Skip to main content

Flå

Besök den natursköna fjälldalen Flå, beundra utsikten från bergen och kom nära vilda djur som björnar, lodjur och älgar i Bjørneparken.

Lilla Flå i regionen Østlandet har ungefär 1 100 invånare. Byn är porten till Hallingdal om du kommer från söder och bjuder på vild och vacker natur.

Huvudattraktionen i Flå är djurparken Bjørneparken, där man kan se björnar, lodjur, rävar, vargar och älgar i deras naturliga miljö. Här finns också den stora reptilparken Krokodilleland med ormar, alligatorer och krokodiler samt två Amurleoparder – ett av de mest sällsynta kattdjuren i världen.

Förutom de vilda djuren har Bjørneparken flera lekplatser, en interaktiv rovdjursutställning, en hinderbana och en separat vattenpark. Ett säkert kort för äventyrliga barnfamiljer!

På vintern är Flå ett paradis för längdskidåkare. På sommaren kan du fiska, vandra och njuta av utsikten från toppen av Høgevarde, ett berg som erbjuder äventyr i en egen liga året runt.

Den vidsträckta, skogsklädda fjälldalen Vassfaret är full av sjöar, brusande vattenfall, branta sluttningar och bergstoppar. Från sjön Øyvatn utgår en 16 kilometer lång natur- och kulturstig som passar hela familjen.

Mer inspiration finns på Flås officiella webbsida.

Utforska alternativen nedanför, eller gå direkt till:
Aktiviteter | Boende | Mat och dryck | Reseinformation

Toppattraktioner i Flå

Höjdpunkter du inte får missa.

Hitta fler attraktioner i Hallingdal

Boende

Från bekväma hotell till mysiga stugor. Känn dig som hemma i Flå.

Mat och dryck

Från lokala delikatesser till klassiska restauranger. Se vad Flå har att erbjuda.

Hitta till Flå

Planera resan till Flå med Entur.

Andra restips

Ta del av våra topperbjudanden

Upptäck Norge tillsammans med några av våra partners.

Fler förslag

Använd filterfunktionerna nedan och sök bland alla förslag och erbjudanden.

Stora upplevelser på nära håll

Nyligen besökta sidor