med sin skatebane, basketbane og beachvolleybane. Her ligger også Frisbeegolfparken.  Banene er… Read more
Aktivitetsområde ved Rakkestadhallen
I den lille bygda omgitt av store destinasjoner som Hemsedal og Geilo har man muligheten til å få storslåtte tur- og… Read more
All Adventure
Jotunheimen og dei eventyrlege fjelldalane rundt er eit mekka for alle syklistar i alle aldre og ambisjonsnivå. Opplev fjellheimen på to hjul og med… Read more
Bike & Hike Jotunheimen
Følg gamle seterveier i villreinens rike mellom Rørosbanen og Dovrebanen - det grønne alternativet langs de blå fjella! Read more
Bike and train - fra Rørosbanen til Dovrebanen
Fjella er et stort, sammenhengende skogsområde. Det omfatter Trømborgfjella i Indre… Read more
Fjella turområde
Dette er en relativt ny og fremadstormende sport i Norge som kombinerer idrettene fotball og golf. På Geilo er vi nå så heldige at vi har fått på… Read more
Fotballgolf Vestlia Resort
Gautefall Event tilrettelegger og gjennomfører arrangementer i fantastisk natur for deg som ønsker en opplevelse utenom det vanlige. Read more
Gautefall Event
32,5 km - Grønsennknippa rundt er en kortere variant av Store Syndinrunden fra Vaset. Den runder fjellet Grønsennknippa og egner seg ypperlig som… Read more
Grønsennknippa rundt på sykkel
Gudbrand Go, er en trimkonkurranse i Aremark. Man har tatt utgangspunkt i noen av turforslagene fra boka «På tur i Aremark».… Read more
Gudbrand go - Turtips i Aremark med trim poeng
Bli med på 2 dagers guidet sykkeltur i fantastiske omgivelser - Gygra AS tilbyr guidede turer og kurs med høy kompetanse og sterkt engasjement. Opplev… Read more
Guidet sykkeltur - Telemarkreisen
Bli med på sykkeltur langs det opprinnelige transport systemet som er en del av verdensarven. Read more
Guidet sykkeltur - Verdensarven på to hjul
Erbjudanden i Trøndelag
Å sykle er gøy! Oppdal byr på mange fine sykkelopplevelser, vakre turer i rolig tempo eller spennende stier som er litt mer… Read more
Lei deg en sykkel!
I Lierne/Lijre Nasjonalpark står en bauta i spektakulært landskap, til minne om da HKH Kronprinsesse Mette-Marit åpnet… Read more
Turforslag: Nasjonalpark-bauta, Lierne nasjonalpark
Du kan ta cykelturer i vackra natursköna miljöer, välja mellan tre till sju timmars åkning i tre olika, väl markerade leder med lätt genomsnittet… Read more
Sykle i verdensarven Røros
Bike package with three nights accommodation, luggage transfers, maps and route descriptions. Possible to rent bicycles and accessories. Experience… Read more
Sykkelpakke: Sykkeltur fra Steinkjer til Stiklestad
Mokk Gård befinner seg tett oppunder Skjækerfjella og er et eldorado for deg som er glad i friluftsliv. Et besøk på… Read more
Reisemål Fjellgården Mokk i Ogndalen
Leka rundt er en lettsyklet rundtur på 26 km. Turen følger hovedveien på Leka, rundt øya. Vi anbefaler å sykle med klokka. Read more
Leka rundt på sykkel
Arbeide, klatre, bade, kite, padle, sykle, male, lese, spise, drikke, sove.  På Stokkøya kan du nyte god plass, frisk luft og… Read more
Workation på Stokkøya Strandhotell
Ytterøya er kjent som Trondheimsfjordens perle og har en rik historie. Lei sykkel på turistkontoret på Innherred Turistkontor på Steinkjer og start… Read more
Sykkelturforslag: Ytterøya rundt
Å sykle er gøy! Oppdal byr på mange fine sykkelopplevelser, vakre turer i rolig tempo eller spennende stier som er litt mer fartsfyllt. Read more
Sykkelutleie
Bli med på stisykling i Oppdal med GoatnBike! Er du nybegynner, eller vil du bli en bedre stisyklist tilbyr vi instruksjon av sertifiserte… Read more
GoatnBike
Namsos Sykkelsenter er en sykkelbutikk / verksted som ligger i Namsos sentrum, og leier ut dame, herre, og barne sykler av høy kvalitet. Sykler kan… Read more
Namsos Sykkelsenter
Røros Guide driver med guidede turer i Rørosregionen.  Vi har turer både til fots og på sykkelen, samt… Read more
Røros Guide
En fin sykkeltur på historisk grunn. I 1646 skrev kong Christian IV ut et privilegiebrev som ga Røros Kobberverk enerett på mineraler, skog, vassdrag… Read more
Den gamle gruveveien til Storwartz gruve
Sykkelturen fra Rørvik til Abelvær, og så med hurtigbåten tilbake til Rørvik igjen, må være en av de vakreste og mest innholdsrike sykkelturene på… Read more
Halvdagstur med sykkel Rørvik - Abelvær
