Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
 • Boende och skidorter

  Scandic Hotels – i alla större städer från norr till söder

  Nordic Choice Hotels – en annorlunda hotellkedja

  Thon Hotels – boende med fantastisk frukost

  Radisson Blu Hotels – upptäck Norges bästa resmål

  Classic Norway Hotels – en unik kombination av karaktäristiska hotell och autentiska fiskarstugor

  Citybox – moderna och prisvärda hotell med centralt läge

  Rauland - Skidsemester i sagolik fjällmiljö

  DanCenter – din expert på stugor i Norge

  Norgesbooking – boka den perfekta stugan i Norge

  Campcation –  Boka camping över hela Norge med Campcation

 • Resor inom Norge

  Vy – det ska vara lätt att resa grönt

  SJ NORD – äventyret börjar på tåget

  Vy express – bussresor över hela Norge

  NOR-WAY Bussekspress – res grönt med Norges expressbussar

  Widerøe – Skandinaviens största regionala flygbolag

  DFDS – Europas ledande färjeoperatör 2012-2021

  AutoEurope – smidigaste biluthyrningen

  Rent-A-Wreck – det smarta hyrbilsalternativet

  Arctic Campers – hyr husbil i Norge

  Cabin Campers – en stuga på fyra hjul

 • Rundturer

  Hurtigruten – världens vackraste sjöresa

  Fjord Tours – Norge i ett nötskal® - Norges populäraste tur

  Authentic Scandinavia – res som lokalbefolkningen

  Up Norway – skräddarsydda och lyxiga resor från de som vet

  Norrøna Hvitserk – äventyrsresor och expeditioner

  Booknordics.com – hundratals aktiviteter, turer och dagskryssningar i Norge

  Brim Explorer – Tysta fjordturer med eldriven katamaran

  Fjord Travel – Hållbara flerdagarsturer

  Go Fjords – turer och aktiviteter över hela Norge

  50 Degrees North – oförglömliga, skräddarsydda turer i Norge för mindre grupper

  Discover Norway – skidåkning, cykling och vandringsturer i Norge

  Norwegian Holidays – billiga paketresor med Norwegian: Flyg, hotell och hyrbil

  Stromma – sightseeing, utflykter och upplevelser med buss, båt och tåg.

 • Offers

Search
or search all of Norway

Ta trapporna till toppen

Oppstemten to Mount Ulriken in Bergen .
Photo: Visit Bergen / Casper Steinsland / VisitBergen.com
Oppstemten to Mount Ulriken in Bergen .
Photo: Visit Bergen / Casper Steinsland / VisitBergen.com

Bara några steg till...

Benen börjar bli ordentligt slitna, men ge inte upp!

Oppstemten to Mount Ulriken in Bergen .
Photo: Visit Bergen / Casper Steinsland / VisitBergen.com
Oppstemten to Mount Ulriken in Bergen .
Photo: Visit Bergen / Casper Steinsland / VisitBergen.com

Trapporna ger inte bara lite extra träning, de är också ett enklare och tryggare sätt att ta sig upp till toppen på.

Midsundtrappene to Rørsethornet in Molde .
Photo: Mattias Fredriksson
Midsundtrappene to Rørsethornet in Molde .
Photo: Mattias Fredriksson

Stanna inte förrän du når toppen! Utsikten du får är värd varenda droppe svett.

Är du redo?

Romsdalstrappa in Åndalsnes .
Photo: Matti Bernitz / Visitnorway.com
Romsdalstrappa .
Photo: Matti Bernitz/Visitnorway.com

Norges allra mest spektakulära trappor bjuder på sagolik utsikt och ordentligt med flås.

Prova några av alla vackra trappor som finns i fjällen lite överallt i landet. På toppen belönas du med hisnande vyer – även om du förmodligen kommer att tappa andan några gånger också på väg upp.

Trapporna gör det lättare och säkrare att komma upp, och kanske ännu viktigare - de skyddar den sårbara naturen. Så håll dig till trapporna, även om lårmusklerna protesterar. Och se för all del till att stå stadigt när du stannar till för att njuta av utsikten eller knäppa några bilder, så du inte riskerar att snubbla.

Geirr Vetti är VD för Stibyggjaren, ett företag som bygger vandringsspår och har mer än 300 norska projekt på meritlistan. När det ska konstrueras trappor i fjällen brukar de anställa sherpor från Nepal. Här följer Vettis rekommendationer på några av Norges längsta och mest spektakulära vandringsleder med trappor.