Se hvordan siste istid har formet lanskapet og bidratt til det spesielle dyre- og plantelivet. Du sykler langs idylliske vann og grusrygger fra… Read more
Mølmannsdalen – sporene fra istiden
Denne dagsturen på sykkel tar deg ned til vakre Abelvær før du tar hurtigbåten Foldafjord opp til Rørvik. Siste etappen går fra Rørvik til Kolvereid. Read more
Sykkeltur Kolvereid - Abelvær - Rørvik
Det er mange spennende sykkelturer på Innherred. Lite stigning og lite trafikk gjør området godt egnet til sykkelferie for hele… Read more
Sykkelturforslag på Innherred
Sommerens store nyhet er Oppdal Sykkelarena. Et flunkende nytt sykkelanlegg med 1,7 km flytstier med hopp og klopper. Nye 2,5 km stier står… Read more
Oppdal Sykkelarena
Med hurtigbåten fra Namsos eller Rørvik kommer du deg enkelt rundt i et spektakulært øyrike med høydepunkter som fiskeværet Sør-Gjæslingan, idylliske… Read more
Øyhopping på Namdalskysten
Det var her røroshistorien startet. Få med deg Kobberverkets og rørossamfunnets historie gjennom å delta på en spennende omvisning ned i Olavsgruva,… Read more
Storwartz – i bergmannens fotspor
Opplev lokal mat og drikke langs Den Gyldne Omvei og slående vakkert kulturlandskap. Sov godt i historiske omgivelser. Read more
Borgenfjorden rundt
Forfatteren Johan Falkberget bodde og arbeidet her store deler av sitt liv, og det var her han fant inspirasjonen til sine bidrag til… Read more
Nordgruvefeltet – sykle i Falkbergets rike
En sykkeltur i Johan Falkbergets fotspor. Nordgruvefeltet kan nås fra Røros, Glåmos eller Rugeldalen. Falkberget jobbet selv ved gruvene i dette… Read more
Nordgruvfeltet; Kongens og Christianus Sextus gruve
Saksvassveien er en utmerket tur for familie i alle aldre, med sykkel, til fots, med barnevogn eller for rullestolbrukere. Veien er 5 km lang fra… Read more
Turforslag: Saksvassveien / Saaksenjaevrien geajnoe
Zarinatangen, Indre Namdals beste badestrand, ligger ved bredden av innsjøen Limingen/Lyjmede. Dette er familiens store favoritt med mulighet… Read more
Turforslag: Zarinatangen / Sirjennjuana
KULTURSTIEN STRAUMEN - VANGSHYLLA Kulturstien Vangshylla – Straumen er nok den første «landeveien» på Utøy,… Read more
Kulturstien Straumen - Vangshylla
Øya Jøa er svært sykkelvennlig, med lite trafikk og flere merkede sykkelruter som går i variert landskap.  Jøa… Read more
Sykkel og sykkelruter på Jøa
NÅR ØYEBLIKKENE TELLER Tiden strekker sjeldent til. Utålmodig legger vi planer for sommeren. Vi skal rekke så mye. I Oppdal… Read more
Vandreturer i Oppdal
Ta cykeln de 50 kilometerna från svenska gränsen till fjorden i Verdal och fascineras av pilgrimshistoria, gamla fort och häpnadsväckande vacker… Read more
Cykla tvärs över Norge
Turen rundt Leksdalsvatnet kan sykles som en tur, eller den kan sykles som to-tre separate turer. Type tur: Sykkeltur, landeveissykling Gradering:… Read more
Sykkelturforslag: Leksdalsvatnet rundt
Å sykle er gøy! Oppdal byr på mange fine sykkelopplevelser, vakre turer i rolig tempo eller spennende stier som er litt mer fartsfyllt. Read more
Sykkelutleie
Mellom Dovrefjell og Trollheimen ligger Oppdalsbygda, som kan tilby et utall av naturbaserte aktiviteter for hele familien. Oppdal er blant Norges… Read more
Sykling i Oppdal
Austråttområdet er et fantastisk utgangspunkt for gode opplevelser, bl.a.:  Fotturer. To minutters gange fra Kårstua finner du… Read more
Austrått agroturisme - aktiviteter for enhver smak
Ta turen med en dresin på de gamle jernbaneskinnene fra Namsos Camping og opp til Skage. Her kan du nyte naturen, stillheten, og se noen av de… Read more
Sykle på Dresin - Namsos Camping
Nå er det slutt med sokker og skjerf som gaver til de som har alt. Nå kan du gi bort en uforglemmelig opplevelse i stedet! Hva med å bli med på en av… Read more
Gavekort
Mellom Rørvik ferjeleie og Museet Kystens Arv ligger mange spennende severdigheter, og en vakker gammel veg. Hvorfor ikke parkere bilen… Read more
Sykkeltur fra Rørvik Ferjeleie til Museet Kystens Arv
Visit Innherred leier ut sykler fra turistkontoret på Steinkjer. Utleieprisen per døgn er 275,-. NYHET: El-sykkel : 450,- per døgn… Read more
Sykkelutleie
The mountains are well-suited to hiking trips in the spring and summer, as well as the autumn. The wide open mountain landscape with its numerous… Read more
Sykkel og vandring
Select
  Show Details
  Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS

  Erbjudanden från våra partners

  Boka ditt norska äventyr nu

  • Active days in spectacular Lofoten by Expa Travel
   Credits
   Active days in spectacular Lofoten by Expa Travel
   Photo: Expa Travel
   Aktive dager i spektakulære Lofoten
   Opplev fisking, fjell og sykkelturer

   Lofoten byr på praktfull natur, fjellturer, fisking i verdensklasse og sykkelturer i vakkert landskap. Smak på nydelig mat servert av hyggelige verter.

  • AROUND THE HARDANGER FJORD – BY BIKE by Expa Travel
   Credits
   AROUND THE HARDANGER FJORD – BY BIKE by Expa Travel
   Photo: Heidi Tovdal
   Hardangerfjorden rundt på sykkel
   Tredagers sykkeltur rundt en ikonisk fjord

   Sykkeltur rundt idylliske Hardangerfjorden, et av verdens vakreste og frodigste landskap. Vi sykler langs den berømte fjorden i tre dager, på veier med svært lite trafikk, og i naturomgivelser der fjorden og fjellene konkurrerer om oppmerksomheten din.

  • Cycling trip in rugged Northern Norwegian nature by Discover Norway
   Credits
   Cycling trip in rugged Northern Norwegian nature by Discover Norway
   Photo: Frank Andreassen
   Sykkeltur i nordnorsk natur
   Tromsø, Sommarøy og fantastiske Senja.

   Reis fra Tromsø by gjennom vakker og variert natur til du kommer til Sommarøy. Fortsett til Senja og opplev den dramatiske kysten ut mot havet. Reis på egen hånd uten guide. Pakken inkluderer transport av bagasje, overnatting og måltider.

  • Tour de Trollstigen - a cycling experience by Expa Travel
   Credits
   Tour de Trollstigen - a cycling experience by Expa Travel
   Photo: Shutterstock
   Tour de Trollstigen – en sykkelopplevelse
   Trollstigen/Geiranger/Romsdalseggen på sykkel

   Første dag starter i Dombås og fortsetter ned til vakre Åndalsnes. Påfølgende dag tar vi deg med på Norges mest spektakulære fottur - Romsdalseggen og Rampestreken! Den siste dagen sykler vi gjennom et fantastisk landskap fra Geiranger til Lom.

  • Cycling in Hardanger by Discover Norway
   Credits
   Cycling in Hardanger by Discover Norway
   Photo: Discover Norway
   Sykling i Hardanger
   Flott fjordlandskap og frodige frukthager

   En aktiv ferie i frodig, nasjonalromantisk natur. Kom tett på noe av det beste Norge har å by på: kulturlandskap, fjorder, fosser og fjell. Reis på egen hånd uten guide. Pakken inkluderer transport av bagasje, overnatting og måltider.

  Fler cykeläventyr

  Trampa dig genom böljande landskap, pittoreska byar och magnifik natur eller utmana dig själv i tuffa MTB-spår. Här kan du söka efter cykelturer och ställen som hyr ut cyklar.

  ×