1. Flørli-trappan i Lysefjord

Flørli-trappan ovanför Lysefjord är en av världens längsta trätrappor. De 4 444 stegen tar dig från Flørli och hela vägen upp till sjön Ternevatnet, 740 meter högre upp. Om du vill göra en rundtur kan du gå tillbaka längs den 100 år gamla rallarvägen. Det är en krävande tur, så se till att förbereda dig ordentligt.

Fler förslag i området: Ta färjan till den lilla byn Flørli. Här hittar du både restauranger och boendemöjligheter. Det finns också en mängd andra vandringsleder i omnejden, och de klassiska turerna till Preikestolen och Kjerag finns båda inom räckhåll. Närmsta storstad är Stavanger.

2. Midsundtrappene i nordväst

Midsundtrappene på Otrøya och Midøya i Nordvest består av flera olika vandringsleder byggda i sten av sherpor från Nepal.

 • Rørsethornet: Turen upp till Rørsethornet (659 meter över havet) har den längsta trappan med sina 2.200 trappsteg. Du belönas med panoramavyer över havet och skärgården, men tänk på att vissa partier är rätt så branta.
 • Digergubben: En lite mindre krävande vandring än till Rørsethornet. Här är det ”bara” 1.400 trappsteg för att nå toppen på 527 meters höjd. Den här vandringen kan kombineras med en tur till Midsundhornet.
 • Bløkallen: Med sitt läge mellan fjord och hav ger den här turen fantastiskt fin utsikt. Första delen består av stentrappa medan andra är mer traditionell fjällstig.
 • Aksla och Akslahornet: En brant och luftig tur där de allra brantaste partierna gjorts till via ferrata med kedjor. Från toppen finns en annan stig som leder Digergubben.

Fler förslag i området: Ta en tur till ”rosornas stad” Molde eller Ålesund, som är känd för sin speciella jugendarkitektur. I närheten hittar du också Atlanterhavsveien, som ofta har kallats världens vackraste bilsträcka.

3. Helgelandstrappa i Nord-Norge

Helgelandstrappa i Mosjøen är Norges längsta stentrappa, och de 3 000 stegen tar dig upp på det 818 meter höga Øyfjellet i Helgeland. Om du tycker benen har jobbat tillräckligt på vägen upp kan du alltid ta dig ner med regionens längsta zipline, som går över laxälven Vefsna. Du landar i trädgården hos Fru Haugans, Nord-Norges äldsta hotell.

Fler förslag i området: Mosjøen har en samling vackra gamla trähus som förtjänar uppmärksamhet. Du kan också prova Mosjøens via ferrata, fiska lax eller åka på forsränning i Vefsnaälven. Alternativt kan du göra en guidad tur av den 500 meter långa grottan Øyfjellgrotta. Du hittar allt detta längs E6.

4. Prestholtstien i Geilo

Hallingskarvetbergen reser sig som en enorm, förstenad våg på Hardangervidda, en av Norges största bergsplatåer som ligger i närheten av Geilo. Från den idylliska gården Prestholtsetra har du ungefär en kilometer – runt 2 500 trappsteg – att ta itu med innan du får njuta av den underbara utsikten. Följ samma spår tillbaka eller fortsätt på den 6,5 kilometer långa vandringen längs Prestholtstien.

I Eggedal, mindre än två timmar bort, kan du klättra uppför trappan längs den vackra Madonnastien, som har utsetts till Norges populäraste vandringsled.

Fler förslag i området: Geilo har fantastisk vandrings- och cykelterräng med möjligheter till mängder av roliga aktiviteter, till exempel mountainbike i skidbackarna i Geilo Summer Park. Besök ett mysigt utomhusmuseum eller ta ett dopp i bassängen på något av fjällhotellen. Avsluta med ett besök på ostfabriken i Hol och deras butik.

5. Oppstemten till berget Ulriken i Bergen

Om du tar dig an bergstoppen Ulriken till fots i stället för att åka upp med linbanan har du 290 meter och 1 300 trappsteg att se fram emot. Väl uppe väntar en enastående utsikt över Bergen med omnejd. Du kan alltid ta linbanan på vägen tillbaka, eller susa ner med zipline.

Stentrappan som följer Stoltzekleiven upp till Sandviksfjellet en bit utanför stan är ett något enklare alternativ med bara 800 steg. Det är ett populärt motionsområde för lokalbefolkningen, och varje år hålls löpartävlingar här. Vad får du för tid?

Fler förslag i området: Bergen är Norges näst största stad med många attraktioner, till exempel hansahamnen Bryggen, som är listat som världsarv av UNESCO. Staden kallas ofta ”porten till fjordarna” med sitt läge nära de fantastiska Sognefjorden och Hardangerfjorden.

6. Vegatrappa i Nord-Norge

På UNESCO-ön Vega har lokalbefolkningen själva byggt en imponerande trätrappa i naturen. Efter nästan 2 000 trappsteg 450 meter högre upp kan du andas ut. Du har då nått toppen av berget Ravnfloget och har panoramautsikt över havet och öarna längs kusten.

Fler förslag i området: På Vegaöarna håller man en gammal tradition vid liv: Man har byggt holkar till områdets ejdrar och samlar in fjäderdun från övergivna ejderbon. Åk gärna och titta på de här speciella fågelbona. Andra sommaraktiviteter är kajakpaddling, cykling och via ferrata-klättring (bland annat till Ravnfloget).

7. Sherpatrappan i Tromsø

I Tromsø förbinds Fløyvegen (85 meter över havet) och linbanan Fjellheisen (421 meter över havet) av en stentrappa med 1 300 steg. Du kan alltså välja om du vill gå upp, eller ner, eller både upp och ner.

Fler förslag i området: Universitetsstaden Tromsø har ett livligt nöjesliv med allt från spännande restauranger till intressanta museer. Det är också nära till flera friluftsområden som erbjuder mängder av aktiviteter: Lyngen, Sommarøy, Kvaløya och Senja.

8. Reinebringen i Lofoten

Denna krävande men givande vandringsled går upp till Reine, en riktig pärla i södra Lofoten – men den som lider av höjdskräck bör se sig om efter en lättare tur! Efter hundratals branta trappsteg mellan vilda bergstoppar lär utsikten över Vestfjorden och de små fiskebyarna Reine och Hamnøy få hjärtat att ta ett extra skutt. Ta säkerheten på allvar och gör bara turen när det är fint väder.

Fler förslag i området: Besök några av Lofotens pittoreska fiskebyar och konstgallerier, eller upptäck omgivningarnas vita sandstränder och pampiga fjäll. Ta en kurs i bergsklättring, surfing eller dykning, passa på att fiska eller hyr kajak.

9. Ruiplassen i Dalen, Telemark

I Dalen, som ligger i Telemark, kan du klättra upp för den branta, 810 steg långa trappan till den gamla gården Rui. Det är en tur med historiska rötter, och längs vägen kan du bekanta dig med de så kallade Rui-jentene, två speciella systrar som var knappt 120 centimeter långa i strumplästen. Trots kärva förhållanden bodde de kvar här hela livet. De lämnade faktiskt bara Telemark en enda gång i livet - när de blev inbjudna att besöka kungen i Oslo!

Fler förslag i området: Efter resan kan du koppla av i den unika panoramabastun Soria Moria vid Bandaksjön eller bo på det anrika hotellet Dalen. Telemarkskanalen slutar här, så det är en utmärkt idé att ta sig hit med båt genom slussarna.

10. Rødøyløva på Helgelandskysten

Vandringen upp till ståtliga Rødøyløva på ön Rødøy är en av de vackraste turerna du kan göra längs den nationella turistvägen Helgelandskysten. Mer än 1 000 trappsteg hjälper dig upp till toppen, där en oslagbar utsikt breder ut sig över tusentals små öar, rev och vita sandstränder. Turen blir extra magisk under midnattssolen.

Fler förslag i området: Rødøy är ett paradis för kajakpaddling, och glaciären Svartisen ligger bara en kort bilresa bort.

11. Munketreppene i Hardanger

Gå upp för Norges äldsta stentrappa. Dessa 616 trappsteg byggdes av engelska cisterciensermunkar i början av 1200-talet. Syftet var att förbättra vägen mellan Hardangerfjorden och bergsplatån Hardangervidda. De lade också grunden till fruktodlingarna som ännu idag förknippas med den idylliska byn Lofthus. Trappan utgör en del av Drottning Sonjas vackra vandringsled, som går mellan Kinsarvik och Lofthus.

I Hardangerfjord kan du också passa på att ta de 2 000 stegen i sherpatrappan längs Buførevegen, en historisk pilgrimsled mellan Reisæter och Botsvatnsjön.

Fler förslag i området: Hardanger erbjuder åtskilliga aktiviteter och vandringsleder, däribland den ikoniska turen till Trolltunga. Besök gärna några av områdets intressanta museer och pittoreska fruktträdgårdar, som är särskilda kända för sin ciderproduktion.

Vandra i en av landets alla fantastiska dalgångar, eller få upp pulsen ordentligt med våra 10 tips för adrenalinsökare. Skräddarsy din perfekta resa med Up Norway!

Lämna platsen som du fann den

Norge är känt för sin fantastiska natur med dundrande vattenfall, kristallklara fjordar, majestätiska berg och spektakulära glaciärer. Det är en prioritet att hålla det så, både för lokalbefolkningens och turisternas skull.

Tänk på att göra ett så litet fotavtryck som möjligt. "Lämna platsen i samma skick som du skulle skulle vilja hitta den" är mottot som gäller vare sig du är ute i naturen eller besöker en liten fiskeby.

Res med omtanke i Norge

Utforska Norge steg för steg

Upptäck fler vandringsleder med häftiga trappor.

Vandringsturer
Stoltzekleiven er en bratt steinlagt tursti og trapp med ca. 908 trappetrinn i Bergen opp mot Sandviksfjellet. Stoltzen er en av de mest populære… Read more
Stoltzekleiven
Viewpoint Rampestreken is a fantastic experience. The lookout is 537 meters above sea level, and Åndalsnes is beneath your feet. Continue to the top… Read more
Hike to Rampestreken
Dette er et av våre absolutte favorittfjell i området rundt Hjørundfjorden av flere grunner. En av dem er utsikten fra toppen, hvor du ser hele veien… Read more
Guidet tur til Saksa
Står Romsdalseggen på din bucket list? Om ikke, så bør du sette den på lista, og ta deg en tur for å oppleve Norges fineste vandringstur sammen… Read more
Romsdalseggen med guide fra Hotel Aak
Gå fra Montana og opp til toppen av Ulriken, det høyeste av Bergens syv fjell. En populær tur både for Bergensere og tilreisende. Read more
Fjelltur opp Ulriken
Opplev Trollstigen til fots! Før bilveien ble åpnet i 1936 var dette den viktigste ferdselsvegen mellom Romsdal og Sunnmøre, og her gikk man med… Read more
Trollstigen - Kløvstien (858 m.o.h.)
Kvernberget er et mye brukt turterreng i bynært område. Lett tur opp, både via sherpatrapper og vanlig sti. Fra toppen av Kvernberget er det… Read more
Kvernberget (205 m.o.h.)
Gå verdens lengste tretrapp. Få verdens fineste utsikt! Hver lørdag og søndag i sommer tar Rødne Fjord Cruise deg med på en herlig dagstur til… Read more
Dagstur til Flørlitrappene
Rørsethornet med sine 3200 trinn ligger på Otrøya i Midsund vest for Molde. Her ligger fjellene "i havet" og trappene opp til Rørsethornet blant de… Read more
Midsundtrappene - Rørsethornet - Verdens lengste sammenhengende steintrapp!
En av de mest populære fjellturene i Norge, Reinebringen, ligger i Moskenes kommune. Read more
Fjelltur til Reinebringen (448 moh.)
Turen opp Romsdalstrappa til utsiktspunktet Rampestreken (537 m.o.h.) er blitt en av de mest populære turene i området. Turen er godt tilrettelagt og… Read more
Fottur til Rampestreken
Topptur til Malmangernuten, der du på toppen får flott utsyn over Rosendal og nabobygdene i grenselandet mellom Sunnhordland og Hardanger. Read more
Malmangernuten frå Rosendal
Berget Aksla med utsiktspunkterna Fjellstua och Kniven är en av Ålesunds största attraktioner. Härifrån har man en fantastisk utsikt över staden, med… Read more
Aksla & Fjellstua Utsiktspunkt
Bløkallen (524 moh) på Midøya tilbyr fantastisk utsikt der den ligger mellom havet og fjorden. Bløkallen er en av de fire Midsundtrappene, på Otrøya… Read more
Midsundtrappene - Bløkallen
Tursti, der du på toppen av Melderskin kan nyte ei storslått utsikt mot havet, fjordar og fjell, og Folgefonna. Read more
Melderskin - "Dronninga blant Sunnhordlandsfjella"
Få himmelvid utsikt over by, hav og øyer og samtidig få trimmet lårmusklene i en eller flere av de flotte stein- og tretrappene på Helgeland. Read more
Trappetrim i Helgelands 7.000 trapper
Bløkallen (524 moh) på Midøya i Misund gir deg fantastisk utsikt mot have, gjord og fjell. Dette er en av de fire Midsundtrappene, bygget av sherpaer… Read more
Midsundtrappene - Bløkallen
«Å klatre i Ravnfloget har vært en drøm for mange. Et barskt fjell som stort sett har vært lekeplass for ravn og havørn.» Ravnfloget Via Ferrata er en… Read more
Ravnfloget Via Ferrata og Vegatrappa
Bli med å gå den spektakulære fjellturen over Romsdalseggen sammen med lokale guider som kjenner hver sti og hver stein. Read more
Guidet tur over Romsdalseggen med Norsk Tindesenter
Aksla er en yndet trimtur som ligger 110 moh. på Otrøya i Midsund. Det er 500 trinn opp til utkikksplassen og du bruker rundt 45 minutter tur-retur. Read more
Midsundtrappene - Aksla og Akslahornet
I Øyfjellet, rett utenfor sentrum av Mosjøen, finner du den spektakulære Helgelandstrappa med sine godt over 3.000 trinn, en av de lengste… Read more
Helgelandstrappa i Mosjøen
Viewpoint Rampestreken is a fantastic experience. The lookout is 537 meters above sea level, and Åndalsnes is beneath your feet. Continue to the top… Read more
Template activity listing - Rampestreken
Aksla ligger 110 moh, og det er 500 trinn opp til utkikksplassen. Du bruker rundt 45 min opp og ned. Dette er en yndet trimtur for morgen og… Read more
Midsundtrappene - Aksla & Akslahornet
Select
  Show Details
  Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
  Lämna platsen som du fann den

  Norge är känt för sin fantastiska natur med dundrande vattenfall, kristallklara fjordar, majestätiska berg och spektakulära glaciärer. Det är en prioritet att hålla det så, både för lokalbefolkningens och turisternas skull.

  Tänk på att göra ett så litet fotavtryck som möjligt. "Lämna platsen i samma skick som du skulle skulle vilja hitta den" är mottot som gäller vare sig du är ute i naturen eller besöker en liten fiskeby.

  Res med omtanke i Norge

  På med kängorna

  Vandring är verkligen för alla! Hitta en tur som passar dig och din dagsform.

  Exklusiva och skräddarsydda resor

  Upptäck fler semesterpaket

  • Hike on historic ground by Discover Norway
   Credits
   Hike on historic ground by Discover Norway
   Photo: Jakob Stenqvist / Unsplash
   Fottur på historisk grunn
   Over Dovrefjell på St Olavsvegene

   Vil du kombinere fjelltur med kultur? En tur i et av Norges mest majestetiske fjellandskap. Variert og lett høylandsterreng. Gå på egen hånd uten guide. Pakken inkluderer transport av bagasje, overnatting og måltider. | Discover Norway

  • Preikestolen Express Bus by Go Fjords
   Credits
   Preikestolen Express Bus by Go Fjords
   Photo: Go Fjords
   Preikestolen Ekspressbuss
   Rundtur fra Stavanger til en ikonisk tursti

   En av Norges mest populære turer. På bussen vår får du enkel og bekvem transport til og fra Stavanger. Vær oppmerksom på at turen er uten guide, men stien er godt merket med avstandsmarkører. Slapp av og nyt utsikten. | Go Fjords

  • Senja, Wildlife & Auroras by 50 Degrees North
   Credits
   Senja, Wildlife & Auroras by 50 Degrees North
   Photo: Steffen Fossbakk / Visit Norway
   Senja, dyreliv og polarlys
   Dyresafari, nordlys og Tromsø

   Opplev bratte, majestetiske fjell, øyer med kritthvite strender og klart, turkisblått vann. Denne seksdagers vinterturen inkluderer Tromsø, Finnsnes og Hamn i Senja. Se nordlyset fra en badestamp, hvis du er heldig! | 50 Degrees North

  • Beautiful Norway Hike by 50 Degrees North
   Credits
   Beautiful Norway Hike by 50 Degrees North
   Photo: Malik Skydsgaard / Unsplash
   Beautiful Norway Fottur
   Minibusstur til Galdhøpiggen med guidet fottur

   Reis med en førsteklasses 50 Degrees North minibuss, gå opp Galdhøpiggen, Nord-Europas høyeste fjell på 2469 meter over havet. Sjudagers førsteklasses tur i liten gruppe, med Norges beste fotturer. | 50 Degrees North

  • Discovery Route by Up Norway
   Credits
   Discovery Route by Up Norway
   Photo: Trolltunga Active
   Discovery Route
   En av Norges mest bærekraftige turer?

   Discovery Route fra 1880-tallet var den aller første eksklusive pakkereisen som ble solgt i Norge. Vi tar deg med på en vakker og variert reise. | Up Norway

  • Walk on historic ground by Discover Norway
   Credits
   Walk on historic ground by Discover Norway
   Photo: Discover Norway
   Fottur på historisk grunn
   Over Dovrefjell langs Pilegrimsleden

   Ønsker du å kombinere fjelltur og kultur? En vandretur i et av Norges mektigste fjellområder. Variert og lett høyfjellsterreng. Tur på egen hånd uten turleder. Turpakken inkluderer bagasjetransport, overnatting og måltider. | Discover Norway

  • White beaches, Sea & Manshausen Island by 50 Degrees North
   Credits
   White beaches, Sea & Manshausen Island by 50 Degrees North
   Photo: Manshausen.no
   Hvite strender, sjø og øya Manshausen
   Bo i designhotell på Norges kyst

   Med sin unike beliggenhet mellom små øyer, sandstrender og høye fjell, er Manshausen et eventyrsted. Denne firedagers turen inkluderer havkajakktur, guidede fotturer og huleutforsking. Nordskot-traversen kan inkluderes! | 50 Degrees North

  • Norwegian Fjords & Glaciers by Authentic Scandinavia
   Credits
   Norwegian Fjords & Glaciers by Authentic Scandinavia
   Photo: Sverre Hjørnevik / Fjord Norway
   Fjorder og isbreer
   Oslo, Bergen, Sognefjorden, Hardangerfjorden

   Reis med tog, båt og buss og opplev Sognefjorden og Hardangerfjorden. Besøk Oslo, Bergen og fjordbygdene Flåm, Balestrand og Ulvik. | Authentic Scandinavia

  • Norway's Southern Fjords and Pulpit Rock by 50 Degrees North
   Credits
   Norway's Southern Fjords and Pulpit Rock by 50 Degrees North
   Photo: Pierre Bouillot / Unsplash
   Norges sørlige fjorder og Preikestolen
   Preikestolen, Stavanger, Bergen, spa ved fjorden

   Guidet tur opp til Preikestolen. Opplev Bergens historiske sjarm med privat guide. Nyt et spaopphold på et historisk fjordhotell. Nyt lange, avslappende kvelder i hagen og en fin middag etter kajakkpadling eller et bad i fjorden. | 50 Degrees North

  • Classic "Norway in a Nutshell' Hiking Tour by 50 Degrees North
   Credits
   Classic "Norway in a Nutshell' Hiking Tour by 50 Degrees North
   Photo: Fredrik Ahlsen / Visit Norway
   Klassisk fottur
   Sjarmerende hytter og fantastisk landskap

   7-dagers tur med noe av det beste Norge har å by på, inkludert tre dagers vandring, togtur fra Oslo til Finse, overnatting i Flåm, ekspressbåt til Bergen og en RIB-safari på Nærøyfjorden. Vakker natur, sjarmerende hytter og fantastisk landskap og selskap! | 50 Degrees North

  • Trolltunga Hike and Dome Stay by Book Nordics
   Credits
   Trolltunga Hike and Dome Stay by Book Nordics
   Photo: Trolltunga Active
   Glamping på Trolltunga
   Solnedgang og soloppgang fra Trolltunga

   Bli med oss på en spennende tur til Trolltungaplatået og tilbring natten i en komfortabel dome. Middag, frokost og utstyr er inkludert. | Book Nordics

  ×
  • Filters
   Filter Your Search
   • Show More
   • No available filters
   Clear Filters
  • View
  • Sort By
  Filter Your Search
  • Show More
  • No available filters
  Clear Filters
  Back To Top
  Your Recently Viewed Pages

  Tillbaka till toppen